FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL

Gică Hagi a făcut scandal și după meci: „Deja e prea mult, s-a văzut din tribună. Arbitrul a făcut semn adversarului”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 00:31 / Actualizat marti, 27 august 2024 00:52

UTA - Farul 1-1. Gică Hagi, managerul constănțenilor, a făcut iureș la interviu la adresa arbitrului Marcel Bîrsan.

Farul a cerut penalty în minutul 57, când Mihai Bălașa a fost ținut de Hrezdac. „Centralul” nu a dat nimic și nici nu a fost chemat la monitorul VAR să revadă faza. Hagi a făcut scandal pe teren, motiv pentru care a luat cartonașul galben, apoi a continuat la interviuri.

Gică Hagi: „Arbitrul a făcut semn adversarului. E prea mult!”

„Din partea arbitrului sau din partea noastră a fost un meci bun? Noi am făcut multe. E un meci în deplasare, suntem Farul. UTA e o echipă bună, am jucat în deplasare, am avut ocazii. Chiar când am luat golul am avut o ocazie mare. Ce să facem? Am pus presiune, am ajuns în careu, am băgat ce jucători am putut.

Să nu dai penalty la Bălașa? E prea mult! Să ni se povestească nu știu ce, că nu știu ce a făcut. S-a văzut din tribună, l-a ținut. Nu a dat nimic. Ce explicații să cer? Cine sunt eu? Un antrenor și atât. Când vezi că e clar... Mă scuzați! Cu FCSB au dat în ultimul minut, toată conducerea noastră a primit mesaj că nu a fost penalty. Și nu a zis nimeni nimic. Și am luat bătaie.

Tot timpul câte două minute pauză, când au stat pe teren. Arbitrul a făcut semn adversarului că de ce a iuțit jocul. Atunci să jucăm static. Aia e, mergem înainte. Am venit convinși că putem face bine. Știam că dăm peste o echipă bună acasă. Dar am făcut față. Păcat, puteam face mai mult.

Lăsaând la o parte tranziția negativă, am dus până la sfârșit, am fost și eu inspirat în ultimele 3 minute, când l-am trimis pe Dican sus. Etapa trecută nu mi-a ieșit, acum a ieșit. În fotbal nu e ușor, important e să fii bun, să faci bine, să știi să îți construiești succesul. Văd că fiecare echipă arată bine. Fotbalul românesc crește în unele aspecte, dar mai avem în alte aspecte”, a declarat Hagi la Prima Sport.

FOTO. Faza la care Hagi a cerut penalty

+25 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (18)
dansy
dansy  •  27 August 2024, 14:21
Postat de florar pe 27 August 2024, 09:24

Eu am ascultat declarația lui Rednic ...Asta a spus că și el trebuia să primească un penalty pentru henț și Iancu trebuia eliminat pentru cot în capul unui arădean...Acum na,nu este o surpriză că GSP preia doar o parte ! La Hagi antologic este că s a referit la penaltyul primit de Steaua de care a fost asigurat de conducerea la o echipa mare că nu a fost ? Ghici Balaj cine i ?!?!? Asta i fotbalul românesc !!! Ieri am văzut o tinere de tricou in careul lui U ! Nu au sughițat arbitrii dar nici presarii ! Aseară am stins televizorul când ceainicul Digi spunea de cotul lui Iancu că nu a fost urmat de sânge ! Pai stai mă că Valuta a avut capul spart și sângele șiroia !!! Cică in fotbalul romanesc se da rosudoarpe zgârieturi cum a fost la Olaru- Bordeianu !!! Presa nu a scris nimic de capul spart la Băluță ,de faultul la Popescu ...dar cate au scris de rosul lui Olaru ! Ba ,ați distrus fotbalul românesc !!! Lăsați CFR ...sau și acum dețin drepturile tv.ale Ligii 1 ?

Băi frustratule,la Olaru trebuia să dea triplu roșu și șase etape de suspendare!La Endjuma s—au dat șase etape după care comisia de recurs fcsb-ista a șters PATRU ETAPE!Nu vă este bă rușine?Campionatul trecut l-ați câștigat dupe ce ați furat cu arbitri vrei 14 puncte!Anul acesta ați furat patru puncte cu arbitri în 5 etape!Nu vezi ca FCSB nu joaca nimic sub antrenorul Gigi?

Nini
Nini  •  27 August 2024, 09:57

Vorbește capra de la stâna lui Gigi. O fi rândul lui anul acesta și nu au aflat toți arbitrii sau lucrează tot pentru finu? Ne amintim cu toții că echipa lui a rămas în prima divizie datorita fcsb dar cât mai are de plătit?

florar
florar  •  27 August 2024, 09:44
Postat de cedeprosti pe 27 August 2024, 09:26

nu imi amintesc sa fi facut scandal si dupa duelul de foc cu fcsb

Ce ar fi putut reclama la meciul cu Steaua ? Apoi aseară Hagi a declarat că a primit tot staful lui telefoane de la o echipa mare de sus că nu ar fi fost penalty la Sut !!! Vi se pare normal ? Și vă repet ,l am ascultat și pe Rednic care a spus că trebuia să primească penalty la un henț la Nedelcu iar Iancu trebuia eliminat pentru un cot în capul unui arădean ...Cu astea ce facem ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează