FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Urmează alt meci "în familie" » Reghecampf debutează în noul sezon al Ligii 1 contra unui bun prieten

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 21:18

Steaua debutează, sîmbăta viitoare, în noul sezon din Liga 1 cu Reghecampf şi Anamaria tot contra unui prieten, Vasile Miriuţă.

Succesul din Supercupă, 3-0 cu echipa naşului Contra, va fi urmat de încă un meci oficial împotriva unui apropiat al familiei Reghecampf. E vorba despre Vasile Miriuţă, coleg cu Laurenţiu la Energie Cottbus între 2000 şi 2003. Miriuţă, 44 de ani, a preluat conducerea Ceahlăului în vara aceasta, adus de Gheorghe Ştefan în locul lui Costel Enache.

Amici din perioada în care au fost colegi, Reghe şi Miriuţă au fost nominalizaţi împreună în scandalul pe care l-a declanşat Cornel Dinu la începutul acestui an. Dinu a pomenit de o tentativă de aranjare a unui meci dintre Bayern Munchen şi Cottbus, din Bundesliga, o manevră menită să aducă cîştiguri la pariuri, potrivit declaraţiilor administratorului de la Dinamo. Şi Reghecampf, şi Miriuţă au respins afirmaţiile lui Mister.

Jocul de sîmbătă, din Liga 1, va fi primul lor duel direct. Vasile a mai antrenat pînă acum doar echipa a doua a lui Energie.

" Familie de învingători!"
Anamaria Prodan a celebrat pe facebook succesul cu Petrolul: "Supercupa este la noi! Mult prea buni! Iar Herea a marcat azi primul gol pentru Sion. Familie de învingători".

Pe Herea, Ana l-a ajutat să denunţe înţelegerea cu clubul din Giuleşti la FIFA şi să plece în Elveţia, după ce l-a reprezentat şi în 2007, cînd mijlocaşul a semnat cu Rapid.

În returul sezonului trecut, după Steaua-Rapid 1-0, George Copos a criticat prestaţia lui Herea şi a sugerat că jocul lui ar fi fost influenţat de legătura cu nevasta antrenorului rivalei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (38)
vasile_69
vasile_69  •  15 Iulie 2013, 14:25
Postat de mama.is.here pe 12 Iulie 2013, 12:34

pai hai sa socotim: cu ceahlaul=6 pcte...viitorul chiajna=6pcte...arbaleta navodari=6 pcte...petrolul=4 pcte( fac un meci egal nasu cu finu, pt spectacol)...otelul(No Name e galatean, nu?)=6 pcte...si daca ramane si concordia, tot 6 pcte! Total=34 pcte asigurate din start, cum e sa fii cea mai buna echipa din campionat? noroc ca-i mai regleaza la scor nemtii sau francezii prin cupe si-i mai aduce cu picioarele pe pamant...

II REGLEAZA DA,DA,DA...! MAI ALES OLANDEZII , ENGLEZII, DANEZII SI NORVEGIENII ASA CUM I/AU REGLAT IN TRECUT SPANIOLII, BELGIENII, SCOTIENII, SUEDEZII , ELVETIENII, FRANCEZII (RC Lens si-a furat-o doar cu 4-0 de la STEAUA iar marele PSG CU 3-0) S.A....DAR CEL MAI MULT II REGLEAZA DINAMO SI RAPID!!!!! HAI CA M-AI FACUT SA RAD, DOAMNE CE SCELERATI TIN CU DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mare echipa e Dinamo mai ales in cupele europene...BA SUNTETI VAI DEMAMA VOASTRA! ASCUNDETI-VA SUB PAT DAR REPEDE,REPEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

y_nelu
y_nelu  •  13 Iulie 2013, 00:21

Urez succes lui Miriuta in cariera de antrenor ...multe salutari de la Baia Mare..

stelistu_1
stelistu_1  •  12 Iulie 2013, 14:36

ce usor este sa scrii aiureli intr-un ziar.anul trecut cine a fost antrenor la ceahlaul si de ce ia batut steaua?sau a fost blat si in acel meci.daca vine un antrenor la o echipa si este prieten cu antrenorul altei echipe este obligatoriu blat.rusine

Vezi toate comentariile (38)
Comentează