Alte știri din fotbal
„Cred că va semna în curând” » Dinamo, aproape de marea lovitură
0
Ținta numărul 1 a fanilor lui Dinamo după meciul cu Sepsi: cum a răspuns înjurăturilor
0
Andrei Nicolescu, informații de ultimă oră despre contractul lui Kopic la Dinamo: „Mai sunt două detalii”
0
Zeljko Kopic, la un pas să împlinească anul la Dinamo ca lider: „Dezamăgitor. O greșeală care ne-a costat două puncte”
0
Știri din fotbal internațional
Denis Drăguș: „Suntem într-o situație foarte proastă”. Scandal cu arbitrajul
0
Fiul lui Patrick Kluivert a scris ISTORIE în Premier League: nu se mai întâmplase niciodată!
0
De 12 ani nu se mai întâmplase așa ceva în Premier League! West Ham - Arsenal, meci fabulos, cu scor incredibil » În prima repriză s-au marcat 7 goluri! Cum s-a terminat
1
Dortmund a ratat victoria cu Bayern, după ce a condus o oră. Tăvălugul bavarez nu a putut fi oprit pe final + clasamentul din Bundesliga
0
Lifestyle
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
FC Olt a fost invenția anilor `80. În 1947, tot cu scop propagandistic, partidul născocise o echipă direct în prima divizie.
Nimic nou sub Soare...Sibiul și-a tras echipa de primă ligă din neant...pentru ca asa a vrut johanis...asa că...
Scornicesti este fc5b=penalty! nicio diferenta.
fc5b este modelul unui scornicesti bazat pe omeniile arbitrilor.
Mitică a fost președinte și la Dinamo Victoria,un pui a lui Dinamo.
Scornicesti a fost in tineretea mafiotului de gigi becali.
Așadar, decretează vajnicul luptător anticomunist fcu1948, trebuiau desființate echipele cu ștampila (pusă de el) expresia comunismului abject, a corupției și ilegalității. Și degetu-i necruțător arată spre „Fc Olt, 5teaua, dinamu și victoria”. Ce nu ne spune el este cum de s-a ajuns de la echipa sărmanilor studenți din Bănie la... „Craiova Maxima”. O fi auzit el de Ștefan Andrei și Adrian Păunescu? Primul, oltean de-al locului, din Podari, a ajuns ministru de externe în vremea comunismului abject. Și, coincidență, desigur, între 1975 și 1985 a fost perioada de glorie a Craiovei, ajunsă Maxima. Coincidență? Păi, ne spune Cămătaru (nu, nu Nuțu, ci Rodion, dacă oți fi auzit de el...): „L-am cunoscut prin 1975, după ce a venit Titi Teașcă antrenor la echipă... L-am cunoscut prin 1975, după ce a venit Titi Teașcă antrenor la echipă. Atunci s-au implicat serios și Ștefan Andrei, și Adrian Păunescu. Ștefan Andrei a fost partea nevăzută, a contribuit enorm la destinul Craiovei Maxima, iar pe noi ne ajuta extraordinar, nemăsurat.” Păi, ce mare lucru o fi făcut?
(continuare) „S-au creat pârghiile financiare pe plan local în sensul că toate întreprinderile de la acea vreme din judeţul Dolj, şi nu numai, aveau sarcini clare să sprijine financiar clubul de fotbal Universitatea Craiova....clubul scotea la vânzare diverse materiale de propagandă şi imagine (fanioane, reviste, programe meciuri, etc) iar directorii întreprinderilor socialiste erau obligaţi să le comercializeze. Astfel că clubul de fotbal Universitatea Craiova din anii ‘80 era clubul care avea cel mai mare buget din România şi astfel a fost posibilă crearea unei echipe de top cu jucători care erau plătiţi foarte bine pentru acele vremuri. ... Practic în aceea perioadă sub influenţa lui Ştefan Andrei, toate unităţile de stat lucrau în interesul clubului Universitatea Craiova de la primul secretar al judeţului şi până la ultimul funcţionar, toţi au creat un front comun pentru această echipă. ”(„Jurnalul Olteniei – 1 sept.2014)
(continuare) Rezultatul? În perioada 1978-1985, cât Ștefan Andrei a ocupat funcția de ministru de externe al României, Universitatea Craiovaa câștigat campionatul de două ori (1980, 1981), de alte două ori a terminat pe locul 2 (1982, 1983) și a câștigat Cupa României de trei ori (1978, 1981, 1983). În 1983, „Știința” a jucat semifinalele Cupei UEFA. Apoi? Încet, încet, spre desființare... Dar, hop! din pălăria Olguței a apărut altă echipă, botezată repede tot Universitatea, căreia, în stil ștefanandreist, i s-a făcut stadion, i s-au creat pârghii financiare etc. Expresia capitalismului ne-abject, a absenței corupției și a legalității depline... Numai că rezultatele întârzie să apară, leul de pe emblemă arată slab și jumulit, oricât s-ar strădui... rotarul și cei de lângă el...
Ce seama astia cu fc5b=penalty!! ...Doua tumori maligne ale fotbalului românesc!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.