FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 4-1

Zeljko Kopic jubilează după victoria cu Petrolul: „Ar fi perfect”

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2024 00:52 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 01:07

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a comentat victoria cu Petrolul, scor 4-1, din etapa a doua a Superligii.

Dinamo a avut eficiență maximă la meciul cu Petrolul, „câinii” marcând 4 goluri din tot atâtea șuturi pe poartă.

Zeljko Kopic: „Ar fi perfect dacă am avea 100% eficiență mereu cum am avut astăzi”

„Uneori pierdem, uneori câștigăm, dar trebuie întotdeauna să ne urmăm strategia. Ar fi perfect dacă am avea 100% eficiență la șuturi ca astăzi. După munca depusă în ultimele zile, am meritat această victorie.

Trebuie să fim mai puternici la mijlocul terenului. Pentru mine această perioadă de transferuri e foarte importantă, chiar și pentru sezoanele următoare.

Sezonul trecut aveam o presiune foarte mare, dar acum simt că aveastă echipă are energia necesară de a produce un fotbal frumos.

Pe Cîrjan l-am urmărit la Rapid, la Arsenal, este un jucător foarte bun, are ceva special. A înscris două goluri, dar are lucruri de îmbunătățit. Sper că va deveni din ce în ce mai bun.

Selmani a avut câteva accidentări în sezonul trecut, dar a muncit foarte mult și este într-o formă foarte bună acum. Aleargă foarte mult, joacă foarte bine defensiv, sunt mulțumit de el și sper să progreseze și mai mult”, a declarat Zeljko Kopic la Digi Sport Special.

Cătălin Cîrjan: „Vom crește de la meci la meci, sunt sigur de asta”

Ne doream mai mult și de la primul meci, însă suntem foarte bucuroși că am câștigat astăzi. Vom crește de la meci la meci, sunt sigur de asta. Cheia succesului e să fim aproape unii de alții, de suporteri, să ne susținem meci de meci.

Sunt sigur că vom face rezultate extraordinare. Cred că ne putem bate la play-off, sigur. Suporterii își doresc să revină Dinamo, ne dorim din suflet să ajungem în play-off.

Pentru Dinamo, urmează partida din deplasare cu Sepsi (sâmbătă, 27 iulie, ora 22:00).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Superliga
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  22 Iulie 2024, 09:21

Trebuie să recunosc, până acum echipa joacă bine, de la mijloc în sus e destul de legat. Defensiv, Petrolul nu ne-a pus probleme aseară, când au jucat direct pe poartă, am luat gol. Felicitări antrenorului, a făcut niste no-name să joace! Am spus că problema nu e la el ci mai sus, la conducere - ne mai trebuie 1-2 fundași centrali și un atacant bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează