FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID

Alexandru Cîmpanu: „A fost crunt de cald, am rămas fără aer” » Mesaj dur către Universitatea Craiova

Alexandru Cîmpanu (numărul 77), îmbrățișat de colegii săi după ce a marcat golul egalizator cu Rapid / Foto: UTA (Facebook) +50   FOTO
Alexandru Cîmpanu (numărul 77), îmbrățișat de colegii săi după ce a marcat golul egalizator cu Rapid / Foto: UTA (Facebook)

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2024 22:06 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 00:39

Alexandru Cîmpanu (23 de ani), aripa dreaptă a celor de la UTA, și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că meciul arădenilor de pe teren propriu cu Rapid, terminat la egalitate, scor 1-1, s-a disputat în condiții caniculare.

Marcatorul golului egalizator al „Bătrânei Doamne” din minutul 60 a recunoscut că a solicitat să fie schimbat de pe teren de Mircea Rednic, spre finalul partidei, deoarece simțea că se sufocă și că nu își mai poate ajuta coechipierii. Cîmpanu a fost înlocuit cu Cornel Râpă în minutul 86.

Alexandru Cîmpanu, tăios la finalul partidei UTA – Rapid 1-1

Alexandru Cîmpanu a vorbit, de asemenea, și despre fosta sa echipă, Universitatea Craiova. El a spus că își dorește „să le dea peste nas” celor care l-au criticat și nu au avut încredere în el.

„Suntem și sub presiune. A fost crunt de cald. Am rămas fără aer, de aceea am cerut și schimbare. Am zis să nu fac act de prezență pe teren, simțeam că mă sufoc.

M-am integrat la UTA, mă simt foarte bine. Probabil că la Craiova nu am dat randament când mi s-a dat șansa. Am fost criticat și judecat de multă lume și aș vrea să le dau peste nas celor care n-au avut încredere în mine”, a declarat Alexandru Cîmpanu, la finalul partidei, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.

UTA Arad și Rapid au remizat cu scorul de 1-1 în etapa inaugurală a noului sezon de Superliga. Chiar dacă giuleștenii au deschis scorul prin Braun (în minutul 23), echipa lui Mircea Rednic a egalat prin golul marcat de Cîmpanu (în minutul 60), aflat la debut în tricoul „Bătrânei Doamne”.

La meci temperatura a fost de peste 40 de grade la nivelul gazonului, după cum au constatat reporterii GSP, George Nistor și Ionuț Iordache, prezenți pe stadionul din Arad.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  13 Iulie 2024, 22:26

Cimpanu, rsti un nimic. Asa ai fost, si asa ai sa ramii. Iti doressc asta dupa declaratia ta. O sa ajungi curind in liga 2 apoi in 3. O sa inveti sa respecti fotbalul, si oamenii care au investit in tine, bani, timp, incredere. Iar tu, cind echipa are nevoie de tine, si nu e prima oara, cind o faci, te accidentezi in timpul liber acasa cu fetita... Trebuie sa fii timpit sau cretin. Una din doua. Eu cred ca esti ambele variante. Rusine sa ti fie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează