FOTBAL  »  Superliga  »  U. CLUJ - POLI TIMIŞOARA 1-2

Uhrin, felicitat de Iancu că Zicu a fost rezervă: "N-ai cum să joci la Timişoara aşa, poţi să fii Pele sau Beckenbauer"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 23:35

Marian Iancu l-a felicitat pe cehul Uhrin pentru decizia riscantă de a-i lăsa pe banca de rezerve pe Ianis Zicu şi Lukas Makgera, titulari incontestabili pînă acum în Liga 1:

"E clar că Zicu şi Magera sînt complet ieşiţi din formă şi au pierdut şi pregătirea fizică. Ei n-au cum să joace la Timişoara aşa, poţi să fii Pele sau Beckenbauer. Îl felicit pe Uhrin că i-a lăsat pe bancă, antrenorul a măsurat foarte bine situaţia.

Pe finalul jocului am arătat o lipsă de concentrare care trebuie analizată. Goga a fost inexistent, iar intrările lui Zicu şi Magera nu au adus nici un fel de plus, ba chiar din contră! Mi-a plăcut echipa din prima repriză. La Timişoara grupul este important, nici o individualitate nu are parte de tratament prefernţial. Cine nu pune osul va pleca, indiferent ce nume are.

Faptul că Uhrin taie în carne vie avînd în vedere că fizic nu există calitate este foarte bine, pentru că nu se fac concesii. Nu înţeleg de ce apar kilogramele în plus la un supertalent precum Zicu, pentru că este un supertalent. Dar el de 7 etape n-a mai făcut un dribling! Însă în etapele rămase nu am nevoie de tehnică, ci de angajament, de sacrificiu şi de efort fizic", a spus Iancu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Timişoara a cîştigat contra lui U Cluj, la Mediaş, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Alexa şi Ignatjevici. Pentru gazde a replicat Claudiu Niculescu, în repriza secundă.

Finanţatorul bănăţean a comentat şi arbitrajul de la partida FC Vaslui - U. Craiova, încheiată cu victoria gazdelor, într-un meci în care oltenii au înfierat maniera de arbitraj.

"Ce să mai zici cînd arbitrul de la Vaslui este din Bacău? Şi pîinea o ia de la Porumboiu, şi mîncarea. Ce să facă arbitrul de la Bacău? Să fim serioşi. Şi vîntul dacă bătea şi cădeau fotbaliştii de la Vaslui, dădea fault. Vreau să-i aduc aminte şi domnului Cîrţu, care pare că are astenie de primăvară, ce a făcut Balaj pentru prietenul lui Mihai Stoica. Să nu mai vorbească de Timişoara!", a încheiat Iancu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (14)
clautms
clautms  •  28 Aprilie 2011, 18:43

AM AVUT DREPTATE!!! in momentul in care l-a scos pe Magera din ekipa, poli a inceput sa joace fotbal, timid, dar fotbal, pase in viteza, driblinguri, prima repriza a fost o reusita. In sfarsit si-a dat si Uhrin seama ca Magera -i mort, dar n-a putut sa reziste sa nu-l bage in repriza a-2-a, chiar prima skimbare, iar dupa ce a intrat din nou la mijloc nu se mai juca in viteza. Asculatati-ma ce va spun DACA MAGERA MAI JOACA TITULAR NU AVEM NICI O SANSA LA TITLU 100%, terminm pe 3,4.

trident
trident  •  28 Aprilie 2011, 18:42

Oţelul - Gaz Metan 2-2. Este inceputul sfarsitului pentru Oţelul care aşa cum am spus incepe să se sufoce. In privinţa campioanei dupa parerea mea Timişoara este favorita. Nu are decat sa bata tot acasa si sa nu piarda la Vaslui şi Galaţi. Cu inca 11 puncte din 15 este campioană . Toata lumea zice ca are deplasari grele...la Vaslui şi Galaţi. Să fim serioşi. Dinamo, Steaua, Vasluiul, Galaţiul vor mai pierde cel puţin un meci şi vor face cel puţin un egal fiecare până la sfârşit. Studiaţi programarea fiecărei echipe şi veţi vedea că am dreptate. Poli va reveni puternic şi ăsta este marele ei avantaj. Ştie să facă asta. Capioana va fi cu siguranţă Timişoara şi frumoasa ei galerie.

mad-max
mad-max  •  28 Aprilie 2011, 13:56

Si eu il felicit ca i-a lasat pe banca pe Magera si pe Zagrean! Pentru ca Zicu sa dea randament maxim (nu a fost cazul meciului cu U) cred ca trebuie introdus doar in repriza a 2-a.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează