FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie

Armend Thaqi (dreapta), foto: Imago Images
Armend Thaqi (dreapta), foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 10:57 / Actualizat sambata, 31 august 2024 15:25

Ioan Varga, patronul CFR-ului, a trecut la fapte după ce ardelenii au fost eliminați rușinos de Pafos, din play-off-ul Conference League. Clujenii au cedat fără drept de apel în deplasare, scor 0-3, iar prima victimă este un fotbalist adus în această vară. Este vorba despre Armend Thaqi (31 de ani), fundaș dreapta din Kosovo.

Kosovarul a bifat doar 5 meciuri pentru CFR Cluj. Nu a fost în lot pentru meciurile cu Pafos și pleacă din Gruia după ce fusese prezentat pe 10 iunie. „Un pasator decisiv desăvârșit” a fost descrierea pe care i-au făcut-o clujenii lui Thaqi.

Armend Thaqi, OUT de la CFR Cluj

Mulțumim, Armend Thaqi!  
Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Armend Thaqi au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.
Mult succes în carieră, Armend!

- comunicat CFR Cluj

Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Armend Thaqi, OUT de la CFR Cluj, foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj

Pentru Thaqi a fost prima experiență în străinătate. A evoluat numai în campionatul din Kosovo până să ajungă la Cluj. Ultima oară evoluase pentru FC Balkani, pentru care bifase 172 de apariții, dintre care 33 în competițiile europene.

Pentru CFR a debutat în prima etapă din Superliga contra lui Dinamo, atunci când a fost titularizat și înlocuit la pauză.

Cu Rapid a fost trimis pe teren în prelungirile partidei, iar cu Craiova a fost integralist. A evoluat 20 de minute în returul cu Neman, din Conference League, iar ultima apariție a fost pe 4 august, în derby-ul Clujului, fiind integralist.

Pentru că a trecut de tururile 2 și 3 preliminare Conference League, cu Neman Grodno și Maccabi Petah Tikva, CFR Cluj a încasat 1,65 milioane de euro.

O calificare în Conference League le-ar fi adus clujenilor un plus de 2,94 milioane de euro, sumă fixă pe care UEFA o asigură fiecărei participante din faza principală a competiției.

Fiecare fotbalist din lot ar fi fost plătit cu 10.000 de euro în cazul în care ar fi eliminat-o pe Pafos în ultimul act al preliminariilor.

350.000 de euroe cota lui Armend Thaqi, potrivit Transfermarkt

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (19)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  31 August 2024, 23:05

Pe acest fotbalist cine la adus trebuie dat afara imediat ! Kresici cu D. Petrescu idem ca doar el ia prelungit contractul !? Pai dacă tu îl vezi fotbalist pe Kresici inseamna ca ai niște probleme mari care trebuie tratate urgent ! Lista este mult ,mult mai lunga cu jucători care încearcă ( fără nici o șansă) sa fie fotbaliști, și culmea aduși de niște " amatori " de scouteri la CFR ( Zamfir ,Mara ,Bilasco ) pe salarii mari și comisioane pe măsură! Un jucător promițător îl vede un antrenor bun ,dupa 3 ( trei ) duble ! ( cine a jucat fotbal știe despre ce este vorba ) !

calinescu_
calinescu_  •  31 August 2024, 21:01

Afara cu BURSUCUL ....!!!! Trebuie readus MANDORLINI ca sa vedem si noi fotbal ....!!!!

rav410wrc
rav410wrc  •  31 August 2024, 16:22

Oare care destept i-a vazut pe mercenarii astia kosovari, salvatorii corabiei "fotbalului" romanesc ?! :(((

Vezi toate comentariile (19)
Comentează