FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

VIDEO Viorel Moldovan, discurs dur în direct: „Sunt jucători care nu fac față”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 00:09 / Actualizat luni, 19 august 2024 13:05

Viorel Moldovan a vorbit la finalul meciului cu Dinamo, scor 1-1. Președintele de la Rapid a avut un discurs aspru, după ce echipa din Giulești nu a reușit să câștige în noul sezon din Superligă. Dar s-a ferit să îl acuze direct pe Neil Lennon.

Meciul dintre Rapid și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 1-1. Giuleștenii nu au câștigat nicio partidă de la începutul sezonului.

VIDEO. Declarația lui Viorel Moldovan după Rapid - Dinamo 1-1

Viorel Moldovan a declarat că deocamdată încă sunt jucători la Rapid care nu fac față presiunii. Președintele echipei din Giulești a dezvăluit că există deja o listă de atacanți la club pentru a-l alege pe înlocuitorul lui Rrahmani.

„Am terminat cu 4 jucători Under în teren, parcă am arătat mai bine în repriza a doua. Nu îmi place că discutăm de presiune. La final de lună e cam bine când intră salariul în cont. Alții, din alte domenii, ar trebui să aibă presiune. Un cardiolog ar trebui să aibă presiune, sau un miner care coboară în mină. Vorbim atât de mult despre presiune.

Sunt jucători care nu fac față. Trebuie să avem instinct de ucigași, dar nu îl avem. În toate meciurile am avut posibilitatea să vedem adversarul nu am reușit, l-am lăsat să supraviețuiască. Iei câte un punct, fondul de joc nu a fost strălucit. Cu Dinamo, în repriza a doua au fost momente foarte bune.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, jocul a fost fragmentat. Maniera m-a dezamăgit puțin, nu aș vrea să găsesc o scuză. Penalty-ul lui Dinamo a fost acordat prea ușor. Tragerea de tricou a fost subtilă, jucătorul lui Dinamo a căzut înainte.

Avem o listă consistentă cu atacanți, sper să alegem cât mai bine, să găsim măcar un Rrahmani, dac nu unul mai bun. Căutăm și în țară și afară, dar în România avem opțiuni limitate. Sunt mulți cunoscători care trag concluzii, am văzut că nu facem nimic bine. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și să reușim să câștigăm și noi un joc. Suntem blocați, dar trebuie să nu cedăm, să credem în noi, iar mai devreme sau mai târziu deblocarea se va realiza”, a declarat Viorel Moldovan.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (23)
MaxiP
MaxiP  •  19 August 2024, 11:05
Postat de eunescu09 pe 19 August 2024, 08:16

Asa se întâmplă cand patronul știe tot iar în momentele grele se îmbracă în haina încăpățânării absurde. De aceeași boala sufera și Rotaru al nostru pe care poți sa îl pici cu ceara ca nu va accepta ca greșește. La Rapid. pentru a detensiona buboiul ar trebui adus Sumudica pentru ca este singurul care poate aduce liniștea dar acesta pacatuieste ca este dorit de tribuna și nu va fi instalat. Identic, dar la fel la fel ca la încăpățânarea lui Rotaru. Îmi pare rău să le spun dar performanta nu se obține așa.

Personal nu pot intelege cum cu Sumudica, fan declarat al Rapidului, liber de contract, practic de-abia asteptand sa preia echipa si cu siguranta unul din cei mai buni tehnicieni romani la ora actuala, nu a fost numit imediat. Dar acum sa spunem ca o echipa de fotbal sta intr-o singura varianta de antrenor... pai daca se retrage Sumudica, se desfiinteaza Rapidul?

elgabri
elgabri  •  19 August 2024, 10:00

Moldovan are interzis o luna la parizer 1!

deal1
deal1  •  19 August 2024, 09:56

Viorele! Viorele! Vezi dacă ai stat mai mult cu analiza pe la TV uri, începi sa uiți cum e prin iarba.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează