FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - POLI IAȘI

LIVE ora 18:00 UTA - Poli Iași, penultimul duel al etapei #10 din Superligă » Echipe probabile + cote la pariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 09:24 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 09:41

UTA - Poli Iași, un meci în care arădenii caută prima victorie acasă în acest sezon, în etapa a 10-a a Superligii, va avea loc astăzi, de la ora 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmită la televizor de Prima Sport 1 și Digi Sport 1

UTA și Poli Iași, două echipe cu stări de spirit diferite, arădenii fiind pe locul 14, primul de baraj, iar moldovenii pe 10, după o victorie mare, 2-0 cu Universitatea Craiova, una dintre pretendentele la lupta pentru titlu. O victorie a gazdelor le-ar ar putea propulsa însă peste adversarii de azi.

UTA - Poli Iași, live de la ora 18:00

Echipe probabile în UTA - Poli Iași

UTA (4-4-1-1): R. Popa - Râpă, Poulolo, Benga, Trif - J. Pedro, C. Mihai - Cîmpanu, Fabry, Omondi - Kadiri.
Rezerve: Mitrovic, Van Durmen, Hrezdac, Costache, Ezekiel, Ghezali, V. Borcea, Conte, Dumiter, Mabea
Absenți: Iliev, Tsouka (accidentați)
Antrenor: Mircea Rednic

Poli Iași (4-2-3-1): J. Fernandez – Atanaskoski, Guilherme Soares, Samayoa, Ispas – Miskovic, Gouet – Ștefanovici, Roman, Tailson – Kamberi.
Rezerve: Ailenei, M. Tănasă, Claudio Silva, F. Ilie, Gheorghiță, Marchioni, David Popa, D. Ciobanu, Itu, Teixeira, V, Gheorghe, Harrison
Absenți: Bordeianu (suspendat), Todoroski (accidentat)
Antrenor: Emil Săndoi

A: Istvan Kovacs (Carei)
A1: Mihai Marica (Bistriţa)
A2: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti)
Asistent VAR: Ferencz Tunyogi (Zalău)

Stadion: Francisc Neuman
Obs. arbitri: Teodora Albon (Cluj)

Cele mai importante informații înainte de UTA - Poli Iași

  • 12 aprilie 2024, UTA-FC Hermannstadt 1-3 a fost singura înfrângere suferită de arădeni în precedentele 17 partide disputate în campionat pe teren propriu, în rest opt victorii şi opt remize.

  • Doar două succese au reuşit ieşenii în precedentele 18 deplasări din campionat (6 mai 2024, FC Hermannstadt-Poli 0-1; 17 august 2024, FCSB-Poli 0-1), interval în care au mai înregistrat pe teren advers cinci rezultate de egalitate şi 11 partide pierdute.

  • Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de şase ori, fiecare reuşind câte trei victorii.

  • Prima confruntare a avut loc pe 20 septembrie 2020, UTA-CSM Poli Iaşi 2-3. Pe băncile celor două echipe s-au aflat Laszlo Balint, respectiv Daniel Pancu.

  • Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 28 aprilipe 2024, Poli Iaşi-UTA 0-2, goluri marcate de I. Ezekiel şi K. Luckassen.

  • Actualul tehnician al arădenilor a antrenat-o pe Poli Iaşi în stagiunea 2019/2020, reuşind salvarea grupării moldave de la retrogradare.

  • Mircea Rednic vs Poli Iaşi în ultimele 10 dueluri din campionat: 4 victorii - 3 remize - 3 înfrângeri.

  • Partida va fi una specială pentru Emil Săndoi, care va bifa meciul cu numărul 200 ca antrenor în Superligă.

Ce a declarat Mircea Rednic:

UTA - Poli Iași, penultimul duel al etapei #10 din Superligă » Echipe probabile + cote la pariuri
Mircea Rednic, la conferința dinainte de UTA - Poli Iași

Este și vina mea, pentru că trebuia să protejez jucătorii care au venit mai târziu. Cîmpanu a acuzat o răceală după meciul cu FC Hermannstdt și abia ieri a făcut primul antrenament al săptămânii cu echipa”„Nu mă interesează spectacolul, vreau doar să câștigăm punctele

Avem nevoie de victorie, trebuie să spargem gheața și ghinionul pe teren propriu. O victorie ne duce la patru puncte de play-off, astfel că am fi în obiectiv.Nu mă interesează spectacolul, ceea ce vreau este ca să avem trei puncte în clasament după fluierul final

E un melanj de limbi în vestiar. Nu există un lider care să scoată jucătorii la o bere după meci. Au fost o singură dată, iar atunci și-au dat palme (n.r. - la ziua lui Costache). Benga (n.r. - căpitanul echipei) e superprofesionist, dar e mai moale. E preocupat mai mult de nutriție, de antrenamente.

Eu le-am spus jucătorilor că la alte echipe, indiferent de rezultat, după meci ieșeam în oraș. Să bea două beri în loc de una, chiar și pe a treia, dar să se oprească apoi.

Sunt sigur că lucrurile se vor schimba cu o victorie. Eu cred în lotul acesta. Îmi asum tot ce s-a întâmplat la echipă. Nu uitați, în urmă cu un sezon eram în aceeași situație

Ce a declarat Emil Săndoi

Venim după o victorie, după un rezultat pozitiv, foarte important pentru noi. Ne așteptă o partidă dificilă. UTA are pe bancă un antrenor cu experiență. Are un lot valoros, cu mulți jucători străini. Mulți dintre ei au jucat și în campionatul trecut.

În ceea ce ne privește, avem sigur un jucător care o să ne lipsească foarte mult. Este vorba de Bordeianu, care este suspendat pentru cumul de cartonașe. Mai avem unele probleme medicale, mi-aș dori să se rezolve până la ora meciului. Dacă nu, va trebui să găsim jucătorii care să îi înlocuiască bine.

Este foarte importantă continuitatea în rezultate. Având în vedere acest aspect, ne dorim să reușim un rezultat pozitiv pentru a confirma jocul și rezultatul din meciul cu Craiova.

Sunt câteva echipa în campionat care sunt peste din punct de vedere valoric, dar, în rest, este un campionat echilibrat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Superliga
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună
Superliga
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  23 Septembrie 2024, 10:13

Trebuie jucat si acest meci, dar cred ca nu intereseaza decat pe cei implicati emotional la una din echipe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close