FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A intrat în direct și i-a tăiat elanul lui Șumudică: „Aș vrea să fim mai cumpătați”

Dan Șucu și Victor Angelescu +14   FOTO
Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2024, 11:23 / Actualizat marti, 24 septembrie 2024 11:35

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, îl temperează pe Marius Șumudică (53 de ani), tehnicianul echipei, după victoria giuleștenilor de la Clinceni cu Unirea Slobozia, scor 2-1, în etapa 10 din Superliga.

Conducătorul Rapidului îl aduce cu picioarele pe pământ pe Șumudică, cel care s-a bucurat excesiv după succesul de la Clinceni.

Imediat după finalul partidei, Șumudică a declarat faptul că și un punct este bun cu trupa lui Dorinel Munteanu (56 de ani). Victoria este singura variantă luată în calcul de conducerea Rapidului.

Victor Angelescu, avertisment pentru Șumudică: „Să nu ne mai bucurăm atât de mult pentru această victorie”

„Încă am o amărăciune și sunt supărat. Ar trebui să fim în primele 6 la ce investiții s-au făcut. Dacă nu câștigăm cu Oțelul, ne-am bucurat degeaba de acest succes. Am avut un început dezastruos de sezon. Nu putem face nuntă după o victorie, e primul meci solid pe care îl facem, nu doar o perioadă a jocului.

Am stat un pic mai bine din punct de vedere fizic, dar până la urmă am bătut Unirea Slobozia care nu este decât o nou-promovată. Important e să batem Oțelul, dacă nu-i batem suntem o echipă de jumătatea clasamentului.

+9 FOTO

Nu avem nicio victorie pe Giulești, nu e normal. Aș vrea să fim mai cumpătați, să nu ne mai bucurăm atât de mult pentru o victorie. Șumudică a adus spirit, agresivitate, dar e mult de muncă. Am spăla începutul de campionat dacă am bate Oțelul.

Va fi un altfel de meci, dintr-o fortăreață am ajuns să nu putem câștiga pe Giulești. Pentru mine acesta va fi un adevărat test”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Fanatik Superliga.

Când intră Clinton N'Jie și Aaron Boupendza la Rapid

Acționarul de la Rapid a lămurit inclusiv situațiile lui Clinton N'Jie și Aaron Boupendza, cei care mai au de așteptat până să debuteze pentru Rapid: „Ei nu vor juca cu Oțelul. În cazul unuia dintre ei avem toate actele, sunt depuse. Noi sperăm să avem măcar unul la Botoșani, dacă nu, amândoi vor fi sigur disponibili după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
Stranieri
Ianis Hagi ar fi acceptat să plece de la Rangers! A pus o singură condiție
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”
Fitness
„Nu mă pot abține” » Alimentul „interzis” pe care-l savurează Iuliana Pepene: „N-aș renunța niciodată la el”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (1)
bunicu
bunicu  •  24 Septembrie 2024, 12:19

Așa vă trebuie dacă ați acceptat circarul acesta trebuie adus cu picioarele pe pământ,el încă plutește că a reușit să vă păcălească să ajungă la Rapid și tare greu veți scăpa de el că sa pus bine cu galeria că le face jocul și înjură adversari. Păcat de munca patronilor care irosesc bani cu un astfel de om.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează