FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Victor Becali, după ce l-a auzit pe Mitriță: „Frate, asta e bună! Nici n-au făcut mare brânză în Europa”

Victor Becali, în studioul Gazetei Sporturilor
Victor Becali, în studioul Gazetei Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 08 august 2024 09:29 / Actualizat joi, 08 august 2024 09:30

Victor Becali nu a înțeles declarația făcută de Alexandru Mitriță după meciul din etapa a 4-a, Universitatea Craiova - Petrolul 0-0: „Sper să avem 1-2 zile libere pentru a ne reveni”.

În același timp, Becali nu e de acord cu practica echipelor noastre de a amâna meciurile în timpul preliminariilor europene, așa cum au procedat până acum FCSB și CFR Cluj.

VIDEO. Victor Becali, la GSP Live: „Noi nu suntem obișnuiți să jucăm la 3 zile. Frate, dar ăia de afară cum sunt?!”

„Să cerem după 4-5 etape, ca Mitriță, două zile de pauză... Asta e bună! Și Craiova nici n-a făcut mare brânză prin cupele europene. De-aia jucăm la nivelul ăsta. Cu tot cu Euro, au fost jucători care au ajuns la 70 de meciuri sezonul trecut.

Mi se pare prea devreme să amâni meciurile. Noi nu suntem obișnuiți să jucăm la 3 zile. Frate, dar ăia de afară cum sunt? Au picioare de rezervă sau cum?

Sunt antrenori care preferă să joace în ritmul ăsta, pentru că meciul e mai important decât antrenamentul. Sigur că pentru noi e mai simplu să comentăm de pe margine, poate ei știu mai bine”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Și Panduru l-a taxat pe Mitriță: „Băi, e începutul de campionat!”

„Te aștepți la orice, numai zile libere să nu ceară. Băi, e începutul de campionat!”, a declarat Basarab Panduru la Prima Sport.

Universitatea Craiova în sezonul 2024-2025:

  • 0-0 vs. Hermannstadt
  • 4-2 vs. UTA
  • 0-2 vs. Maribor
  • 2-0 vs. CFR Cluj
  • 3-2 vs. Maribor
  • 0-0 vs. Petrolul
Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (12)
observator_federal
observator_federal  •  10 August 2024, 22:48

GSP, am căutat articolele voastre despre Universitatea Craiova (am dat click pe sigla Universității în bara de meniu cu echipele din prima ligă) și am constatat că în marea lor majoritate sunt critice - cum critic este și articolul de față... Cred că e vorba de o lipsă de afinități sau mai degrabă de o antipatie evidentă decât de obiectivitate jurnalistică, și chiar mă gândesc că presa bucureșteană de mult timp NU ne mai reprezintă pe noi suporterii olteni căci altfel ar respecta mai mult fotbalul craiovean. O sugestie: înlocuiți-o pe Simona Halep din prima poziție a meniului despre care vorbeam (pe a doua pozitie este Fcsb) cu Gigi Becali! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  08 August 2024, 14:23

E clar,numele Becali nu se potriveste intr-o fraza decit cu brinza.Ei nu au dreptul sa vorbeasca despre altceva pentru ca ii depaseste discutia.

dansy
dansy  •  08 August 2024, 13:43

Băi Panduru nu te mai lega de alți jucători și mai ales de Mitrita pentru ca știm cum jucai tu când în fotbalul de atunci se baleta mult.Mai ales tu baletai pe teren și aveai viteză joagărului.Mitrita driblează în viteză ceea ce tu nu ai putut niciodată.Credeai ca a uitat lumea ce jucai tu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează