FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO + VIDEO Noul transfer de la FCSB, primul antrenament în tricoul campioanei, înaintea returului cu Virtus din Liga Campionilor

FCSB, antrenament înaintea meciului cu Virtus, din Liga Campionilor +15   FOTO
FCSB, antrenament înaintea meciului cu Virtus, din Liga Campionilor

Articol de , - Publicat luni, 15 iulie 2024 21:24 / Actualizat luni, 15 iulie 2024 22:14

FCSB a efectuat ultimul antrenament înaintea returului cu Virtus, din turul I al Ligii Campionilor. William Baeten (27 de ani), mijlocașul transferat de la FCU Craiova, a fost prezent și a avut primele interacțiuni cu colegii săi.

FCSB - Virtus se joacă marți, 16 iulie, de la 20:30. Campioana României are de îndeplinit o simplă formalitate în contextul în care s-a impus fără drept de apel în tur, scor 7-1. Gigi Becali a plătit 300.000 de euro pentru William Baeten, ultima oară la FCU Craiova.

Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu au fost prezenți la antrenamentul FCSB-ului. Se află în Israel, acolo unde s-a disputat Supercupa dintre Maccabi Tel Aviv și Petach Tikva.

William Baeten s-a antrenat cu noii colegi de la FCSB

+11 FOTO

FCU Craiova a păstrat 50% din drepturile federative ale mijlocașului belgian. Astăzi, campioana României a efectuat ultimul antrenament înainte de meciul cu Virtus, iar Baeten și-a făcut apariția.

Antrenamentul a avut loc la baza din Berceni. Baeten s-a antrenat normal alături de noii săi colegi.

William Baeten se desparte de FCU Craiova, după ce a îmbrăcat tricoul „juveților” în ultimele 4 sezoane. În acești ani, fotbalistul a strâns 128 de meciuri, 20 de goluri și 15 pase decisive în tricoul echipei finanțate de Adrian Mititelu.

Baeten a ajuns la FCU Craiova în 2020, gratis, când era cotat la doar 150.000 de euro. În acest moment, belgianul e evaluat la 550.000 de euro pe Transfermarkt. Va concura pe post la FCSB cu Marius Ștefănescu. Poate juca, de asemenea, mijlocaș central sau stânga.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale mele la FC U Craiova a fost promovarea în prima ligă și, fără niciun dubiu, îi voi vedea înapoi în prima ligă anul viitor. Din păcate, am avut un sezon ghinionist, dar, fără dubiu, echipa va promova din nou.

Voi fi mereu alături de ei și nu îi voi uita niciodată. Vreau să îi văd înapoi în prima ligă. Le doresc mult noroc! Toți sunt în inima mea pentru totdeauna!

- mesajul lui Baeten la despărțirea de FCU Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gică Hagi a intervenit! Cererea expresă a „Regelui” pentru Ianis după oferta de la Rapid
Stranieri
Gică Hagi a intervenit! Cererea expresă a „Regelui” pentru Ianis după oferta de la Rapid
Ce s-a întâmplat la finalul primului antrenament condus de Marius Șumudică la Rapid » Discurs EPIC în fața suporterilor: „Un singur lucru vă rog”
Superliga
Ce s-a întâmplat la finalul primului antrenament condus de Marius Șumudică la Rapid » Discurs EPIC în fața suporterilor: „Un singur lucru vă rog”
Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”
Superliga
Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”

După iertarea lui Jannik Sinner, fostul lider mondial a reacționat dur: „Spune totul despre lumea în care trăim! Halep a așteptat 2-3 ani”

Clostebolul și Italia – legătura otrăvită între un agent anabolizant la care a testat pozitiv Jannik Sinner și țara unde se comercializează în farmacii


Comentarii (5)
Dezinformare
Dezinformare  •  16 Iulie 2024, 13:54
Postat de van_dammage pe 16 Iulie 2024, 09:14

Încă un exemplu de AMATORISM feroce la această echipă. Din păcate, campionatul trecut nu a fost câștigat de FCSB, ci pierdut de CFR, Rapid sau Craiova.

Asa asa mintete in continuare!(:(:(:(: ca echipa ta profi sa PIARDA iar titlu! ESTI DE TOATA JENA!

19sevilla86
19sevilla86  •  16 Iulie 2024, 13:14

Bine ai venit Baetan la Steaua, indiscutabil cea mai mare echipă din intreaga ta carieră! Este o provocare pt tine și steliștii speră ca o să te acomodezi cu statutul de jucător la o echipă mare, ca vei câștiga primul tău titlu de campion, nr.28 pt Steaua! Bine ai venit, sănătate, baftă, grupele europene și 28!

unurtr
unurtr  •  16 Iulie 2024, 09:29

Iei jucători care au retrogradat ca să te bați la Șampions Lig... Bună tactică... Dar dacă el este antrenor, e antrenor tare... Antrenorre...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează