FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 0-0

VIDEO Doamna Chiajna şi piticii vişinii » Rapidul nu iese din pasa proastă, 0-0 cu Concordia

Disperat să nu ia gol, Niţă, portarul Chiajnei, a prins şi mingea, şi capul lui Alex Ioniţă.
Disperat să nu ia gol, Niţă, portarul Chiajnei, a prins şi mingea, şi capul lui Alex Ioniţă.

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 27 octombrie 2012 22:57

Giuleştenii au mai făcut un pas greşit, iar Europa se îndepărtează de ei de la meci la meci.

Rapidul suferă în stil mare! Plecarea lui Ovidiu Sabău n-a limpezit jocul alb-vişiniilor. Chiar dacă, înaintea meciului, aceştia spuneau că e ciudat să fie la egalitate de puncte cu Chiajna, n-au avut aseară nici o răbufnire de orgoliu. E drept, au atacat mai mult, dar reuşitele lor au fost minime.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu un Herea avansat pe postul de atacant şi cu doi mijlocaşi centrali mai degrabă defensivi, Codrea şi Pavlovici, giuleştenii şi-au creat prima ocazie abia în minutul 17. Herea i-a pasat perfect lui Ioniţă, lăsîndu-l singur cu Niţă, însă atacantul s-a complicat cu un lob, în loc să şuteze în forţă!

Bara lui Bozovici
Chiajna n-a riscat, dar le-a închis perfect toate culoarele rapidiştilor, iar cînd au ajuns iar la poartă Leca şi Ghionea le-au luat faţa lui Herea şi Ioniţă. Cînd ei n-au mai reuşit, s-a opus bara, la lovitura de cap a lui Bozovici (38). Prima parte s-a încheiat cu un şut bun al lui Ispir, reţinut de Pecanha cu puţine emoţii.

Partea a doua a debutat la fel, cu Rapidul la conducerea jocului şi cu Chiajna la "cutie". Abrudan a încercat şi el o execuţie pretenţioasă, dar mingea s-a dus peste poartă (48). Apoi, o dată cu trecerea timpului, alb-vişiniii au părut din ce în ce mai dezorientaţi. Asta deşi, dacă ar fi închis ochii, ar fi putut jura că sînt în Giuleşti. Galeria din Grant a cîntat ca şi cînd favoriţii ar fi luptat pentru titlu.

Popovici nu-i "Motoreta"
Eliminarea lui Simion şi introducerea pe teren a lui Surdu şi a lui Bilaşco n-au limpezit jocul bucureştenilor. Herea a avut însă şansa de a lua punctele în Giuleşti, însă Niţă l-a blocat din doi metri (81). Cu 5 minute înainte de final, ca şi în sezonul trecut, Concordia putea obţine victoria, însă Popovici a ratat după o fază precum cea din care Adi Popa a înscris în poarta lui Coman.

Pe final, Rapid a atacat cu toate liniile, dar bravii elevi ai lui Ilie Stan au rezistat cu brio chiar dacă au avut emoţii la transversala lui Surdu. Criza se adînceşte în Grant, iar alb-vişiniii trebuie să se aştepte la şi mai multe ciudăţenii, nu doar că sînt la egalitate cu Chiajna, echipă încropită cu greu înainte de startul sezonului.

"Păcat că am primit acel cartonaş roşu, altfel am fi putut obţine mai mult. Felicit echipa pentru modul în care a reuşit să scoată un punct împotriva Rapidului" (Ilie Stan, antrenor Concordia)

"Se vede o schimbare în bine, mi-a plăcut cum au jucat băieţii şi sînt sigur că vor veni şi victoriile. Imprecizia din faţa porţii şi ghinionul ne-au privat de un succes" (Marian Rada, antrenor Rapid)

"Ne-am propus să nu comentăm arbitrajele, dar de trei meciuri jucăm numai în zece oameni şi se iau numai decizii eronate. Cu atît mai rău că faza a fost semnalizată de arbitrul de rezervă!" (Petre Marin, director sportiv Concordia)

"Poate a fost un dezavantaj că am jucat cu un om în plus, ei s-au mobilizat mai bine. Am dominat, dar ne-a lipsit golul. Nu sîntem mîndri de ce se întîmplă, sîntem în suferinţă" (Paul Codrea, mijlocaş Rapid)

532721-chiajna-rapid.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Codrea şi Pavlovici ratează Astra
Aseară, în minutul 42, Paul Codrea a încasat al patrulea cartonaş galben în acest sezon şi n-are drept de joc pentru partida din etapa viitoare, cînd Rapid va întîlni în Giuleşti pe Astra Ploieşti. În aceeaşi situaţie se află şi Pavlovici, care a fost avertizat în minutul 62. Totuşi, atunci vor reveni pe teren Pancu şi Teixeira, ambii fiind suspendaţi aseară.

Simion, eliminat de Miron
După doar 7 minute de cînd a intrat pe teren, în minutul 65, Valentin Simion a văzut cartonaş roşu, după o intrare asupra lui Bozovici. Faza s-a petrecut chiar în faţa arbitrului de rezervă, Florin Miron, acesta fiind cel care i-a transmis lui Kovacs să-l elimine pe ilfovean. Reluările TV n-au putut demonstra dacă decizia a fost sau nu corectă.

Inbox
- În minutul 22, giuleştenii au solicitat un penalty după un duel Oros - Purece, dar "centralul" Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.
- Nicolae Grigore a acuzat dureri la spate la ultimul antrenament dinaintea partidei cu Chiajna şi antrenorul Marian Rada a decis să nu-l folosească împotriva ilfovenilor.
- Galeria Rapidului s-a săturat de jocul slab al favoriţilor, iar la finalul meciului i-a înjurat pe jucători şi i-a huiduit.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
darfcar
darfcar  •  28 Octombrie 2012, 15:53
Postat de spivak pe 28 Octombrie 2012, 01:45

Rada. Marean Rada.

O fi frate cu Vanghelie...Marean Vanghelie???

plischi
plischi  •  28 Octombrie 2012, 06:44

nu-i inteleg pe suporteri! de ce pretind ei de la echipa lucruri de care se stie de-acum ca jucatorii nu le pot oferi?!

imperator
imperator  •  28 Octombrie 2012, 05:19

Lasă că așa vă trebuie, ca să nu mai doriți răul altora ! Dumnezeu nu doarme !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează