FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șucu îi face toate poftele lui Șumudică » Rapid a adus un fotbalist cu meciuri în actuala ediție a cupelor europene: „El și Grameni vor da ultima pasă!”

Rapid l-a adus pe Tobias Christensen. Foto: Facebook
Rapid l-a adus pe Tobias Christensen. Foto: Facebook

Articol de , - Publicat duminica, 08 septembrie 2024 15:37 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 16:51

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a anunțat transferurile lui Constantin Grameni (21 de ani) și Tobias Christensen (24 de ani).

Grameni a fost transferat de la Farul, Rapid a negociat de vineri cu Gică Hagi pentru transferul mijlocașului. Iar norvegianul Christensen a venit din Ungaria, de la Fehervar, echipă unde a bifat deja 10 meciuri în acest sezon, 6 în campionat și 4 în preliminariile Conference League.

Viorel Moldovan: „I-am transferat pe Grameni și Tobias Christensen”

„Da, am rezolvat cu Grameni. A semnat pe 3 ani de zile. 3 ani plus un an. Nu pot să dau detalii privind suma, sunt confidențiale. Nu am cum să fac afirmații din punct de vedere financiar. Poate e mai mult de 400.000 de euro.

Am mai rezolvat cu Tobias Christensen, care a jucat în Ungaria la Mol Vidi, actuala Fehervar. Un fost internațional U21, mijlocaș gen playmaker. Un jucător de legătură, care cu Grameni vor da ultima pasă. Pot aduce un plus de echilibru și calitate în zona mediană.

Vine să fie titular, dar e concurență mare în zona mediană. Are 24 de ani. Noi cam așa căutăm, chiar dacă ne-am dori și jucători cu experiență, căutăm jucători de perspectivă.

N'Jie a aterizat astăzi de la Paris, a fost preluat de Ionuț Voicu. Este aproape rezolvat transferul lui, dar trebuie să treacă vizita medicală. Și mai e un inconvenient privind permisul de muncă, durează cam două săptămâni. E camerunez”, a declarat Viorel Moldovan, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Cine e Tobias Christensen, cel mai nou transfer de la Rapid

Tobias Christensen are 24 de ani și este cotat la 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt. Mijlocașul a jucat timp de trei sezoane la Start, două sezoane la Molde, două sezoane la Valerenga, iar ultima dată a jucat la Fehervar, unde a început al treilea sezon în această vară.

În stagiunea precedentă, Christensen a reușit 9 goluri și 7 pase decisive în 32 de etape în prima ligă a Ungariei. El se va lupta pentru un post de titular cu Hasani.

Norvegianul poate juca și în spatele „vârfului”, dar și inter.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (10)
bunicu
bunicu  •  08 Septembrie 2024, 18:27

Ce fac rapidiștii poftele lui Șumudică care e prieten cu Becali si face din Șucu ce vrea el,dă afară și aduce cum face Becali dar fotbalul când va reveni ,depinde de meciul cu U Cluj si începe galeria care nu la vrut pe Șumudică Demisia.

Vardy.Party
Vardy.Party  •  08 Septembrie 2024, 17:46
Postat de Van_Basten pe 08 Septembrie 2024, 16:53

ULTIMA ORĂ Șucu îi face toate poftele lui Șumudică...Șumudică: Am o pofta nebuna de halva si de baclavale. Cu miere ca la Turcia, nu toate porcariile cu zahar.

Știm cu toții ce urmărit Nenea Șucu prin aducerea lui Șumudică: doamna nu o să mai calce la stadion, sub nicio formă, cat timp Șumi este antrenor. Se știe asta. Ferice de pool boy, sigur, cu condiția să facă față la atâția nervi orientați.

Vardy.Party
Vardy.Party  •  08 Septembrie 2024, 17:45
Postat de dobrin pe 08 Septembrie 2024, 16:20

Bravo, Sumudica, sa vezi ce performanta o sa faci cu Sucu Jr. si petardele lui Hagi... :)))))

Nu e asa, Nea Gicule, ca il ia si pe ăla Vechiu’ de la Tott & Ham. Nu mai știu cum ii zice.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează