Comentarii (81)
thedronius
thedronius  •  04 Martie 2016, 22:28
Postat de vladutz13 pe 04 Martie 2016, 22:00

Si de ce e lumea socata??? Exact la fel a facut Orban, eroul multor romani de pe net, s-a apucat sa faca stadioane in oraselul natal.... fara nicio logica sau noima. Oricum, daca proiectele sunt facute acum si nu inainte sa pice guvernul Ponta... Ciolos trebuie sa ia masuri, sa-l dea afara pe Dancu

Sa nu uitam patinoarele din padure :)

vladutz13
vladutz13  •  04 Martie 2016, 22:00

Si de ce e lumea socata??? Exact la fel a facut Orban, eroul multor romani de pe net, s-a apucat sa faca stadioane in oraselul natal.... fara nicio logica sau noima. Oricum, daca proiectele sunt facute acum si nu inainte sa pice guvernul Ponta... Ciolos trebuie sa ia masuri, sa-l dea afara pe Dancu

un_alt_roman
un_alt_roman  •  04 Martie 2016, 21:58
Postat de twist.of.fate pe 04 Martie 2016, 21:36

Este un articol cu tenta politica! *** Este ceva logic in Romania. Si nu numai. Nu ca mi-ar pasa de Dragnea, Udrea, Iohannis, Boc sau altii... insa acesti reporteri, de multe ori sunt cateii de serviciu ai unor politicieni.

Ai dreptate. Nu doar de multe ori, aproape întotdeauna. Si nu sunt doar politicieni cei pt care fac asta. Revenind la stadioane, nu vad care ar fi problema. Aia din divizia a treia trebuie sa joace doar în mocirla? Sau dacă in București n-au reușit sa facă în 25 de ani decât un stadion și ala tot din bani publici, iar restul arata și acum ca la Vladivostok, înseamna ca restul nu au dreptul de a avea condiții mai bune?

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 21:45
Postat de nuovaguardia1996 pe 04 Martie 2016, 21:40

..)))))))))) au sters unele postari..)) la revedere, va spunem, la revedere !

Reporterii platiti la chil ai gsp-ului n-au inteles ceea ce ai scris tu si au zis ca mai bine sa stearga. Sa nu sufere cumva vreun anevrism, Doamne fereste...

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  04 Martie 2016, 21:40

..)))))))))) au sters unele postari..)) la revedere, va spunem, la revedere !

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 21:39

Exact ce ziceam si eu. Se vor simti in lumea lor...

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  04 Martie 2016, 21:38
Postat de twist.of.fate pe 04 Martie 2016, 21:33

livetv punct sx

cel mai bun. confirm.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Martie 2016, 21:37
Postat de zecs93 pe 04 Martie 2016, 21:31

Lasa sa se construiasca si in satele natale ale Olteniei aceste mega-ultra-stadioane: Ce daca va fi mai mereu gol, macar contam la infrastructura !!! Oricum o sa fie plin in unele meciuri cand Vacile si o11le din toate satele Olteniei isi vor face aparitia pe acolo in tribune, cum ar suna COW & Sheep ARENA !!!

Lasa ma asta, ce ai rezolvat cu Elhamed, vine sau nu vine ?:)))))..Bokila am inteles ca e...pe vine :)))))

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 21:37
Postat de yoalexandru pe 04 Martie 2016, 21:34

Am rezolvat si treaba cu Nationala: In Teleorman vom juca cu Spania si in Turnu Magurele cu Anglia. De aceasta cauza se construiesc aceste frumoase amenajate stadioane. Domne, nu ne punem cu Guvernu, a dat ordonanta de Urgenta ce naiba :))

Mai ramane doar sa cautam si niste jucatori demni de aceste meleaguri :D

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 21:36
Postat de valyomanyd pe 04 Martie 2016, 21:33

Era interesant sa vedem cine a scris acest articol ..Domnule, de unde stii matale ca in urmatorii doi ani nu ajunge FCM Alexandria in liga 1, adica Voluntari poate, si aia nu pot ?

Este un articol cu tenta politica! *** Este ceva logic in Romania. Si nu numai. Nu ca mi-ar pasa de Dragnea, Udrea, Iohannis, Boc sau altii... insa acesti reporteri, de multe ori sunt cateii de serviciu ai unor politicieni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 9
Comentează