FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Suntem «blindați»!” » Viorel Moldovan numește obiectivul oficial al Rapidului: „Se vorbește despre câștigarea campionatului, dar...”

Viorel Moldovan, foto: Facebook FC Rapid 1923
Viorel Moldovan, foto: Facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2024 14:29 / Actualizat joi, 18 iulie 2024 19:51

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele Rapidului, a vorbit despre obiectivele giuleștenilor în acest sezon. Trupa lui Neil Lennon (53 de ani) își propune o clasare pe locurile 1-3, dar și câștigarea Cupei României. Înlocuitorul lui Daniel Niculae nu vrea să facă promisiuni prea mari în legătură cu câștigarea titlului.

Rapid a început cu o remiză noul sezon. Giuleștenii au remizat pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-1. A fost primul meci al lui Neil Lennon pe banca tehnică. Viorel Moldovan e convins de faptul că echipa lui are o calitate foarte mare.

În cadrul aceleiași intervenții, Viorel Moldovan a ținut să transmită un mesaj de apreciere pentru persoanele care au lucrat în staff-ul giuleștenilor în trecut. Noul președinte, instalat pe 10 iunie, a găsit „un apartament gata mobilat”.

Viorel Moldovan, despre obiectivul Rapidului: „Suntem «blindați» la acel capitol”

„Aș vrea să fac câteva aprecieri față de Daniel Niculae și ceilalți implicați în acest proiect. Rapid a plecat de jos, a parcurs un drum, toată lumea a făcut o treabă excelentă. Am găsit un club stabil financiar. Fiecare departament are rolul lui bine definit.

Toată lumea își face treaba cu maxim de profesionalism. Am preluat un apartament «gata mobilat». Deja sunt de o lună și un pic. Am niște colegi senzaționali, am fost primit foarte bine. Lucrurile decurg extraordinar, m-am familiarizat cu ele, parcă sunt de o viață.

Îmi place să câștig, obiectivul este clasarea în primele 3 la finalul sezonului 2024-2025, respectiv câștigarea Cupei României. Se vorbește despre câștigarea campionatului, dar trebuie să fim echilibrați și să o luăm pas cu pas. Dacă se va ivi această oportunitate nu ne vom da la o parte.

Nu cred că suntem favoriți la câștigarea campionatului. Avem un lot de mare calitate, am constatat cu plăcere în stagiile de pregătire că există un lot plin de talent. La nivel de under suntem «blindați». Avem foarte multe soluții, copii de mare calitate”, a declarat Viorel Moldovan, la Fanatik.

Pentru Rapid urmează derby-ul de pe teren propriu cu CFR Cluj. Acesta se va disputa sâmbătă, 20 iulie, de la 22:00.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: „A semnat”
Superliga
Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: „A semnat”
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Superliga
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Dependentă! » Pierderi uriașe pentru FCSB, prin plecarea lui Darius Olaru
Superliga
Dependentă! » Pierderi uriașe pentru FCSB, prin plecarea lui Darius Olaru

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (15)
gado
gado  •  19 Iulie 2024, 11:00

"suntem blindati " !!! Sincer nu asa s-a vazut la Arad .. Daca arunci cu vorbe goale vedem peste cateva etape .. Ma tot intreb ce l-a determinat pe Fungsho sa plece brusc de la noi .. Are ceva cu noul stil de joc impus echipei ? Stilul cu doua varfuri si fara extreme ? In acest caz si Petrila este in pericol ! Interesant ce se va intampla in jocul cu CFR ... Ne va spune multe despre cat de "blindati" suntem. Vad ci nici coordonator de joc nu avem ..

Crinughe1
Crinughe1  •  19 Iulie 2024, 06:46

Viorel Moldovan a rămas un poet. Totul e perfect. Ca de obicei, în final, Rapid nu câștigă nimic.

barca_alessandro
barca_alessandro  •  19 Iulie 2024, 06:27

Suoer Mega Extra. Sau doar *** Go? Sa vedem.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează