FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 2-2

VIDEO „Sunt cumplit de dezamăgit!” » Viorel Moldovan, președintele Rapidului: „Nu e normal ca toți să ne domine acasă”

Viorel Moldovan, 52 ani, dezamăgit după Rapid - Sepsi 2-2 +31   FOTO
Viorel Moldovan, 52 ani, dezamăgit după Rapid - Sepsi 2-2

Articol de , , - Publicat marti, 06 august 2024 01:05 / Actualizat marti, 06 august 2024 01:23

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele Rapidului, a oferit declarații la finalul partidei dintre Rapid și Sepsi, terminată la egalitate, 2-2. Fostul atacant s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația generală a echipei, comentând și pe marginea momentelor tensionate de la finalul partidei.

Suporterii prezenți pe stadionul Giulești i-au cerut demisia lui Neil Lennon, pentru ca mai apoi să îi scandeze numele lui Marius Șumudică, cel care a urmărit și el partida din tribune.

VIDEO. Viorel Moldovan: „Nu este normal ca toate echipele să ne domine pe teren propriu”

„Jocul propus nu caracterizează Rapidul, mai ales pe faza ofensivă. Nu e normal ca toate echipele să ne domine pe teren propriu. Trebuie să ne gândim vizavi de multe lucruri, nu aș vrea să intru în detalii.

Ceea ce am văzut m-a dezamăgit cumplit, chiar dacă am avut anumite momente când am încercat, deși au fost puține. Nu vreau să intru în detalii tactice. Vorbim și de un blocaj, ne pierdem ușor personalitatea.

Ca atitudine, intenție, dorință, nu am ce să le reproșez, dar ca fotbal, vrem mai mult, să fim o echipă dominantă! Nu avem acest concept în momentul de față, trebuie să regândim aceste aspecte. Răutatea există, poate trebuie să vedem altceva. Nu vreau să discut aceste aspecte tactice. Jocul este îngrijorător, nu este suficient”, a declarat Moldovan.

Fost mare atacant, Moldovan a discutat și despre probleme din ofensivă. Rapid a marcat de cinci ori în patru etape, însă au existat mai multe probleme la finalizare, inclusiv în această seară, după cum el însuși declară.

„Nu vreau să discut despre jucători individuali, ci despre modul în care se exprimă echipa. Astăzi am avut șansa de face 3-1 prin Jambor, nu am reușit asta, apoi am fost egalați. În primul rând, un atacant depinde de buna funcționare a angrenajului, a jocului colectiv. Noi nu avem un joc consistent, asta mă îngrijorează foarte mult”, a mai spus oficialul bucureștenilor.

Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+26 FOTO

Fiind chestionat dacă regretă decizia de a da curs ofertei de a fi președinte, Moldovan a fost categoric: „Nu regret, Doamne ferește! Este o cinste, o onoare. Sunt momente dificile, traversăm o perioadă grea, am început campionatul execrabil, însă nu vreau să găsesc alibiuri, trebuie să trecem prin această situație. Sper ca stafful să redea starea de spirit necesară jucătorilor, trebuie să depășim acest moment delicat. Sunt momente grele în viața unui club”.

Rapidiștii i-au cerut demisia lui Neil Lennon. Ce spune Viorel Moldovan: „Nu mă gândesc la aceste lucruri, ci la jocul echipei”

La finalul partidei, fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Neil Lennon, care nici nu a fost prezent pe banca tehnică, aflându-se în țara natală, după ce mama sa a încetat din viață. Totodată, a fost scandat numele lui Marius Șumudică.

„Nu mă interesează acest aspect. Șumudică este binevenit oricând, este rapidist, poate merge oriunde să urmărească partide, mai ales în Giulești. Știm că participă, în calitate de analist, la anumite emisiuni. Oricine are dreptul la o opinie. Adi Mutu poate veni și el pe Giulești, nu este problemă, a fost antrenor aici. Nu mă gândesc la aceste lucruri, ci la jocul echipei, care nu arată bine”, a spus Moldovan despre reacția suporterilor.

Am avut un start extrem de slab, primind gol în primul minut. Jucătorii au arătat caracter, am revenit în joc și am condus cu 2-1, însă ne-am retras prea mult în partea a doua. Nu am putut să ținem mingea și nu am gestionat eficient jocul în repriza a doua. Sunt dezamăgit, mai ales că am intrat la vestiare în avantaj. Per ansamblu, rezultatul este unul corect.

- Iain Brunskill, antrenor secund Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (9)
tororosso
tororosso  •  06 August 2024, 18:47

Viorele ! să vezi dezamăgire când va fi suspendat terenul sau spectatorii datorită torțelor și fumigenelor . A apărut Bocciu ,au apărut bombardamentele .

sughibughi
sughibughi  •  06 August 2024, 08:54

de parca mare lot are crapidu sa nu fie dominati

Crinughe1
Crinughe1  •  06 August 2024, 08:30

Cu toată stima pentru Viorel, un fost mare fotbalist, vorbește coerent, pare un băiat deștept, dar niciodată nu spune nimic. Analizați luarile lui de cuvânt și veți vedea ca nu spune niciodată nimic în care sa jignească pe cineva, de frica pierderii scaunului de sub fund. Aici, în fotbal, trebuie sa tai în carne vie. O spun cu părere de rău, dar e slab ca și conducător.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează