FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCM TG. MUREŞ 0-0

VIDEO Zero barat! » Mioveni şi FCM Tîrgu Mureş au plictisit asistenţa şi au terminat la egalitate, 0-0

La o zi după ce a împlinit 36 de ani, Iencsi a jucat bine, dar a sfîrşit prin a fi eliminat
La o zi după ce a împlinit 36 de ani, Iencsi a jucat bine, dar a sfîrşit prin a fi eliminat

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 11:34

Cu puţine excepţii, jucătorii celor două formaţii parcă au ţinut să demonstreze că vor să dispară din prima divizie.

Perspectivele unui meci numai bun de adormit la el, între două echipe aflate în zona fierbinte a clasamentului, au fost spulberate de un start destul de animat la ambele porţi. Prima încercare de gol i-a aparţinut lui Astafei, care a preferat un şut din unghi în schimbul unei centrări către Bumba (14), aflat într-o poziţie excelentă. Ratarea i-ar fi putut costa pe oaspeţi un minut mai tîrziu, cînd şutul lui Zuluf a trecut milimetric pe lîngă poarta lui Albuţ (15). Pînă spre finalul mitanului, cînd Zuluf (45) şi Stoica (45+1) au mai dat ceva emoţii fanilor, chinuială cît cuprinde.

VEZI AICI
REZUMATUL VIDEO
AL PARTIDEI!

Partea a doua a început cu o echipă a lui Marian Pană mai motivată, iar "argintul viu" Enache a ratat de două ori deschiderea scorului (60, 65). Argeşenii nu s-au astîmpărat, iar Zuluf a centrat de pe partea stîngă pînă pe 6 metri, însă Sepsi a intervenit salvator (69). Cu douăzeci de minute înaintea finalului, ambii antrenori au ordonat retragerea, astfel că fluierul de adio al lui Colţescu a sunat izbăvitor!

Au cerut penalty
Gazdele au solicitat o lovitură de pedeapsă în minutul 38, la pătrunderea lui Enache. Acesta a sprintat pe partea dreaptă şi a fost făcut sandviş de Iencsi şi Sepsi, dar "centralul" Colţescu a dictat lovitură liberă de la marginea careului. Argeşenii au acuzat că faza s-a petrecut în suprafeţa de pedeapsă, însă arbitrul a rămas ferm pe poziţie.

"Am avut un penalty clar în prima repriză. În cazul în care vom evolua la fel şi în continuare, ne putem salva!" (Marian Pană, antrenor CS Mioveni)

"Nu sînt mulţumit. Dacă vrem să scăpăm de retrogradare, trebuie să reacţionăm cumva" (Marius Lăcătuş, antrenor FCM Tg. Mureş)

"Poziţia din clasament nu reflectă valoarea noastră. Vom face orice să aducem un zîmbet pe faţa lui Marius Lăcătuş" (Adrian Iencsi, fundaş FCM Tg. Mureş)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
viorogo
viorogo  •  18 Martie 2012, 11:59

Cu regrete , Marius nu este un antrenor de prima liga(chiar asa slaba cum e ea).El a omorat si UTA.

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Martie 2012, 10:57

Fiecare echipa a luat un punct , daca una dintre ele pierdea , era nasol , asa ca nu este 0 barat .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează