FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV „Un jucător incredibil!” » Pe cine a transferat Universitatea Craiova: „Poate juca oriunde în atac, stânga, dreapta, număr 10, 9 fals”

Luis Paradela, numărul 7 / foto: facebook.com/UCVOficial
Luis Paradela, numărul 7 / foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2024 15:58 / Actualizat marti, 09 iulie 2024 16:16

Mihăiță Pleșan, 41 de ani, a fost invitat, azi, la GSP Live și a vorbit despre cei doi jucători pe care i-a propus în această vară la Universitatea Craiova: costaricanul Carlos Mora și cubanezul Luis Paradela ♦ Actualul intermediar de fotbaliști e încântat de Paradela: „Un jucător incredibil, se va impune imediat”.

Universitatea Craiova a adus 5 jucători noi în această vară:

  • Gregorio Sierra (31 de ani, stoper)
  • Takuto Oshima (26, mijlocaș defensiv)
  • Silviu Lung jr. (35, portar)
  • Carlos Mora (23, extremă dreapta)
  • Luis Paradela (27, extremă stânga)
„Un jucător incredibil!” » Pe cine a transferat Universitatea Craiova: „Poate juca oriunde în atac, stânga, dreapta, număr 10, 9 fals”
Noii fotbaliști ai celor de la CSU Craiova / foto: facebook.com/UCVOficial

Pleșan, fost mijlocaș la Craiova, Dinamo, Poli Timișoara sau FCSB, a descris noii jucători ai CS Universitatea Craiova.

VIDEO. Mihăiță Pleșan și portretul transferurilor rezolvate de Universitatea Craiova

„Eu i-am propus pe Luis și pe Carlos. Carlos e un jucător tânăr, cu mare potențial, un jucător cu oferte concrete de a pleca din Mexic, pe bani mai mulți decât a plătit Craiova pe el. Are tehnică, viteză bună, e foarte puternic, dar îi va trebui un timp de acomodare, e un jucător foarte tânăr și e prima dată când pleacă de acasă.

Paradela are experiență, a câștigat campionate, e un jucător care va avea un impact imediat în fotbalul românesc. Poate să joace orice poziție în atac, stânga, dreapta, număr 10, 9 fals. Îmi place foarte mult și cred că va fi unul dintre jucătorii importanți ai Craiovei. Chiar dacă e scund de înălțime, are capacitate bună de efort și e foarte puternic pe picioare. Mi se pare un jucător incredibil!”, a declarat Pleșan.

Care îl cunoaște și pe japonezul Oshima: „Takuto e un jucător interesant, îl știu bine, cred că va avea și el un impact. E combativ, construiește, cere mingea, va fi foarte important la mijlocul terenului. Sunt jucători care au costat bani și care vor crește nivelul echipei, dar le trebuie puțin timp. Adevărata lor valoare o s-o vedem prin septembrie, mai puțin la Paradela, pe care o să-l vedem de la început, spun eu”.

Mihăiță Pleșan: „Aș mai aduce doi jucători”

De asemenea, Mihăiță Pleșan spune că Universitatea Craiova, clubul din Liga 1 cu care are cea mai apropiată relație, mai are nevoie de doi jucători:

Aș aduce un atacant și poate un fundaș dreapta. Știu că și ei caută un atacant și sunt dispuși să plătească sume importante de transfer. În numele clubului, eu am făcut o ofertă de un milion de euro pentru un jucător și a fost refuzată. Nu atacant, un alt post.

Craiova are un lot cu care să speri la titlu și la grupele cupelor europene. Nu va fi ușor însă să integrezi 4-5 jucători noi, îți trebuie timp, și nu ai mult timp la dispoziție”.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (27)
Karkaleki
Karkaleki  •  11 Iulie 2024, 16:27
Postat de TruthHammer pe 10 Iulie 2024, 11:14

Sunteți fără de leac voi!! Reguli care vă împiedică să câștigați.... Bă ești copac!?!? Adică... Sunt făcute niște legi, care fix pe voi nu vă lasă să câștigați! În altă ordine de idei... Pe articolele despre voi... Doar voi aveți dreptul să vă dați cu părerea!! S-a rupt gardul rău de tot la voi acolo! Aveți și un contemporan care vă inspiră tare: unii îl contestați, ceilalți îl înjurați (cu tot cu familie), dar... Ce este cel mai important, este că îl urmați în gândire/aberații /conspirații... PS. Atâta timp cât nimeni(din afara Olteniei) nu are voie să comenteze pe articolele voastre... Nici nu vreți să ne împărtășiți și nouă muritorilor de rând, care sunt regulile alea speciale anti-oltenia la campionat!! Vere... Adio și-un praz verde!

Ferefe a dat o regula aiurea, exact calculata impotriva ceseu: un meci de fotbal este cistigat de echipa care da mai multe goluri decit ia. Asta e principalul atac la ceseu. Dar ar mai fi: teren dreptunghiular, arbitru neutru, durata partidei de 90 de minute. Totul, totul e xalculat subtil dar diabolic, sa impiedice ceseu sa ia titlul. DAR!! Dar!! Anul asta NM a promis ca-l ia. Si jucatorii, antrenorii, postacii ... toti au promis. Siiigur anul asta ceseu ia titlul. Ei ... si daca nu abul asta ... la anul ... poate ... cu atitea reguli discriminatorii, e greu ...

Karkaleki
Karkaleki  •  11 Iulie 2024, 16:22

P-asta n-o vazusem! Uau, baiatul ala joaca pe orice post! Atacant, extrema ... fundas ... portar ... contabil ... magazioner ... sofer .... Numai postac nu poate, ca nu stie romaneste. Se intelege cu colegii prin semne. Cu degetele. Din mijloc.

TruthHammer
TruthHammer  •  11 Iulie 2024, 03:02
Postat de ultrasStiinta pe 10 Iulie 2024, 09:27

Ai o poză foarte sugestivă! Te reprezintă intru-totul: vârsta, mod de gândire, apucături… tine-o așa… tot așa..

Nu aveți scăpare mă... Tu la un comantariu în care spun că trebuie să îți vezi de viața și "curtea" ta, te legi de poză... aberezi despre vârstă... Hazna gândiți, hazna serviți!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează