FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Verdict dur în studio pentru o echipă de top a SuperLigii: „N-are nicio șansă la titlu! Acolo se strică tot!”

Universitatea Craiova e momentan în topul Ligii 1, cu 7 puncte acumulate în primele 3 etape
Universitatea Craiova e momentan în topul Ligii 1, cu 7 puncte acumulate în primele 3 etape

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2024 14:34 / Actualizat vineri, 02 august 2024 15:34

Raul Rusescu, 36 de ani, a analizat eliminarea Universității Craiova din cupele europene ♦ Oltenii au părăsit Europa în turul II preliminar Conference League, 3-4 la general cu Maribor.

După 0-2 în tur pe terenul vicecampioanei Sloveniei, Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu, 3-2, dar n-a fost suficient pentru a întoarce soarta calificării. Rusescu e de părere că momentul-cheie de pe „Ion Oblemenco” a fost în minutul 22, când Koljic n-a nimerit poarta din marginea careului mic.

VIDEO. Raul Rusescu: „Koljic trebuia să înscrie în prima repriză, altfel ar fi arătat meciul pentru Craiova”

„Craiova a ratat calificarea după un meci tur slab. Să nu uităm că au avut ocazii mari aseară. Koljic trebuia să marcheze în prima repriză, pentru un atacant de valoarea lui, așa cum e considerat, trebuia să marcheze. Cu 1-0 în prima parte, meciul ar fi arătat altfel. După, în a doua repriză, s-a deschis partida și am avut spectacol. Una peste alta, Maribor era o echipă de eliminat.

Aproape în fiecare an, Craiova nu poate să treacă nici măcar un tur preliminar, indiferent de valoarea adversarilor. Aceste lucruri te apasă. Apoi, intervine valoarea jucătorilor, cum gestionează ei anumite momente, aici mă gândesc la cartonașul roșu încasat de Maldonado în tur, la ocazia lui Koljic din prima repriză de aseară. Îmi pare rău, am jucat pe aceeași poziție, acolo trebuie să dai gol, repet.

Îmi pare rău de Craiova, însă pe fază defensivă au arătat foarte rău. Ofensiv au produs când s-a deschis meciul. Numai că avea nevoie să marcheze până ca Maribor să intre în meci”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Raul Rusescu: „Universitatea Craiova n-are nicio șansă să câștige titlul”

Întrebat dacă eliminarea cu Maribor reprezintă prima bilă neagră a lui Costel Gâlcă în Bănie, Rusescu, triplu campion al României, a comentat astfel:

„Nu cred că antrenorul Costel Gâlcă are deja o bilă neagră la Craiova. Maribor era de eliminat, dar ține și de jucători, să gestioneze anumite situații cum trebuie. Nu e numai vina antrenorilor. Noi tot timpul dăm vina pe antrenor. Jucătorii? Și ei au partea lor de vină.

Nici cei dinaintea lui Gâlcă la Craiova n-au făcut nimic în Europa. Sezonul acesta, pe Craiova o văd pe locul 3 sau locul 4 și poate cu șanse să câștige Cupa. Cu acest lot, mai mult nu. Au nimerit un jucător, Oshima, dar au probleme mari pe faza defensivă.

Gâlcă are o putere mai mare la Craiova decât mulți dintre foștii antrenori ai echipei, absolut că asta se poate întoarce la un moment dat împotriva lui. Eu o am o problemă însă, legat de Craiova - când patronii vorbesc cu jucătorii, se strică totul! Asta n-ar trebui să se întâmple. Punct.

Probabil va fi analizat parcursul lui Gâlcă în decembrie. Să vedem cum vor trata Cupa, sunt curios. Anul trecut, am fost surprins că și Craiova, și alte echipe importante au tratat superficial Cupa României. În locul Corvinului, care a fost eliminată din Europa League, iar acum continuă în Conference, putea fi Craiova”.

„Acum, obiectivul Craiovei trebuie să devină Cupa. Îmi pare rău s-o spun. Cu lotul actual, n-are nicio șansă la titlu!”, a accentuat Raul Rusescu.

Match Quiz Rapid - Sepsi

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (20)
AKaB
AKaB  •  03 August 2024, 11:24

Papucarii lui Mititelu sunt la datorie pe online. Au liber dupa pranz, FC Trombon Mititelu SRL joaca la matineu. Asta e viata! Unii cad de pe munte, altii (papucarii) se scalda in mlastina.

ghioroiu
ghioroiu  •  03 August 2024, 09:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  03 August 2024, 09:30
Postat de dobrin pe 02 August 2024, 19:38

Sa vorbeasca Olguta cu Rotaru la UEFA sa fie lasati sa joace direct in grupe cum au facut si cu Liga 2.

:))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează