FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Zeljko Kopic a remarcat un jucător de la U Cluj: „Unul dintre cei mai buni din Liga 1”

Zeljko Kopic
Zeljko Kopic

Articol de , , - Publicat sambata, 31 august 2024 12:44 / Actualizat sambata, 31 august 2024 13:38

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut conferința de presă premergătoare partidei din deplasare cu Universitatea Cluj, din etapa 8 a Superligii. Duelul are loc luni, 2 septembrie, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Antrenorul croat al „câinilor” a vorbit despre situația accidentaților. Hakim Abdallah (26 de ani) va lipsi o perioadă mai lungă de timp din angrenajul echipei după accidentarea de la meciul cu Voluntari din Cupă, în timp ce Dennis Politic și Petru Neagu ar putea reveni pe teren după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale.

Kopic a vorbit în termeni laudativi despre Dan Nistor (36 de ani), veteranul ardelenilor, pe care l-a numit „unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1”.

VIDEO. Zeljko Kopic, declarații înainte de U Cluj - Dinamo: „Mergem cu ambiția de a obține puncte”

„Astăzi trebuie să spun că venim după două meciuri importante. Punctele au fost importante, dar și mental am demonstrat că ne putem bate cu una dintre cele mai bune echipe din campionat, după o serie lungă împotriva lor.

Victoria cu Voluntari ne-a adus calificarea în grupele Cupei României. Meciul următor este un derby cu U Cluj. Sunt în formă bună, traversează un moment bun, dar mergem acolo să jucăm fotbal, cu ambiția de a fi competitivi. Va fi un meci greu.

Abdallah va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, vom vedea în ce direcție merge recuperarea. Politic și Petru Neagu sunt din ce în ce mai bine, sper ca după pauza competițională măcar unul dintre ei să fie apt de joc, dar nu putem fi siguri de asta.

Va fi o oportunitate pentru jucători să demonstreze că merită să fie în lotul de titulari. U Cluj nu este o surpriză, Săbău face o treabă excelentă, au consistență, joacă într-un sistem interesant. Au stabilitate defensivă și nu este niciun fel de surpriză că sunt în top.

Jucăm luni, apoi jucătorii vor avea liber până vineri, vor avea trei zile libere, apoi vom avea un amical duminică. Avem în total 9 jucători la echipele naționale. Pentru mine e o veste bună, înseamnă că jucătorii au calitate și facem lucruri bune aici.

Sper să avem și un jucător la echipa națională, sper că pe viitor unul dintre jucătorii noștri să merite să fie chemat de domnul Mircea Lucescu. Am avut o scurtă discuție cu el în momentul în care a fost instalat pe banca naționalei.

Toate meciurile sunt importante, punctele la fel. Mergem cu ambiția de a obține puncte la Cluj, va fi greu, dar energia și conexiunea în lot sunt foarte puternice. Sper să putem obține puncte acolo, să fie încă un boost de încredere.

Îmi place mult Nistor de la Cluj, cu toate calitățile lui, cu tot respectul pentru ceilalți jucători, dar are experiență, atitudine pe teren, energie. Este cu siguranță un jucător-cheie și unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1”, a declarat Kopic la conferința de presă.

Dinamo este în acest moment pe locul 4 în Superliga, cu 12 puncte după primele 7 etape. Clujenii sunt primii, cu 15.

U Cluj este o echipă bună, ne așteaptă un meci greu. Vom încerca să câștigăm.

Nu înseamnă nimic acum dacă urcăm acum pe primul loc. Ne vom bucura la finalul sezonului dacă va fi cazul, vom vedea, mai avem multe meciuri.

Sunt foarte fericit la Dinamo, mă simt bine și voi da totul ca întotdeauna. Pentru fotbalul din România e bine că are o echipă în competițiile europene (n.r. - FCSB), nu am o problemă cu asta, sper să jucăm și noi anul viitor.

(n.r. - vei susține FCSB în Europa?). Următoarea întrebare (n.r. - râde). Pot să mă uit, dar de susținut...

- Adnan Golubovic, portar Dinamo

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
Handbal
Rapid obține un rezultat mare în Liga Campionilor la handbal feminin » Prestație remarcabilă în fața triplei câștigătoare a competiției
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă
Superliga
Moment de necrezut în Superliga! Gică Hagi l-a dat afară după doar o lună, jucătorul s-a întors la fosta echipă

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează