FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Variantă de 60 de minute! » După meciul slab cu Celtic, Prepeliţă e deja trecut pe linie moartă

Prepeliţă nu s-a descurcat prea bine pe postul de fundaş dreapta.
Prepeliţă nu s-a descurcat prea bine pe postul de fundaş dreapta.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 12:31

Steliştii s-au convins la amicalul cu Celtic că fostul jucător al Universităţii Craiova nu are valoare ca fundaş dreapta.

Înainte cu 5 minute de startul amicalului cu Celtic Glasgow, Gigi Becali anunţa la GSP TV că s-a găsit jucătorul care să evolueze ca fundaş dreapta în "dubla" cu Ajax. "Prepeliţă va evolua şi cu Celtic fundaş dreapta. După mai multe consultări cu Reghe şi cu MM, am ajuns toţi 3 la concluzia că e cea mai bună variantă. O să vedeţi că aşa e", a spus Becali.

A urmat partida cu Celtic, în care Prepeliţă a avut o prestaţie slabă şi a fost înlocuit după 60 de minute. Ieri, patronul Stelei şi-a schimbat poziţia la 180 de grade. "Gata, pentru mine e clar, Prepeliţă nu poate juca acolo, ca fundaş dreapta. El, în loc să stea să se apere în bandă, intra mereu în centru, îl uita faza prea avansat. Opinia mea e că nu mai are sens să-l încercăm acolo deoarece nu poate. În comparaţie cu el, Chipciu are viteză, se repliază repede, face banda, e mult mai bun", a declarat Gigi Becali.

Prepeliţă e prima dintre cele 3 încercări pe care trioul Reghecampf-Gigi Becali-Mihai Stoica a anunţat că le va încerca în cele două stagii de pregătire. Următoarele vor fi Pîrvulescu, care a jucat ultima jumătate de oră cu Celtic ca fundaş dreapta şi a făcut-o mai bine ca Prepeliţă, dar şi Valeriu Lupu.

Se poate şi mai rău: Bandalovski, soluţie de 15 minute :)
Pentru Steaua, postul de fundaş dreapta a fost acoperit cu Prepeliţă doar pentru 60 de minute, însă ieri a existat un fotbalist care a fost o soluţie chiar şi pentru mai puţin timp. E vorba despre bulgarul Ivan Bandalovski (26 de ani), de la ŢSKA Sofia. La ora 15:45, Gigi Becali îl anunţa la GSP TV că va veni aproape sigur în cazul în care Rafael Cruz nu va da satisfacţie. Peste 15 minute, la DigiSport, a spus că nu mai e de actualitate: "Varianta Bandalovski a picat, nu ne mai interesează".

Iordănescu: "Gigi, ia-l pe Nica!"
Fostul mare jucător şi antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, i-a dat şi el o soluţie lui Gigi Becali pentru acoperirea postului de fundaş dreapta. "Gigi să-l ia pe băieţaşul ăla de la Dinamo, Nica. Şi ce dacă e dinamovist? Nu e greu să ajungă la Steaua. Păi, la ce bani are Gigi Becali, nu poate să-l convingă pe Nica să vină la Steaua? Acest copil ar ajunge un mare fotbalist", a spus Iordănescu.

6 dueluri din 10 a cîştigat Prepeliţă în meciul cu Celtic

11 baloane a pierdut Prepeliţă în partida cu scoţienii, din care 5 în propria jumătate

551585-cifre.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

73.000 de oameni s-au uitat la amical
Primul amical al Stelei din 2013 a strîns 73.000 de telespectatori în faţa micilor ecrane conform măsurătorilor Kantar Media. Înaintea partidei cu Celtic, doar 3.000 de persoane urmăreau emisiunile Look TV, televiziunea care a transmis marţi meciul, în timp ce audienţa medie a postului este de 1.000 de oameni pe minut.

ESPN a rîs de Look TV
Celebrul post de televiziune ESPN a transmis primul meci amical al Stelei, cel cu Celtic Glasgow, din cantonamentul din Spania. Unul dintre angajaţii postului a postat pe twitter un mesaj în care ironiza transmisiunea postului clujean. Aceştia nu au mai trimis în Spania un car de reportaje pentru a televiza meciul şi au preluat imagini direct de la Look TV. "Ce transmisie ca-n filmele cu Stan şi Bran", s-au amuzat englezii. În schimb, un fan a scris: "Mai bine dădeau în reluare meciurile din Cupa Angliei decît amicalul ăsta obosit".

"Tănase e de Barcelona!"
Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristi Tănase după amicalul pierdut cu Celtic, scor 1-2, deşi a jucat numai o repriză în faţa scoţienilor. "Contează absenţa lui Tănase. Ăsta arată de parcă în fiecare zi primeşte o injecţie cu fotbal. Se injectează cu fotbal, e dat naibii, nu ştiu ce face. E magnific! Pe zi ce trece, parcă atinge mingea mai frumos, parcă mai mult o gîdilă. Devine atît de lucid, gîndeşte atît de limpede, aşa de frumos joacă. Pe cuvîntul meu, ar fi cel mai indicat să joace la Barcelona", a spus Becali.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
alexadius
alexadius  •  17 Ianuarie 2013, 16:51

Bai nea jurnalistul Gabriel Burete, vezi ca ESPN este canal american, in Europa transmit doar meciurile din Premiere League si inca niste balarii britanice printr-un post de televiziune afiliat... comentatorul ala are tot atatea legaturi cu ESPN Inc. cite am eu cu Papa de la Roma...a nu se intelege ca laud jocul Stelei din meciul cu Celtic...

tac77stelist
tac77stelist  •  17 Ianuarie 2013, 13:51
Postat de alex_vieri32 pe 17 Ianuarie 2013, 12:49

Ma intreb eu: oare cat il mai ridica il slavi Gigi pe Tanase?!!! Raspunsul meu: pana il vinde !! DAR...au trecut 5 anisori de cand joaca la Steaua si Gigi si-a dat seama prea tarziu ca e petarda...si uite banii investiti in el se duc pe apa sambetei...proasta afacere nea' Gigi! TANASE NU ARE CE CAUTA IN PRIMUL 11 LA STEAUA!!!

asa e ai dreptate desi uneori mai face cate o faza dar la ce nivel joaca Steaua la ce pretenti se cer de la dodel....nu satisface !!!! mai poarta si numarul 10 degeaba pe tricou...cred ca intr-un final va ajunge sa inbatraneasca la STEAUA ..DIN PACATE !!!!

tac77stelist
tac77stelist  •  17 Ianuarie 2013, 13:48
Postat de sabi1 pe 17 Ianuarie 2013, 13:00

Mai Iordanescu...Nica nu pleaca la steaua,oricat de mult ar plusa Becali.Asa ca vezi-ti mataluta de alte echipe.

ce fata ai maaaaa :)))) cum naiba poti sa fi asa de urat ??????

Vezi toate comentariile (10)
Comentează