FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari - Dinamo

Zeljko Kopic
Zeljko Kopic

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 19:12 / Actualizat marti, 27 august 2024 19:45

Zeljko Kopic (46 de ani), tehnicianul lui Dinamo, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu FC Voluntari, din play-off-ul Cupei României Betano. Duelul are loc miercuri, 28 august și va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1.

Tehnicianul croat a vorbit despre Claudiu Niculescu (48 de ani), tehnicianul ilfovenilor și legenda „câinilor”. Croatul a avut numai cuvinte de laudă pentru „lunetist”, explicând faptul că e la curent cu performanțele pe care le-a avut acesta ca jucător al lui Dinamo.

Maxime Sivis (26 de ani) și Josue Homawoo (26 de ani) nu vor evolua împotriva formației din Liga 2 în contextul în care au primit cartonașe roșii în meciul cu Craiova din campionat.

VIDEO. Zeljko Kopic, declarații înainte de Voluntari - Dinamo: „Avem suficienți jucători pentru rotație”

„Suntem bine, echipa e bine după meciul cu Craiova, moralul și energia sunt la cote ridicate. Ne așteaptă un meci greu în Cupă, știm totul despre ei, vor fi foarte motivați, vor da totul pentru un rezultat pozitiv, trebuie să avem cel mai bun nivel pentru a trece mai departe.

Maxime Sivis și Josue Homawoo sunt suspendați, Dennis și Petru sunt la recuperare, toți ceilalți sunt apți de joc. Ne gândim la schimbări, ne trebuie înlocuiri pentru cei doi, Josue și Maxime, dar așa cum am spus mereu, avem suficienți jucători pentru rotație, unii vor fi titulari, unii vor intra pe parcurs, important e ca Dinamo să fie pregătită să meargă mai departe.

Știu că Niculescu e parte importantă din istoria lui Dinamo, face o treabă excelentă și îl respect foarte mult. Ne gândim la victorie, știu că va fi greu, am vorbit despre posibilitatea de a avea prelungiri”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Dinamo este în mare formă înaintea duelului cu Voluntari. „Câinii” sunt pe locul 3 în Superliga, cu 12 puncte după primele 7 etape. Dinamoviștii au 6 meciuri consecutive fără eșec. De cealaltă parte, Voluntari este pe 4 în Liga 2, cu 8 puncte după 4 meciuri.

Trupa lui Claudiu Niculescu a învins-o pe Corvinul Hunedoara în ultimul meci din B, scor 2-0.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (1)
corectorul
corectorul  •  28 August 2024, 12:33

Nelutu Sabau este magnific, atat ca om, cat si ca antrenor. Este greu sa-i gasesti defecte, fiind doldora de calitati. Imi place maxim acest om si antrenor! O singura remarca: a fost comparat in articol, explicit sau implicit, cu antrenori care prezinta si anumite carente in conduite si stiluri. Totusi, ar fi fost interesanta si o raportare la un alt exemplu de antrenor - Zeljko Kopic. Sunt similari in bune maniere si bun management, dar exista diferente in ceea ce priveste suportul performantelor lor. Daca Sabau are tot suportul financiar si logistic (bani atat din zona privata, cat mai ales din zona publica, UCluj fiind echipa sustinata financiar si logistic pe termen nedefinit/permanent, inclusiv cu stadion, de catre administratia locala Cluj), Zeljko Kopic are mare deficit economic si logistic (se bazeaza doar pe anumite sponsorizari private, mai mult sau mai putin suficiente si stabile pe termen mediu si lung; nu beneficiaza de sprijin financiar de la stat si nici logistic, stadionul fiind doar in proiect, jucand pe terte stadioane). Prin comparatie, avand in vedere rezultate relativ similare din prezentul campionat, Zeljko Kopic imi pare in avantaj.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează