FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Zeljko Kopic prinde curaj: „Simt o energie diferită”. Croatul nu a ratat ocazia de a îl felicita pe David Popovici: „Toată lumea este mândră”

Zeljko Kopic +46   FOTO
Zeljko Kopic

Articol de , , - Publicat joi, 01 august 2024 15:07 / Actualizat joi, 01 august 2024 15:56

Înainte de partida cu Gloria Buzău, Zeljko Kopic (46 ani), antrenorul celor de la Dinamo, a susținut o conferință de presă. S-a arătat a fi extrem de mulțumit de trendul ascendent al „câinilor”, opinând că, deși încă nu se pot considera a fi o echipă puternică, există o altă stare de spirit în angrenaj.

Declarația incipientă a croatului a fost una de gratitudine la adresa lui David Popovici, medaliat olimpic cu aur la proba de 200 metri și bronz la 100. „Vreau să îl felicit pe David Popovici, a fost o performanță extraordinară, toată lumea este mândră de el”, a spus A1 al formației în alb și roșu.

VIDEO. Zeljko Kopic: „Simt o energie diferită”

După felicitările pentru David, Kopic a simțit nevoia de a-l felicita și pe Andrei Prepeliță, antrenorul Gloriei Buzău: „Vreau să îl felicit pe Andrei Prepeliță, face o treabă excelentă la Buzău. După promovare, are un start bun de sezon”.

„Trebuie să fim la cel mai bun nivel, să jucăm la limită dacă vrem să obținem punct sau puncte. Sunt optimist, suntem într-o formă bună, am avut o săptămână bună de pregătire. Planul nostru este să jucăm la intensitate maximă, să fim organizați și să creăm șanse. Știu că echipa are mult loc de îmbunătățire”, a mai transmis tehnicianul.

Cum arată rezultatelor celor două în startul stagiunii:

  • CFR Cluj - Dinamo 3-2
  • Dinamo - Petrolul 4-1
  • Sepsi - Dinamo 1-1
  • Petrolul - Buzău 0-0
  • Buzău - Sepsi 1-2
  • Poli Iași - Buzău 1-2

Kopic a discutat și despre perspectiva unor noi transferuri, făcând referire la declarația lui Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, care spunea că bucureștenii vor oficializa un transfer, după partida cu Sepsi.

„Este adevărat ce a spus, însă nu îmi place să vorbesc despre aceste lucruri, nefiind încă finalizat. Nu este vorba doar despre eforturile noastre sau despre ceea ce încearcă Andrei Nicolescu. Suntem foarte aproape. Nu vreau să intru în detalii, însă nu ține doar de club. Vreau să am jucători români, tineri, de perspectivă, însă analizăm și variante de jucători cu experiență din străinătate”, a transmis croatul.

Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSPa
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+41 FOTO

Fiind chestionat dacă încă așteaptă un atacant, Kopic i-a oferit votul de încredere kosovarului Astrit Selmani. Acesta a reușit un gol și două pase decisive cu Petrolul, ferindu-se inspirat de minge la golul lui Petru Neagu din remiza cu Sepsi. A fost remarcat de fanii „câinilor” pentru dârzenie și travaliul impresionant.

„Toată lumea întreba de un atacant, ca și cum ar fi venit ca un «Făt Frumos». Eu am crezut în Astrit Selmani, de asta am semnat cu el. Știam că este un jucător de calitate, însă a avut niște probleme medicale. În toată această perioadă, a muncit din greu, a muncit mult pentru a reveni în formă. Încă nu este la maximum, însă este mult mai bine ca înainte, fiind un jucător foarte important pentru echipa noastră”, a spus antrenorul lui Dinamo.

300.000este cota de piață a lui Selmani, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt

Simt un aer diferit, o energie diferită. Este foarte important pentru echipă să ai atitudine. Nu pot uita perioada dinainte, tot ce s-a întâmplat în ultimii ani sau cât de greu a fost sezonul trecut. Suntem în formă bună, însă nu suntem încă o echipă suficient de puternică. Există loc de îmbunătățiri.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
Dan19861986
Dan19861986  •  02 August 2024, 19:18

Frumos ca si-a amintit de dinamovistul Popovici. Legat de meciul de azi , sincer , intalnim cea mai slaba de departe echipa din Liga 1 acasa orice alt rezultat decat o victorie concludenta ar fi un dezastru si o rusine . Inteleg ca Dinamo nu mai e o forta cum era pe vremuri dar cu Buzau acasa nu ai ce sa stai la discutii pe astia trebuie sa ii bati si cu rezervele. Eu unu echipa mai slaba ca astia nu am vazut de ceva vreme in Liga 1

magic4ever
magic4ever  •  01 August 2024, 16:44
Postat de scrivatgeorge pe 01 August 2024, 15:28

Da, toata lumea este mandra, dar clubul Dinamo, nu are nici un merit...

David Popovici este legitimat la Dinamo si o sa ramana in istoria clubului cu aceste medalii olimpice aduse pentru Romania!

scrivatgeorge
scrivatgeorge  •  01 August 2024, 15:28

Da, toata lumea este mandra, dar clubul Dinamo, nu are nici un merit...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează