FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Zar perfect

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2007 00:00

"U" si-a prezentat noile achizitii, 6 la numar, si a facut publice sumele de transfer

"sapca rosie" si-a recistigat demnitatea. Nimic nu mai aduce aminte de betia promovarii. Ieri, la prezentarea transferurilor din intersezon, discursul "studentilor" s-a rupt definitiv de lexicul amar al celor 8 ani de exil in liga a II-a. Achizitiile au venit in fata presei pentru a gira viitorul lui "U". "Eu am fost obisnuit sa fac performanta cam peste tot unde am jucat si sper sa fac performanta si aici", a plusat Bolohan, in timp ce Martin Tudor a transmis un ultim mesaj fostei sale echipe: "Sint apt de 5 luni. Consider ca am facut o greseala cind am plecat de la Steaua la CFR, datorita tratamentului la care am fost supus acolo. Eu vin la «U» cu sufletul, ca sa dau tot ce am mai bun din mine".

Muntenegreanul Milan Jovanovici a marturisit ca a auzit de fanii lui "U", pe care i-a numit "salbatici". "Vrem sa-i bucuram cit mai mult. Sper sa depasim obiectivul din acest an", a spus Milan. Tizul fundasului, atacantul Nemanja Jovanovici, vrea o clasare pe o pozitie neutra in Liga I: "Vreau sa obtinem unul dintre locurile cit de cit bune «U».«U» e un club cu o mare traditie". Veteranul Marius Baciu se asteapta insa la o lupta dura in Liga I. "Pina la urma nu e o diferenta prea mare intre Liga I si al doilea esalon. Dar sintem o echipa noua, cu multi tineri si inceputul va fi greu pentru noi. Sint sigur insa ca vom reusi sa ne mentinem", a incheiat fundasul mediesean.

"Dupa lungi negocieri si chinuri am ajuns la «U». E o sansa mare pentru mine fiindca vin de la Divizia B. Vreau sa demonstrez ca pot face fata in prima liga"
Cosmin Crusoveanu, fundas "U"

"Multumesc actionarilor fiindca ne-au dat posibilitatea de a transfera jucatorii doriti de antrenor. Sper sa redevenim o constanta in Liga I"
Alin Banceu, director general "U"

Sumele pe care le-a platit "U" pentru transferuri:
Nemanja Jovanovici - atacant, 22 de ani, Pandurii Tg. Jiu (175.000 de dolari)
Milan Jovanovici - fundas central, 24 de ani, Unirea Urziceni (119.000 de euro)
Cosmin Crusoveanu - fundas stinga, 23 de ani, Corvinul (40.000 de euro)
Martin Tudor - portar, 31 de ani, CFR Cluj (gratis)
Mugur Bolohan - mijlocas, 31 de ani, Nea Salamina (gratis)
Marius Baciu - fundas central, 32 de ani, Otelul Galati (gratis)

Lotul prezent la reunire
Portari: M. Tudor (CFR Cluj), Szolomajer
Fundasi: M. Baciu (Otelul), M. Jovanovici (Urziceni), Crusoveanu (Corvinul), Ungurusan, Suller, Cordos, Iodi
Mijlocasi: Bolohan (Nea Salamina), Dolha, V. Ghindaru, A. Muresan, Bus, Al. Savu, Villand
Atacanti: N. Jovanovici (Pandurii), R. Sabo, C. Suciu, Negrean, D. Goga
Absenti: Park, Farcas (invoiti)

Echipament nou
Tot ieri clujenii si-au prezentat si noile echipamente, marca Diadora. Pe post de manechine au fost trei juniori ai Universitatii

Glumetul
La ora 8:30, Milan Jovanovici, Nemanja Jovanovici, Baciu, Tudor si Bolhan au efectuat vizita medicala la clinica Medstar. Bolohan a avut probleme dupa ce a donat singe, glumind cu doctorul echipei, Cristian Tirteata. "Am ameteli. Cred ca o sa lesin", a spus Bolohan.

"De valoare"
Antrenorul Adrian Falub e convins ca implanturile din inter-sezon vor ajuta Universitatea sa reziste in Liga I. "Sint jucatori buni, de valoare. Vreau sa-i fac sa inteleaga ce inseamna <«U»> pentru acest oras si pentru intreg Ardealul. Cred ca vom putea face fata in Liga I cu lotul pe care il avem la dispozitie. Plecam din postura de outsider si datorita faptului ca jucatorii noi trebuie sa se obisnuiasca la noua lor echipa", a spus Falub.

Olah inca nu
Fundasul dreapta al lui Poli, Adrian Olah, a fost ieri la Cluj pentru a negocia cu Universitatea. Directorul general al "studentilor", Alin Banceu, a dezvaluit ca nu s-a ajuns deocamdata la o intelegere. "Jucatorul e in Cluj. Nu pot oferi detalii fiindca asteptam niste concluzii si din partea lui Olah, si din partea clubului sau", a spus Banceu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează