FOTBAL  »  Superliga  »  MACCABI TEL AVIV - FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA Declarații emoționante oferite de eroul FCSB-ului: „Este de departe cea mai frumoasă seară din cariera mea!”

Calificare cu o ultimă răsuflare +50   FOTO
Calificare cu o ultimă răsuflare

Articol de , - Publicat joi, 01 august 2024 09:53 / Actualizat joi, 01 august 2024 09:53

FCSB s-a calificat dramatic în turul III preliminar al Champions League. William Baeten a marcat golul victoriei meciului cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în minutul 90+1. Belgianul a trimis mingea în poartă din pasa lui Daniel Popa.

La finalul partidei, Baeten era în culmea fericirii pentru reușita care a adus calificarea campioanei României.

William Baeten după Maccabi - FCSB, 0-1: „A fost incredibil!”

„Am intrat pe teren în repriza a doua destul de greu pentru că, să fiu sincer, nu sunt la sută la sută din punct de vedere fizic. Am dat tot ce am avut pentru echipă și a fost extraordinar să marchez golul victoriei în ultimul minut. Sentimentul este de nedescris!”, a spus William Baeten.

După 6 minute în turul de la București cu Maccabi și încă 29 în eșecul 0-2 din Superligă cu Oțelul Galați, William Baeten a prins 45 de minute în returul de ieri. Și a marcat primul său gol în tricoul FCSB.

+45 FOTO

„Sunt foarte fericit că am ajutat echipa să se califice în runda următor. A fost incredibil și este de departe cea mai frumoasă seară din cariera mea”, a declarat acesta.

550 de mii de euroeste cota de piață pe care o are în acest moment William Baeten, jucător cumpărat cu 300.000 de euro în această vară de la FCU Craiova, echipă retrogradată în Liga 2

„Am alergat dintr-o parte în alta pentru viața mea!”

Întrebat de faza golului, William Baeten vorbește cu zâmbetul pe buze:

Am văzut contraatacul și am alergat dintr-o parte în alta, de parcă viața mea ar fi depins de asta. Nu m-am gândit de două ori, am șutat și-a fost gol, mingea a intrat în poartă. A fost un sentiment incredibil să sărbătoresc cu colegii mei din echipă. Chiar dacă a fost primul meu gol, a fost unul destul de important și am reușit să trecem mai departe

- William Baeten

Acum, pentru FCSB urmează un adversar mult mai dificil, Sparta Praga. Dar Baeten nu se teme: „Este o echipă interesantă și o echipă de bătut. Trebuie să fim concentrați sută la sută. O să analizăm jocul nostru și vom merge cu încredere și ne vom concentra pe următoarea rundă”.

Slavă Domnului, că am făcut schimbările cum trebuie! Ștefănescu nu prea mi-a plăcut, nu prea mi-a plăcut, dar nu are rost să îl critic acum. Sunt foarte fericit pentru calificare, dar nu sunt mulțumit de felul în care au jucat. Bine că a vrut Dumnezeu să dăm un gol. Eu nu sunt mulțumit, pentru că eu vreau în Liga Campionilor. Dacă vrem în Liga Campionilor, trebuie să marcăm gol. Cel mai mult mă bucur pentru Baeten. Pentru că am insistat pentru el. Îți dai seama de Mititelu acum. Am insistat pentru el

Gigi Becali, patron FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
19sevilla86
19sevilla86  •  01 August 2024, 14:54

Evident ca pt Baetan este cea mai importanta victorie ca fotbalist pt ca joacă la Steaua, cea mai mare echipă din România, la deținătoarea a două cupe europene, a celui mai bun palmares, cu cei mai mulți fani! Cel mai mare club din palmaresul său cu cea mai importantă victorie printr-un gol al calificării marcat de el! Bravo Baetan s-a te vedem în grupele europene și în primăvara europeană și câștigând 28!

mazepa1
mazepa1  •  01 August 2024, 11:07

Băluță,Ștefănescu sau Miculescu ratau din poziția aia.

valentindragobete
valentindragobete  •  01 August 2024, 10:16

Eu cred că cel mai mult s-a bucurat... metetelu' !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează