FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Două zile de liniște, urmează „furtuna”? Ultimele detalii din „cazanul încins” de la Sepsi

Restant la capitiolul rezultate, Bernd Storck pare încolțit în acest moment / Sursă foto: Facebook@ Sepsi Sfântu Gheorghe
Restant la capitiolul rezultate, Bernd Storck pare încolțit în acest moment / Sursă foto: Facebook@ Sepsi Sfântu Gheorghe

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 14:44 / Actualizat sambata, 31 august 2024 15:16

Sepsi Sfântu Gheorghe e aproape de „implozie” după cele patru înfrângeri la rând care l-au aruncat pe Laszlo Dioszegi în pragul disperării. Echipa traversează un regres palpabil, iar postul lui Bernd Storck e în mare pericol. E o criză similară cu cea traversată anul trecut, când deznodământul a fost „sacrificarea” lui Liviu Ciobotariu.

Pentru cine bat clopotele în Covasna? Măcinat de eșecul de la Galați, al patrulea la rând pentru Sepsi, Laszlo Dioszegi și-a vărsat năduful pe rețelele de socializare, într-un mesaj în care a lăsat de înțeles că sentința lui Bernd Storck e deja semnată

Totuși, nici conducerea n-a părut să fie scutită de mesajul scris sub imperiul impulsului de Dioszegi: „Nimeni nu este în fața clubului și nu va fi niciodată cât sunt eu acolo!”, a tunat „afaceristul”, pe care dimineața de sâmbătă l-a prins „bâjbâind” pe Facebook în căutarea soluțiilor de redresare a echipei.

Urmează zile decisive la Sepsi

Cum la orizont se află pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, e de la sine înțeles că la Sfântu Gheorghe urmează zile lungi de introspecție, ședințe și analize.

Și, cum doza de răbdare a patronului e aproape secătuită, o demitere a lui Bernd Storck, indiferent de clauza de reziliere a germanului, pare mai mult decât plauzibilă, mai ales că echipa a intrat într-un vortex al rezultatelor nefaste și, pe deasupra, reputatul tehnician pare că a pierdut inclusiv controlul vestiarului.

Au existat două cazuri de indisciplină în ultima lună, iar liniștea cu care clubul din Covasna și-a obișnuit partenerele de competiție și mass-media s-a transformat într-o degringoladă resimțită din plin în rezultatele echipei.

Două zile de liniște, urmează „furtuna”? Ultimele detalii din „cazanul încins” de la Sepsi
La Sfântu Gheorghe e cod roșu de rezultate / Sursă foto: Facebook@ Sepsi

„În acest moment nu se știe nimic! Jucătorii și staff-ul au două zile libere”

Sursele Gazetei din interiorul clubului au informat care-i starea de spirit în „cazanul încins” de la Sepsi astăzi, a doua zi după înfrângerea de la Galați. Deocamdată, se pare că o decizie de impact nu va fi luată în acest weekend, discuțiile edificatoare și eventualele măsuri punitive urmând să aibă loc începând de luni.

„În acest moment încă nu se știe nimic. Jucătorii și staff-ul au două zile libere, urmează să ne vedem luni la antrenament!”, au explicat covăsnenii.

Bernd Storck și-a prelungit contractul cu Sepsi în luna mai a acestui an, după ce a încheiat pe locul 5 play-off-ul. Contractul său e scadent la 30 iunie 2025, deci o despărțire de german l-ar costa o sumă consistentă pe Dioszegi. Concluzia trasă de patron aproape de zorii zilei, pe Facebook? „Un lucru este cert, nu se poate continua așa, va costa cât costă!”.

Îmi cer scuze față de patronul Dioszegi, care pune foarte mult suflet! Îmi doresc să obținem rezultate bune. Le cer scuze și suporterilor, i-am dezamăgit! În fiecare an avem momente dificile, nu îmi dau seama de ce apar. După ne scuturăm și ne revenim. Nu pot să comentez despre domnul Dioszegi, el poate să ia decizii bune pentru echipă, dar eu zic că antrenorul nu poate fi de vină când pierdem 3 meciuri la rând.

- Roland Niczuly, portar Sepsi, la Prima Sport

Pe banca formaței din Covasna, Storck a acumulat 12 victorii, opt remize și 12 eșecuri, contabilizând o medie de 1,38 puncte/meci. Bilanțul s-a deteriorat simțitor după seria horror din luna august.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  31 August 2024, 16:44

A făcut Storck schimbări aiurea în meciul cu Slobozia. Fiind condus, a scos un atacant și a băgat un fundaș. Are și el o parte din vina pentru rezultate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează