FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Marius Ștefănescu se va căsători cu Ileana în aceeași zi în care a semnat cu FCSB: „Suntem din același sat”

Marius Ștefănescu se va căsători cu logodnica lui, Ileana +32   FOTO
Marius Ștefănescu se va căsători cu logodnica lui, Ileana

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2024 17:58 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2024 18:49

Marius Ștefănescu (25 de ani) a fost transferat în această vară de la Sepsi la FCSB pentru suma de 1,3 milioane de euro și a fost prezentat la campioana sezonului trecut al Superligii pe data de 14 iunie, aceeași zi în care se va căsători cu logodnica lui, Ileana, anul viitor.

Marius Ștefănescu a marcat deja pentru FCSB la debut, în Supercupa României, când echipa antrenată de Elias Charalambous s-a impus în fața Corvinului Hunedoara cu scorul de 3-0. Ștefănescu dubla atunci avantajul echipei sale cu golul înscris în minutul 52 după ce David Miculescu deschisese scorul în minutul 21. Luis Phelipe închidea atunci tabela cu golul său marcat în minutul 81.

FOTO. Marius Ștefănescu se va căsători anul viitor cu logodnica lui, Ileana, în aceeași zi în care a semnat cu FCSB

+28 FOTO

„Anul trecut am cerut-o, acolo unde am fost în Brașov, în Poiana Brașov. Ne-am cunoscut de mici, de când eram la școala generală. Fiind din același sat, de atunci o știam”, a declarat Marius Ștefănescu, potrivit orangesport.ro.

„Știam că își dorea să ajungă aici, amândoi ne doream și sper să aibă un parcurs mai bun decât la Sepsi. Știu ce poate, am încredere în el și îl susțin de fiecare dată”, a declarat Ileana, logodnica lui Marius Ștefănescu, după finala Supercupei României.

Marius Ștefănescu: „Este un vis devenit realitate”

„Când campioana României te dorește, nu ai nimic în cap decât să se rezolve cât mai repede, mă bucur că acest lucru s-a întâmplat. FCSB este cea mai bună echipă, chiar când am jucat și contra ei, are jucători de calitate. În primul rând, acest lucru m-a făcut să vin, să cresc alături de ei și să avem cât mai multe rezultate bune în Europa.

Pentru mine este un vis devenit realitate. Sper și-mi doresc din tot sufletul să ajung din nou la echipa națională. FCSB are cei mai frumoși fani.. când joci cu 50.000 de oameni în spate te simți fotbalist. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să vin aici”, a declarat Ștefănescu, pentru FCSB TV.

VIDEO. Marius Ștefănescu a oferit primul interviu după transferul la FCSB: „Mă simt extrem de fericit să fac parte din această echipă”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Jurnaliștii britanici, stupefiați după ce David Popovici l-a învins pe sportivul lor pentru 2 sutimi: „A fost o dramă”
Jocurile Olimpice
Jurnaliștii britanici, stupefiați după ce David Popovici l-a învins pe sportivul lor pentru 2 sutimi: „A fost o dramă”
Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
Câți bani câștigă David Popovici după succesul istoric de la Jocurile Olimpice
Rivalul lui David Popovici este șocat după ce românul i-a „suflat” aurul pentru două sutimi de secundă: „Am simțit că am atins primul”
Superliga
Rivalul lui David Popovici este șocat după ce românul i-a „suflat” aurul pentru două sutimi de secundă: „Am simțit că am atins primul”

Primul sponsor care se retrage după momentul controversat cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură”

Gheorghe Hagi a refuzat să preia naționala României: „Una dintre cele mai dificile decizii din viața mea”. Cum a motivat


Comentarii (4)
racetrack
racetrack  •  12 Iulie 2024, 23:53

Incredibil, asta e primul fotbalist care pare sa fie cu o fata normala, nu cu o influentzeritza-instamodel-plasticbimbo.

TopSalary
TopSalary  •  11 Iulie 2024, 22:19
Postat de raf1946 pe 10 Iulie 2024, 19:41

Acum câți ani ai jucat împotriva lor că mai mereu ai fost "lovit". ***

impotriva alora de la sepsi? sau impotriva cui sa joace stefanescu de la Steaua din liga 1? cand o sa joace Steaua din liga 1 cu sepsi,atunci o sa joace si stefanescu.

mirker
mirker  •  11 Iulie 2024, 17:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează