FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL A semnat în Italia la două zile de la plecarea de la Universitatea Craiova: „Vreau să dau totul pentru acest tricou”

Jasmin Kurtic. Foto: Imago Images
Jasmin Kurtic. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 08:01 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 09:57

La două zile după ce a plecat de la Universitatea Craiova, mijlocașul sloven Jasmin Kurtic (34 de ani) și-a găsit echipă: FC Sudtirol, locul 15 în Serie B.

Adus în vară la CSU Craiova, mijlocașul nu a impresionat prin evoluțiile sale, ba chiar i-a nemulțumit pe cei din staff din cauza modului în care se antrena. El nu a fost luat în cantonamentul din Antalya și și-a reziliat contractul.

Exclude varianta transferului la Rapid: „Asta e ofertă? Mă agăț de piciorul lui până în stradă și tot nu pleacă”
MERCATO
Exclude varianta transferului la Rapid: „Asta e ofertă? Mă agăț de piciorul lui până în stradă și tot nu pleacă”

Dat afară de Universitatea Craiova, Jasmin Kurtic a semnat în Italia

Vineri, Kurtic a fost prezentat la noua sa echipă. Slovenul a semnat cu FC Sudtirol. Echipa e pe locul 15 în Serie B, primul care asigură salvarea. Are 20 de puncte, la egalitate cu Lecco, care e pe loc de baraj (16).

„Primul meu gând e să intru pe teren și să sau totul la fiecare meci și la fiecare antrenament. Vreau să dau tot ce am pentru acest tricou”, a fost prima declarație a lui Kurtic.

A semnat în Italia la două zile de la plecarea de la Universitatea Craiova: „Vreau să dau totul pentru acest tricou”
Jasmin Kurtic, în tricoul lui FC Sudtirol

Mihai Rotaru: „Nu puteam să-l ținem pe Kurtic rezervă, pentru că este un jucător costisitor”

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a dat detalii despre despărțirea de Kurtic.

„Intenția lui Mister este să-l urce pe Screciu la mijloc și atunci ar fi fost aglomerație destul de mare acolo. Nu puteam să-l ținem pe Kurtic rezervă, pentru că este un jucător costisitor, fără discuție, și are nevoie să joace. Slovenia este calificată la turneul final și vrea să prindă lotul, chiar primul 11. Ne-am fi încurcat unii pe ceilalți”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Kurtic a bifat 17 meciuri în Superligă, dar a avut evoluții modeste. Slovenul cu 289 de meciuri în Serie A și 83 de selecții a venit la Universitatea liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu Parma. El a fost împrumutat la PAOK Salonic în ultimii doi ani.

Prima echipă din Italia pentru care a evoluat Kurtic a fost Palermo, care l-a cumpărat din țara natală cu 800.000 de euro în 2011. A trecut ulterior și pe la Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, Spal și Parma. În 2018 a fost subiectul unui transfer important. Spal a plătit atunci 5,3 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Atalanta.

650.000 de euroe cota lui Jasmin Kurtic, potrivit transfermarkt

VIDEO Noul fundaș de la Universitatea Craiova, Pyry Soiri, se descrie fanilor olteni: „Sunt un jucător cu experiență, viteză și mentalitate de învingător”

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:

Vladimir Screciu are planuri uriașe: „Să fiu și campion cu Craiova, și să trecem de grupe la Euro”. Ce zice de Cicâldău înapoi în Bănie și la ce superechipă îl vede pe Drăgușin jucând

Monitorizați din dronă! Oltenii au trecut la un alt nivel, antrenamente speciale în Turcia sub comanda bulgarului Ivaylo Petev

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează