Comentarii (81)
twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 21:02

Sa fac ceva pe toti *** de aici, in special pe acesti indobitociti, fani ai echipei-clona. Asa tara, asa oameni. Sa se darame drq toate stadioanele din tara asta si sa fie multumiti toti obsedatii. Sa nu se mai construiasca nimic in tara asta ca sa stati drq la sapa de lemn. Nu e bine cand se construieste ceva frumos in tara asta. Ne-am batut joc de Arena Nationala, se va alege prafu cu tot ce e frumos in Romania cu asemenea nesimtiti care comenteaza mereu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 20:59
Postat de khal_37 pe 04 Martie 2016, 20:52

De ce tarane cu banii aia nu au vosntruit cateva spitale in Teleorman si Turnu Magurele??? Iti spun eu ca pe tine nu te duce minte...se apropie alegerile, iat fostul maistru la olcit stie cu ce-i poate cumpara pe amaratii aia.

Nu poti sa scrii un comentariu ca omu pe aici ca apare un *** ingamfat ca tine. Sper sa nu mai imi raspunzi rahat ce esti. Ca eu nu bag in seama *** din astea ca tine.

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 20:57

De ce tarane cu banii aia nu au vosntruit cateva spitale in Teleorman si Turnu Magurele??? Iti spun eu ca pe tine nu te duce minte...se apropie alegerile, iat fostul maistru la olcit stie cu ce-i poate cumpara pe amaratii aia.

*** ce esti. Ati ramas la fel pe aici, niste lachei ai puscariasului din Pipera. Comenteaza despre *** echipa, nu te baga in seama cu mine, nesimtitule. ***

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 20:55

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Martie 2016, 20:54
Postat de khal_37 pe 04 Martie 2016, 20:51

Pai si ce treaba are...tot inainte de a iesi pe usa din dos a vir=etii politice un maaare psd-ist de-al tau, maaaare prim ministru si maaaare roman a deblocat din fondurile GUVERNULUI ROMANIEI 55 de milioane de euro pentr ca tovarasa lui olguta vasilache, maaaare primarita si maaaare politician sa-i faca stadion nou pentru echipa care a nascut-o direct in liga a 2-a, clona fostei Craiova Maxi,ma. Acest dragnea, fost maare sef de sectie la olcit, actual maaare psd-ist sufera ca tori psd-istii de grandomania si cultivarea cultutului personalitatii. Mai sunt in liga 1 astfel de *** gen mmmmrele primar psd-palade, maior, cel din chiajna sau maaarele casanova din iasi. Asa ca joc de glezne si marsh pe pagina militenilor si securistilor usl(psd-unpr si alde).

adrian nastase a fost la meci aseara ... e fan al echipei lui negoita , prin 2007 l-am vazut si pe ponta ... ducandu-se pe jos....la stadion...:) in ghencea...el declarandu-se ,stelist :) am vazut cat e de stelist :)

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 20:54

khal_37
khal_37  •  04 Martie 2016, 20:52
Postat de twist.of.fate pe 04 Martie 2016, 20:50

Un ziar infect ati ajuns! Se pare ca in tara asta nu se poate construi nimic fara a se arunca cu noroi in stanga si-n dreapta. Niste indobitociti ca voi, astia din presa, plus 10-12 lachei care tasteaza si si noapte nu meritati nimic. Daca se construieste ceva, de ce drq se construieste iar daca nu se construieste nimic, unde sunt bani. Terminati cu prostiile si fiti jurnalisti!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Martie 2016, 20:51

hoti ...

khal_37
khal_37  •  04 Martie 2016, 20:51
Postat de omidiu pe 04 Martie 2016, 20:41

tolontane tu esti? sau e fata aia agitata? voi doi aveti in fisa postului sa scrieti despre psd. pana sa demisioneze ponta, jumate din posturile voastre erau despre el. urmeaza dragnea? site de cancanuri si politica care se vrea a fi de sport.

Pai si ce treaba are...tot inainte de a iesi pe usa din dos a vir=etii politice un maaare psd-ist de-al tau, maaaare prim ministru si maaaare roman a deblocat din fondurile GUVERNULUI ROMANIEI 55 de milioane de euro pentr ca tovarasa lui olguta vasilache, maaaare primarita si maaaare politician sa-i faca stadion nou pentru echipa care a nascut-o direct in liga a 2-a, clona fostei Craiova Maxi,ma. Acest dragnea, fost maare sef de sectie la olcit, actual maaare psd-ist sufera ca tori psd-istii de grandomania si cultivarea cultutului personalitatii. Mai sunt in liga 1 astfel de *** gen mmmmrele primar psd-palade, maior, cel din chiajna sau maaarele casanova din iasi. Asa ca joc de glezne si marsh pe pagina militenilor si securistilor usl(psd-unpr si alde).

twist.of.fate
twist.of.fate  •  04 Martie 2016, 20:50

Un ziar infect ati ajuns! Se pare ca in tara asta nu se poate construi nimic fara a se arunca cu noroi in stanga si-n dreapta. Niste indobitociti ca voi, astia din presa, plus 10-12 lachei care tasteaza si si noapte nu meritati nimic. Daca se construieste ceva, de ce drq se construieste iar daca nu se construieste nimic, unde sunt bani. Terminati cu prostiile si fiti jurnalisti!

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează