FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Turneu Internațional de Old Boys la Arad » Nume mari, gustări și răcoritoare: „Povestea merge mai departe”

Turneu Internațional de Old Boys la Arad +9   FOTO
Turneu Internațional de Old Boys la Arad

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2024 11:55 / Actualizat luni, 03 iunie 2024 11:57

14 formații din țară și străinătate au fost invitate la Arad să participe la unul dintre cele mai mari turnee de Old Boys, rezervat jucătorilor cu vârsta de minimum 38 de ani.

Arena Banatul din cartierul Sânnicolau Mic a fost gazda competiției pe durata a două zile, vineri și sâmbătă, în organizarea celor de la Old Boys UTA, campioni anul trecut la marele turneu de la Kossen, din Austria.

La mare luptă cu maghiarii de la Oroshaza, de care au trecut după 0-0 și 4-2 la lovituri de departajare, trofeul a ajuns la Old Boys FC Bihor. Veteranii „Bătrânei Doamne” s-au clasat pe ultima treaptă a podiumului, după 0-2 în semifinale cu campioana și 3-2 în finala mică împotriva celor de la Srbianka Timișoara.

Metz a luat decizia finală în cazul lui Laszlo Boloni » L'Equipe a făcut anunțul în această dimineață
METZ
Metz a luat decizia finală în cazul lui Laszlo Boloni » L'Equipe a făcut anunțul în această dimineață

Spectacol la debut

În deschidere, într-un meci demonstrativ, selecționata Desavoia România a învins cu 4-1 puternica formație SG Sontra din Germania.

Din Serbia a venit Old Boys Bor, celelalte formații compuse din foști jucători împărțite în patru grupe a câte trei și patru formații fiind: Amicii Veseli Lugoj, Banatul CFR Arad, Someșul Jibou, Frontiera Curtici, OB Făget, Victoria Ursus Pecica, Academica Mocira, Sport Team Baia Mare și Caransebeș.

Atmosfera a fost una destinsă, iar corturi cu gustări și răcoritoare au fost amplasate de la intrarea în stadion, până în spatele porții opuse.

+5 FOTO

Prietenie și fair-play pe toată durata întrecerii

„A ieșit un turneu foarte bun, îi felicităm pe cei de la Old Boys UTA pentru organizare, în special pe Dorel Toderaș. Legătura noastră cu ei întotdeauna a fost una puternică, de totală prietenie”, au fost cuvintele lui Adrian Moisă, președintele Old Boys FC Bihor, care i-a avut în componență pe: Sin – Platon, Gabor, M. Popa, Cr. Luca, Ienciu, S. Balaj, M.Popa, Fazekas, Morna, Velcea, Bogdan, Chiș, D. Doble, Gîdea, Schogger, Lascu, Cr. Țârlea, Dobondi, Mang și Șiman.

+5 FOTO

Organizatori fericiți: „S-a îndeplinit un vis, iar povestea continuă”

A fost turneul cu cea mai mare anvergură organizat de Old Boys UTA, după Memorialul Legendelor, care are loc în fiecare lună decembrie, pe teren de dimensiuni reduse, iar emoțiile au fost pe măsură.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să organizez acest turneu la Arad, mulțumesc din suflet tuturor echipelor care au acceptat sa ne onoreze cu prezența, îi felicit pentru prestații și pentru fair play-ul de care au dat dovadă. A câștigat echipa cea mai buna, îi felicit pe campionii din Oradea.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de mine, au crezut in visul meu, m-au sustinut, m-au sprijinit si ne-au facut să ne simțim extraordinar, ca organizatori ai acestui turneu internațional de Old Boys. Povestea merge mai departe”, a declarat Dorel Toderaș, președintele Old Boys UTA, la finalul competiției.

Dorel Mutică, MVP-ul turneului

De la arădeni, antrenorii Nicolae Mitu și Marius Grad i-au utilizat pe durata întrecerii pe următorii:

Pașcalău, Lingurar – I. Arman, Zaha, Lăzău, Mutică (cel mai bun jucător al turneului), Șerban, N. Varga, Bîlcea, Ștefeligă, Bozgan, Ciubăncan, Barta, Oprean, Burtea, Husa, A. Gligor, A. Pavel, Ad. Negrău și Nadiu.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează