FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL A FOST ANULAT

UPDATE: Condescu: "Dacă nu mai avem altă cale de ieşire, plătim din banii lui Becali"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 20:47

UPDATE: Marin Condescu a declarat că are la dispoziţie două situaţii ca echipa să nu fie retrogradată şi este dispus să ajungă la un acord cu Gigi Becali pentru ca echipa din Tîrgu Jiu să joace în primul eşalon şi în sezonul viitor.

"Există două posibilităţi ca noi să nu fim retrogradaţi. Prima ar fi să delegăm Liga Profesionistă de Fotbal să folosească banii din drepturile de televizare pentru a plăti datoria către Dinamo, dar depinde de banii pe care îi luăm din aceste drepturi.

A doua variantă ar fi să constituim depozitul cu banii de la domnul Becali, pentru că noi nu avem altă ieşire. Vedeţi că domnul Borcea nu vrea banii neapărat. El vrea numai să mai plătim o anumită sumă de bani, cît de mică, pentru a intra din nou în acest circ. Ce spune el cu FIFA şi CAF e o minciună sfruntată. Noi am plătit toţi banii către CAF, Liga nu şi-a achitat datoriile şi am şi documentele să o demonstrez", a spus Condescu

******

Preşedintele echipei Pandurii Tg Jiu, Marin Condescu, a dezvăluit că a primit astăzi o hîrtie din partea Federaţiei Române de Fotbal, prin care se demonstrează că jucătorul Ilie Iordache nu a fost declarat niciodată liber de contract ş vrea ca meciul cu Oţelul să fie reprogramat.

"Astăzi am primit o adresă de la FRF prin care se spune că acel Comitet Executiv nu l-a declarat liber de contract pe Iordache şi nici nu avea competenţa de a discuta acest caz. Comisiile Ligii nu au cum să menţină decizia excluderii noastre din campionat. Domnul Gigi Becali a spus că îmi dă banii să plătesc datoriile dacă îi dau două dezlegări în alb, dar acum nu mai are rost să folosesc aceşti bani.

Noi nu am avut niciodată bani de plătit bani către Dinamo, doar ni s-au furat 600.000 de euro. Dictau cei de la Ligă ce voiau, dar acum trebuie să rejudece cazul. Au spus că, în baza acelei hîrtii semnate de secretara lui Lupescu, au decis să-l declare pe jucător liber de contract.

S-a crezut că va merge din nou şantajul care a mers în ultimii ani şi că vom plăti şi ultimii bani de la Dinamo sub ameninţarea excluderii din campionat. Chiar dacă plăteam un leu, ei spuneau că recunoaştem plata datorată", a spus Marin Condescu la GSPTV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (22)
asyan
asyan  •  01 Martie 2011, 13:02

Un lucru e clar ca AEK Atena a platit bani negrii pentru Iordache si acestia au intrat in buzunarul cuiva , Cristi Borcea stie asta pentru ca si el a procedat la fel uneori iar acum il deranjeaza ca a fost luat de fraier cu dezlegarea lui Iordache fara nici o pretentie de Pandurii .

ockiu
ockiu  •  01 Martie 2011, 11:11
Postat de antreprenor pe 28 Februarie 2011, 21:01

deci o sa platesti din banii lui gigi si in chimb o sa va dati la o parte din fata lor? foarte tare,bine macar ca sunteti de bun simt si le faceti asa pe fata nu aveti nimic de ascuns

foarte finut ai spus :)) - se pare ca nici lpf si nici frf nu au nimic cu aceasta modalitate de plata a unui blat ordinar. dar e foarte interesant cum o gandeste condescu - DACA nu avem de ales... - sa intelegem ca vor mai fi jocuri castigate in comisii?! - nu mai bine exclud aceasta echipa din campionat?

star01
star01  •  01 Martie 2011, 08:42

@antreprenor:du-te tata si repara"ghena' din ghiulesti,nu mai comenta pe aici...in tur v-au dat arbitrii un punct cu Pandurii,acum ai vrea excluderea si cele 6 puncte(tur-retur)...faceti ce stiti mai bine,cersziti si furati ...zburatoarelor!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează