Alte știri din fotbal
Mamadou Thiam i-a dat răspunsul lui Gigi Becali: „Nici măcar 1 la sută!” » Cum l-a descris pe patronul FCSB
0
Oțelul contraatacă în era Ovidiu Burcă » Înlocuitorul lui Alex Pop și Juri Cisotti poate veni de la revelația acestui sezon din fotbalul românesc
0
FCSB a oficializat abia astăzi primul transfer al iernii: „Bun venit!”
0
Rapid va anunța astăzi transferul lui Denis Ciobotariu, dar telenovela încă nu s-a încheiat
0
Știri din fotbal internațional
Ce i-a cerut Ianis lui Gică Hagi, după primul gol din 2025: „Asta mi-a zis”
0
Ce lovitură! „Titanul” Germaniei cumpără clubul din Europa împotriva căruia a câștigat Cupa UEFA
0
Juventus - AC Milan, derby la Riad, în semifinalele Supercupei Italiei » Echipele probabile + cote
0
Valencia - Real Madrid, în runda #12 din La Liga » Campioana Europei poate urca pe primul loc. Echipe probabile + cote
0
Lifestyle
David Popovici i s-a destăinuit lui Micutzu: „Un membru al familiei se confruntă cu dependența de droguri și jocuri de noroc” + Drumul de la copilul agresat de antrenoare la campionul olimpic
1
Iubita lui Alexander Zverev a dezvăluit obiceiul ciudat pe care îl are tenismenul în dormitor: „Îmi vine să plâng în fiecare seară”
2
Singura condiție ca Dan Negru să mai prezinte un Revelion: „Doar așa o fac, dar e imposibil să se mai întâmple”
11
„Jumătatea mea mai bună” » Radu Drăgușin, gest impresionant pentru Ioana de ziua ei: ce cadou i-a oferit fotbalistul lui Tottenham
7
haha...reciprocitate dar cu cine cand media spectatorilor la partidele csuolgutei este de 150 de persoane(jurnalistii,rude si cunoscutii echipei)!!!
vand doar atat de putine bilete si doar online pt ca stiu si ei care este echipa iubita si care este "iubitA" pe bani
Nu stiu ce fac cu restul, cert este ca acum mai sunt doar 3 800 de biletele disponibile. Insa nu m-as mira sa vad inaintea meciului autocare pline de suporteri din satele Doljului. Sper doar sa-i echipeze corespunzator, sa nu le lase doar rosu si galben.
Restul le da Mafia PSD pe sub mana?
Adevarata declaratie a lui Ferfelea :'' Atmosfera la fiecare meci e una fantastica. Cei 20 de suporteri te fac sa te simti un adevarat fotbalist'':))))))
ai perfecta drepatate asta este politicul stii cum este "DEZBINA SI CUCERESTE"pacatul mare este ca uni se lasa inselati de politic din fericire sunt foarte putini mai multi sunt cu interes
Nu, doar ca ma distrau declaratiile lui despre public acum cateva zile in fituica Olgutei, micapi.
Manevra marca Badita si Mulguta. Maxim 1000 de bilete pt galeria Fc , 15 lei biletul in restul stadionului(acceptabil). Dar problema e alta si anume: Pe un stadion de aproximativ 25000 de locuri ei pun in vanzare doar 5000 de bilete.
E incredibil cata ura a sadit Olguta in oras intre craioveni. Practic a scindat orasul. Ma uit la replicile foarte dure ale unor craioveni impotriva altor craioveni si am impresia ca e o cearta intre olteni si dinamovisti. Trist. Nu va lasati dusi de nas, fiti langa echipa voastra la bine si la rau. Mititelu si Becali nu-s nemuritori, intr-o zi scapam de ei. Cu cat induram mai mult, cu atat victoria e mai dulce. Nu renuntati la echipa de suflet pentru niste satisfactii de moment.
Am luat bilete la tribuna a 2-a. O sa stau la stema, impreuna cu cativa prieteni. Sunt curios daca o sa aiba de comentat cineva atunci cand o sa fluier clona. Cat despre intrarea gratis, va amagiti aiurea. Frica de un stadion plin a facut sa vanda doar on-line si un numar atat de mic de biletele.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.