FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Veste extraordinară pentru Craiova » Elvir Koljic a revenit la antrenamentele de grup!

Elvir Koljic, la antrenament // foto: Facebook @ Universitatea Craiova
Elvir Koljic, la antrenament // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 23:41 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 00:29

Elvir Koljic (25 de ani) a revenit la antrenamentele de grup ale Universității Craiova, la aproape 5 luni de la accidentarea suferită în meciul cu Poli Iași, câștigat de „juveți” cu 1-0.

În scurt timp, „Dragonul” Koljic, omul de gol al oltenilor, ar putea reveni pe teren. Un pas important în acest scop a fost făcut astăzi, când bosniacul s-a antrenat cot la cot cu colegii săi. A fost prima sesiune de pregătire intensă a atacantului după aproape 5 luni de chin, care au urmat accidentării din meciul Craiovei cu Poli Iași, jucat pe 2 octombrie 2020.

Elvir Koljic s-a întors la antrenamentele Craiovei

Este puțin probabil ca Elvir să fie aruncat în luptă la următorul meci al Craiovei, cu Chindia, programat pe 27 februarie, dar bosniacul are șanse bune să prindă minute pe teren în runda 26, la meciul cu FC Botoșani, programat pe 6 martie. Până atunci, Elvir va avea parte de un număr important de antrenamente alături de restul grupului.

20 de meciuria ratat Koljic din cauza accidentării

Elvir Koljic a suferit o fractură de diafiză peronieră cu deplasare, după o intrare a lui Ovidiu Mihalache. Înainte de a fi scos din circuit, bosniacul a marcat 6 goluri în acest sezon de Liga 1, în 6 meciuri.

VIDEO. Bogdan Vrăjitoarea, despre U Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Florinel Coman, prima reacție după ce s-a ales cu dosar penal: „Ce să se întâmple? Nimic”

Acuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fabius_2014
fabius_2014  •  24 Februarie 2021, 18:45

Haide Elvir !

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Februarie 2021, 01:49

Succes !!! Te asteptam pe gazon !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează