FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Vladimir Screciu, revenit după o pauză de șase luni, se gândește la echipa națională: „Sper și eu să mă întorc”

Vladimir Screciu, la flash-interviuri după Universitatea Craiova - Rapid 1-1 +15   FOTO
Vladimir Screciu, la flash-interviuri după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

Articol de , , - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 00:50 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 05:00

Vladimir Screciu a revenit pe teren, în Universitatea Craiova – Rapid București 1-1, după accidentarea suferită pe 10 martie anul acesta în derby-ul local cu FCU Craiova. Screciu a fost introdus de Costel Gâlcă în minutul 88 în locul lui Căpățână, iar la finalul partidei a vorbit despre starea sa medicală.

Fotbalistul oltenilor, care poate acoperi două posturi în echipa lui Gâlcă, mijlocașul defensiv și stoper, a subliniat că are nevoie de timp pentru a ajunge la potențialul său 100% de joc. Screciu a garantat că va face tot ce ține de el și a spus că își dorește inclusiv să revină în angrenajul echipei naționale.

VIDEO » Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Vladimir Screciu, după egalul cu Rapid: „De la an la an suntem mai puternici”

„Din păcate, nu am reușit să câștigăm. O repriza a doua foarte bună, păcat că nu am reușit să fructificăm acele ocazii pe care le-am avut, dar acum urmează pauza competițională și avem meciuri importante.

A fost o senzanție unică. M-am simțit ca la debut. Nu am mai jucat de anul trecut. Au trecut foarte multe multe luni, dar mă bucur că am revenit și sper să fiu cât mai mult pe teren.

(n.r.- despre revenirea lui Mitriță la națională). Când l-am văzut în vestiar era foarte fericit. L-am întrebat ce s-a întâmplat, dar fiind un băiat mai rușinos și mai timid nu a putut să îmi zică. Ne-a zis cineva din staff că a fost convocat la echipa națională, după care toți colegii au sărit pe el să îl felicite. Pe această cale îl felicit și eu! Sper și eu să revin la națională.

Acestea sunt pauzele competiționale, dar cred că o să ne prindă bine, pentru că avem la dispoziție două săptămâni pentru antrenamente și putem să pregătim meciurile viitoare. Este păcat că, din ce am înțeles, 8 jucători sunt la loturile naționale, dar toți cei care rămânem aici o să ne pregătim.

Vă dați seama că nu sunt sută la sută. Necesită timp ca să fiu la potențialul meu maxim, o să fac tot ce pot ca să ajung la el. Nu vă pot spune acum în procente la cât la sută sunt.

+10 FOTO

E foarte greu să îmi dau seama de lupta la titlu, pentru că FCSB și CFR Cluj, două echipe importante ale campionatului, au fost angrenate în cupele europene, dar cred că de acum încolo o să se vadă cine se luptă la titlu. În sezonul acesta ne simțim mai fermi și sper ca acesta să fie campionatul nostru”, a declarat Vladimir Screciu, la finalul partidei Universitatea Craiova – Rapid, 1-1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează