FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Dezvăluie înaintea meciului direct: „Și noi l-am vrut pe Alibec, am vorbit cu el!”

Denis Alibec, șeptarul echipei naționale // foto: Imago Images
Denis Alibec, șeptarul echipei naționale // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 10:01 / Actualizat duminica, 25 august 2024 16:31

UTA și Farul Constanța se întâlnesc luni, de la ora 22:00, în meciul care încheie etapa 7 din Superliga. Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul „Bătrânei Doamne” din Arad, a vorbit la conferința de presă dinaintea partidei despre problemele de lot pe care le are, noile și viitoarele achiziții din lot, dar și despre adversari.

Mijlocașul Denis Hrezdac (22 de ani), împrumutat în sezonul trecut de UTA la Corvinul Hunedoara, s-a întors la Arad după aventura europeană a hunedorenilor. Cel care evoluează în fața apărării poate fi o soluție pentru Rednic chiar de la meciul cu Farul, asta și în condițiile în care arădenii vor avea pe masă, până mâine, o ofertă clară pentru internaționalul de tineret Cristian Mihai (19 ani).

„Mihai are două oferte, una de la o echipă din România care se bate la titlu și una din străinătate. Eu l-aș da în străinătate, dar cei de acolo nu sunt hotărâți dacă vor să îl împrumute ori să îl cumpere definitiv.

Cât despre Hrezdac, are constanță, forță, prezență. Defensiv e bun, suferim aici, la mijloc. A venit ca și cum ar fi fost aici de nu știu câți ani, fără nici un fel de trac. S-a antrenat normal și i-am spus că am visat că voi juca cu el. Dintr-odată s-a luminat la față, s-a făcut roșu”, a spus Rednic despre schimbul care este pe cale să se producă în linia mediană a echipei sale.

Mircea Rednic l-a vrut pe Denis Alibec la UTA

Portarul Iliev este încă accidentat și nu va prinde lotul, în schimb Dumiter este în lot, după ce zilele trecut a fost la încă un consult la București, unde a fost supus unei infiltrații, în urma pubalgiei care i-a fost depistată în startul sezonului.

La dispoziția staff-ului tehnic se află și Kadiri, înaintașul nigerian de 24 de ani, despre care antrenorul a spus că ar putea ajuta echipa cel puțin o repriză.

Compartimentul ofensiv este marea problemă a roș-albilor de pe Mureș, iar Rednic a dezvăluit că a purtat discuții cu Denis Alibec pentru un transfer la UTA. În cele din urmă, internaționalul român a revenit la Farul.

Și noi am vorbit cu Alibec, dar a ales Farul. Cunoaște locul, se înțelege cu Hagi, pentru un atacant bun făceam un efort (n.r. - financiar). Acum să vedem dacă va juca titular sau va intra pe parcurs, ca în meciul cu Sibiul. Farul este o echipă inconstantă, ei au argumentele lor, că au schimbat jucători.

Au problemele lor în apărare, dar în ultimele două meciuri văd că și-au revenit. Și alții au început sezonul slab, nu numai noi. Avem calitate să ne revenim, important este ca cei noi să se integreze.

Suntem în discuții cu doi atacanți cu talie, care să țină de minge, asta îmi doresc”, a completat Rednic, care a primit în cadrul Zilelor Aradului titlul Pro Urbe, pentru clasarea de pe locul 7 obținută în sezonul trecut.

„Orașul Arad merită mai mult decât am realizat eu până acum”, a spus tehnicianul, care a trasat la debutul stagional clasarea în play-off ca obiectiv pentru UTA.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează