FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Universitatea Craiova, aproape de două transferuri » Jucătorii sunt așteptați de Gâlcă săptămâna aceasta

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova/ foto Cristi Preda (GSP)
Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 02 septembrie 2024 14:02 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 16:02

Universitatea Craiova e aproape să facă două transferuri săptămâna aceasta. În Bănie sunt așteptați un mijlocaș și un atacant, ambii din străinătate.

Din informațiile GSP, Craiova e aproape să aducă un mijlocaș care a jucat în liga a doua germană. Oltenii au rămas fără Alexandru Crețu în acest mercato și au căutat să se întărească pe acest post.

În plus, oltenii sunt aproape și de aducerea unui atacant. Transferul lui Omar Faraj, de la AIK Stockholm, ar fi căzut, iar Craiova s-a reorientat spre alt jucător. Cei doi fotbaliști ar urma să ajungă săptămâna aceasta în Bănie, înainte de finalul perioadei de mercato, de pe 9 septembrie.

Mihai Rotaru anunțase că vrea să aducă doi jucători

După remiza Craiovei cu Rapid, scor 1-1 pe „Ion Oblemenco”, Mihai Rotaru, acționarul de la Universitatea, anunța că mai vrea doi jucători. Se pare că transferurile sunt aproape finalizate acum.

„Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus”, a declarat Mihai Rotaru la Prima Sport, sâmbătă.

În schimb, sunt șanse mici să mai plece jucători de la echipa olteană în acest mercato. Doar niște super-oferte ar putea produce transferuri în ultimele zile ale ferestrei de transferuri.

Craiova s-a concentrat pe transferuri făcute din afara României în această vară. I-a adus pe Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela și Carlos Mora. Doar Silviu Lung Jr. a venit din Superliga.

Universitatea Craiova, început bun de campionat

Craiova a început bine campionatul și a stat constant pe primul loc în Superliga.

Oltenii au 15 puncte în 8 meciuri jucate, deși au luat doar un punct din ultimele două meciuri. Au pierdut cu Dinamo, 1-2, și au remizat cu Rapid, 1-1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (7)
Dodeliniho
Dodeliniho  •  03 Septembrie 2024, 19:08

Craiova anul asta se bate la retrogradare și trăiește în mizerie și minciună. Cum *** sa te bați cu Becali când ăla dete 2 milioane pe un jucător, iar tu nu ai dat atât pe toți în ultimul an, nu vorbesc doar de ce au adus în vară. Vai de capul lor, de aceea eu m-am lecuit, nu are rost sa suferi când prostia dainuie în club. Ăștia nu sunt lei și pisicuțe drăguțe, care se lasă bătuți sa fie celorlalți bine. Nu au nerv, nu au talent și nu au voință. Cu un jucător cum este Mitriță nu poți sa ajungi în play of. Cat poate sa dea și Mitriță, la un momendat va ceda fizic dacă el joacă singur. Și tot aud ca aduc jucători, bai unde *** sunt? Când ii aduci când se termină campionatul? Rotare tată afacerea asta poate o faci cu ce faci tu, dar la fotbal investiția în jucători mai ales tineri aduce bani. Nu sa aduci un Malfonado care te sapă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dodeliniho
Dodeliniho  •  03 Septembrie 2024, 19:00
Postat de sdaniel1972 pe 02 Septembrie 2024, 17:40

In afara de Mora, nici un transfer nu este reusit, iar Sierra doar 45%. Takuto Oshima, Luis Paradela sunt mai slabi decit ce a piedrut Craiova, japonezul se pierde in driblinguri, nu are forta sa traga la poarta, iar paradela se joaca pe margine ca si un mingicar si atit...Craiova are nevoie de un nr.10 cum ar fi unul bun- Ante Roguljic, un atacant masiv gen Koljic si 2 fundasi-unul central unul dreapta.

Se pierde dar dacă ii iasă asta este. Pai când a adus Rotaru ceva bun? Doar tineri care i-a crescut au fost vânduți bine și Cicâldău care a investit un milion în el. De aceea eu nu-l înțeleg, de ce *** nu bagi mâna în buzunar și aduci jucători la care sa scoți profit tu aduci numai 0 barat, și sunt convins ca Gâlcă a cerut dar nu i se aduce. Ca întotdeauna, da ce este mai bun și aduce nimicuri. Luați-vă gândul de la campionat, doar când asta nu o sa mai fie, atunci ia Craiova campionat. Pana atunci ne zbatem în mizerie, nu o sa avem mereu noroc de jucători ca Mitriță care renunță la bani pentru a juca la Craiova. Iar Mitriță nu poate singur, și nu înțeleg de ce *** l-a dat pe Nistor. De ce ai dat și bani din club sa scapi de el și îl ți pe Ivan sau Markovici. Ce logică este în asta oare? Și nu uitați el conduce Craiova, ce *** sa aștepți de la ea când de la cap se împute totul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  02 Septembrie 2024, 23:20
Postat de kuba pe 02 Septembrie 2024, 14:37

Ambii vin din Somalia si gratis...ahahhahhahahaaaaaa

Mecanizatorule ai treabă pe tarla .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează