FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID 2-0

VIDEO Cine mai salvează Rapidul? Giuleştenii au pierdut şi cu Pandurii, 0-2, şi rămîn ultimii în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 21:23

Pandurii a reuşit a treia victorie pe teren propriu din Liga 1 în 2014, 2-0 împotriva Rapidului, după ce giuleştenii au ratat un penalty la 1-0


După nouă meciuri fără victorie, giuleştenii întîlneau la Tg. Jiu o echipă care nu se descurca deloc pe teren propriu. În contextul actual, o deplasare la Pandurii părea una dintre singurele şanse pentru ca bucureştenii să "ciupească" ceva din deplasare. Şi n-au fost departe! Deşi băieţii lui Grigoraş au deschis scorul, prin omul dorit de Steaua, atacantul Mihai Roman, rapidiştii nu s-au lăsat şi au pus presiune. Şi au fost răsplătiţi: Alexandru Coman a fost faultat în careu de Erico da Silva, iar după o consfătuire între jucători, Dică s-a îndreptat către punctul cu var cu mingea în mînă. Şi a ratat! Gliwa a ghicit colţul.

Click aici pentru VIDEO!

Pandurii au încercat să lovească pe contraatac, însă Shalaj şi Matulevicius l-au făcut mare pe Bornescu. Pînă la urmă, lituanianul s-a lipit la gol, după o centrare perfectă din partea dreaptă, de la căpitanul Unguruşan.

Pe fondul zvonurilor care îl dădeau pe Grigoraş plecat de la echipă după meciul cu Rapid, fanii din tribună i-au scandat numele antrenorului chiar şi după ieşirea echipelor de pe gazon. Acelaşi lucru l-au făcut şi jucătorii la vestiare. Lucrurile par să se fi liniştit la Tg. Jiu.


"Chiar dacă la 1-0 am avut ocazii mari pe care nu le-am fructificat, mă bucur că am reuşit să luăm trei puncte. Nu poate să fie linişte la echipă, am avut mult ghinion în acest tur. Nimeni nu m-a anunţat oficial dacă rămîn sau nu la echipă"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Nu ştiu de ce a bătut Dică penalty şi nu Pancu. Sînt trei executanţi în echipă, ei au discutat şi care s-a simţit mai în vînă a bătut "
Marian Rada, antrenor Rapid

"Eu sînt principalul vinovat pentru această înfrîngere. Dacă reuşeam să marchez, nu cred că am mai fi pierdut. Puteam scoate măcar un punct din acest meci"
Emil Dică, mijlocaş Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
Superliga
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (18)
ipsilante
ipsilante  •  08 Decembrie 2014, 20:15

Rapidul se mai salveaza doar daca FRF hotaraste ca la sfarsitul campionatului, sa NU mai retrogradeaze nimeni! Rapidul, Otelul, Iasiul si Ceahlaul sint moarte si-ngropate! De ce? Simplu! La ADEVAR stau astfel: Rapid -16, Otelul -12, Iasiul -12, Ceahlaul -10. Gaz Metan -9 si Concordia -8 ar fi, cel mai probabil, urmatoarele doua candidate la retrogradare, pentru a completa sextetul. Daca pentru Concordia ar mai exista o scanteie de speranta, Rapid, din pacate, NU MAI ARE NICI O SANSA! Poate doar o minune sau sfori, sfori, sfori... Desi nici sforile nu mai sint ce erau... Pacat de acest club istoric si, mai ales, de suporterii lui minunati! Oricum, BAFTA!

cipet
cipet  •  08 Decembrie 2014, 12:27

"Cine mai salvează Rapidul?" doar un miracol, sau, dupa cum se pare ca se va intampla, daca in retur dispar 2-3 echipe. oricum speram si RAPIDUL nu moare !

doct
doct  •  07 Decembrie 2014, 12:26
Postat de maryan1947 pe 07 Decembrie 2014, 12:19

Rapid va renaste pe 32 decembrie 2044 ce dreacu ma nu vine nici dracu acolo la ce datori are rapidu va prostit aia si-a luat bani si sa tirat..

mama omida ar fii mandra de tine !!! in schimb revin si spun inca o data : SOCIETATEA ROMANEASCA PRODUCE RETARDATI !!! iar tu esti unul dintre ei .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează