FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Un antrenor din Superliga amenință cu demisia înainte de startul campionatului: „Eu nu sunt fraier și nu fac teatru!”

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 10:58 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 11:56

Tony (43 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a amenințat că își dă demisia, cu o săptămână înainte de startul Superligii. Moldovenii au primul meci în noua ediție de Liga 1 pe 13 iulie, de la ora 17:00, cu Sepsi.

Motivul amenințării lui Tony? Portughezul e nemulțumit de atitudinea arătată de jucătorii lui Poli Iași în amicalul cu Zimbru Chișinău. Sâmbătă, în Copou, alb-albaștrii au pierdut cu 0-3, chiar în fața lui Mircea Lucescu, oaspete de onoare al celor de la Iași.

În plus, Tony le-a cerut celor din conducerea clubului un „vârf”, fiind nemulțumit de lotul actual.

Tony a amenințat cu plecarea de la Poli Iași: „Nu sunt fraier”

„Am fost la vestiar și i-am tras de urechi pe băieți. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii. A fost primul meci acasă, cu suporteri pe stadion, băieții erau nerăbdători, au făcut lucrurile prea repede, ultima decizie nu a fost inspirată.

În repriza a doua am făcut niște schimbări, dar am luat două goluri. Avem o primă fază de construcție interesantă. Conducerea trebuie să facă un efort mare să aducă un vârf diferit, pentru că am jucat toată pregătirea fără atacant central.

Avem doar jucători mobili în față, trebuie să ne adaptăm la asta. Nu mă îngrijorează neapărat scorul, eu sunt îngrijorat numai de atitudine. Asta le-am spus și băieților în vestiar. Nu mi-a plăcut. Bine că s-a întâmplat acum, avem timp să corectăm. Eu cu atitudinea asta sunt primul care pleacă. Nu-mi place! Eu pot să pierd, dar cu capul sus, asta a fost deviza mea de fiecare dată.

Eu sunt ca tatăl lor, când îmi place le spun, când nu-mi place îi cert. Eu nu sunt fraier și nu fac teatru. Am greșit, dar se întâmplă, mă deranjează însă când greșeala se repetă. Avem timp până la meci să ne revenim”, a declarat Tony după meciul cu Zimbru, citat de iamsport.

Cum a arătat Poli Iași cu Zimbru: Fernandez (46 Ailenei) – Todoroski, F. Ilie (58 G. Soares), Samayoa (67 C. Silva), Ispas (67 Atanaskoski) – Marchioni (67 Itu), Bordeianu – Ștefanovici (55 Ștefanovici), Roman, Tailson (67 Teixeira) – V. Gheorghe (55 Harrison)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Stranieri
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită
Campionate
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează