FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Vestiarul a râs cu lacrimi » Cum a apărut în fața lui Dan Petrescu: „N-aveam nici chiloți pe mine. Așteptam să mă facă cu ou și cu oțet”

Dan Petrescu și actualul lot al lui CFR Cluj / foto: instagram.com/cfrclujofficial/
Dan Petrescu și actualul lot al lui CFR Cluj / foto: instagram.com/cfrclujofficial/

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 18:35 / Actualizat sambata, 24 august 2024 18:35

Prezent în platoul Gazetei Sporturilor, Iasmin Latovlevici, 38 de ani, a povestit un episod haios din perioada în care evolua la CFR Cluj.

Latovlevici a jucat la CFR între 2020 și 2021 și și-a trecut în palmares două titluri cu ardelenii. A plecat din cauza relației reci cu Dan Petrescu. Totuși, nu toată colaborarea cu „Bursucul” i-a creat neplăceri fostului fundaș stânga de la FCSB.

VIDEO. Iasmin Latovlevici: „Am venit în halat la ședința lui Dan Petrescu. În jurul meu, toți râdeau”

Lato își aduce aminte de o întâmplare inedită, când s-a prezentat în halat la una dintre ședințele tehnice efectuate de Dan Petrescu chiar în ziua meciului.

„În dimineața jocului, am avut o activare. Și se apropia ședința. Camera mea era foarte aproape de sala de ședință, unde trebuia să venim într-un echipament care semăna foarte tare cu acela de antrenament.

După antrenament, m-am dezbrăcat și arunc echipamentul în fața ușii, să-l ia magazionerul, ca să nu mai bată la ușă.

Stau relaxat, mă uit la ceas, intru la duș cu ceva mai mult de jumătate de oră înainte de ședință. Fac duș, repede, apoi caut pantalonii. Nu-i văd. Mi-am dat seama că am lăsat toate hainele la magazioner.

Mai erau două minute și începea ședința, toată lumea era deja acolo. Nici chiloți n-aveam pe mine, nimic. Ce-am făcut? Mi-am luat halatul și am coborât. Ajung jos, mă pun pe scaun, scaunul meu era în mijloc... Toți erau în gri, numai eu în alb, într-un halat pufos. Stau. Acum... Mă întreabă toți: «Ce faci, mă?». «Păi, n-am în ce să mă îmbrac. Ce făceam? Nu mai veneam la ședință?». Curelea, antrenorul secund, voia să-mi dea echipamentul lui... Vine Dan Petrescu. Eu mă așteptam să mă ia direct: «Tu ce faci?». Începe ședința, nu zice nimic, ăștia nu mai puteau de râs. Așteptam să mă facă cu ou și cu oțet.

Începe ședința, se termină, nu zice nimic Petrescu. Nu înțelegeam. Îmi spun: «Sunt eu nebun? Nu sunt în halat?». Dar Păun și Burcă râdeau cu lacrimi, nu mai puteau. Se termină ședința, pleacă Dan, mi-a dat Curelea hainele lui pentru masă, pentru că imediat după mâncam. M-am dus la Petrescu, mi-am cerut scuze, Dan Petrescu a spus că nu-i nimic. Cât am râs după...”, a povestit Latovlevici, la GSP Live.

Vestiarul a râs cu lacrimi » Cum a apărut în fața lui Dan Petrescu: „N-aveam nici chiloți pe mine. Așteptam să mă facă cu ou și cu oțet”
Iasmin Latovlevici, în tricoul lui CFR Cluj
Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (5)
adrian.7
adrian.7  •  25 August 2024, 15:34

Există sportivi, în acest caz foști fotbaliști importanți, ultimele exemple Enache, Latovlevici, Gabi Mureșan care s-au decis ei că este momentul să arate cum erau ei zmeii cantonamentelor, cum veneau în halate și își băteau joc de ședințele tactice, cum băteau membrii din staff, bineînțeles toate faptele atunci când nimeni altcineva în afară de ei nu îndrăznea...Mai rămâne să ne spună Ilie Dumitrescu cum nu i-au plăcut niciodată femeile și a iubit o singură duduie, Lupu cum nu a adăpostit lucruri furate în casă și Hagi cum a fost premiant la ASE și gata le-am auzit pe toate

Rasunda23.
Rasunda23.  •  24 August 2024, 20:16
Postat de VanBasten2000 pe 24 August 2024, 18:42

Publicati toate tampeniile...

Stai sa vezi cand vor scrie ca cei de la Botosani chiar au folosit tacamuri la masa,nu inainte de a-l suna pe ciobandante ca sa ceara aprobarea....

temujin
temujin  •  24 August 2024, 19:20

Am început să le duc dorul celor plecați de la gsp. Nu pot să cred că aceasta este o știre sportivă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează