FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC ARGEȘ

UTA - FC Argeș. Moment crucial la Arad: arbitrul a luat o decizie radicală la o fază controversată

În minutul 56 al meciului de la Arad, dintre UTA și FC Argeș, la scorul de 0-0, Alexandru Benga, stoperul gazdelor, a fost eliminat direct de „centralul” Viorel Flueran. +24   FOTO
În minutul 56 al meciului de la Arad, dintre UTA și FC Argeș, la scorul de 0-0, Alexandru Benga, stoperul gazdelor, a fost eliminat direct de „centralul” Viorel Flueran.

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 17:45 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 18:09

În minutul 56 al meciului de la Arad, dintre UTA și FC Argeș, la scorul de 0-0, Alexandru Benga, stoperul gazdelor, a fost eliminat direct de „centralul” Viorel Flueran.

Toate detaliile despre UTA - FC Argeș, AICI

La mijlocul terenului, Benga a pierdut mingea în fața lui Mediop. Fundașul celor de la UTA l-a faultat ulterior pe atacantul piteștenilor, la aproximativ 40 de metri de poarta lui Iacob. 

Cum „infracțiunea” nu a fost violentă, fiind vorba despre o tragere de șort, singura explicație pentru care Flueran a decis să-l trimită pe Benga la cabine este următoarea: a considerat că stoperul trupei lui Balint se afla în postura de ultim apărător

Doar că pe imagini se observă clar poziția lui Erico, aflat la câțiva metri de Mediop. Atacantul lui FC Argeș ar fi trebuit să treacă și de celălalt fundaș central advers pentru a ajunge într-o situație de unu contra unu cu portarul.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+20 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Probleme grave cu banii la încă un club din Liga 1 » Fotbaliștii se împrumută ca să supraviețuiască! Dezastru pe linie

Gabi Tamaș are ofertă din Liga 1: „Da, îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
chiorul
chiorul  •  23 Ianuarie 2021, 21:08

Centralul foarte, foarte slab pe parcursul întregului meci, nu doar la faza din min. 54. N-om avea noi cine știe ce arbitrii și nu știu nici cine și pe ce criterii îi promovează, dar acest Flu(i)eran n-a prea arătat a arbitru de liga I. A arbitrat cu frică, aiurea, panicat și precipitat la orice fază mai acătări. Și macar de ar fi fost un meci mai de "Doamne-ajută"! Etapele viitoare îl vom vedea la vreun meci al fc fcsb-ului, cu desfășurarea deja cunoscută: macar un 11m la Tănase sau Popescu...

ionica007
ionica007  •  23 Ianuarie 2021, 19:45

*** Mediop inca nu este ''citit'' de fundasi...:)... A contribuit decisiv si la infrangerea Botosaniului, la ultima faza din meci din cate imi aduc aminte. Nu joaca nimic, dar se stie tavali... Poate isi gaseste un fundas care sa-l faca cum trebuie, pentru cateva etape...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  23 Ianuarie 2021, 18:56

era suficient galben

Vezi toate comentariile (5)
Comentează