Alte știri din fotbal

După ce i-a dat 3-0 Universității Cluj, Mirel Rădoi surprinde: „Cred că am exagerat puțin săptămâna asta”
0

Ioan Ovidiu Sabău, tranșant după eșecul de la Craiova: „Până la urmă, a fost 3-0...”
0

Mitriță, debut cu două assisturi în play-off: „Am jucat inteligent. Vrem să rămânem pe primul loc!”
0

Ce l-a nedumerit pe MM Stoica în Craiova - U Cluj: „Să nu se supere nimeni, dar...”
9
Știri din fotbal internațional

Anunțul istoric făcut de Liga italiană » Din 1978 nu s-a întâmplat decât de două ori în Serie A!
0

Van Basten, revoltat după scandalul din Ligă: „UEFA trebuie să repare asta!” » IFAB și FIFA vor fi consultate
2

S-a cerut amânarea meciului Fiorentina - Juventus » Imagini incredibile de la furtunile care au lovit în plin zona și pun în pericol fotbalul
0

După epuizantul derby madrilen, Carlo Ancelotti acuză: „Banii rămân prioritari, nu contează odihna jucătorilor”
0
Lifestyle

Fata fostului coleg al lui Dan Petrescu, vedetă la un reality show după divorț » Prietena lui Halep și un fost fotbalist vor fi prezenți
2

Trucul interesant prin care Adrian Cristea spune că seduce femeile: „Dacă faci asta, e jumătate cucerită”
31

A ținut secretul până acum! Sabin Ilie s-a despărțit de Leta și acum are o relație cu sora unui fost coleg: „De 8 ani suntem împreună”
2

Starul din Premier League s-a mutat în casă nouă alături de superba iubită » Claudia a decis transferul de 62 de milioane de euro
5
Cu siguranță m-aș fi înscris în DDB pentru a-ți acorda votul, convins fiind în primul rând de perspectiva unei viitoare colaborări cu Badea. Cum bine spunea Sterpu: "printr-o comunicare eficientă cu domnul Badea putem găsi soluții pentru Dinamo". Dacă ai fi gândit așa, am fi fost pe aceeași lungime de undă. Dar din păcate pentru mine și poate chiar pentru Dinamo 1948, tu nu ești Sterpu. Și nu m-ar ajuta prea mult dacă ai candida la șefia DDB, cât m-ar ajuta dacă ai candida la Președinție. Acolo nu ți-aș da doar votul, ci te-aș urma necondiționat în campania electorală, fiind adeptul acelui conservatorism "modern", updatat - diferit de cel al boierilor de altădat' - de care ești și tu atât de atașat, deși poate puțin exagerat... când ieși la vânătoare de progresiști pe forum. Prin urmare, deocamdată drumurile noastre rămân paralele: tu vei rămâne un conservator DDB-ist, sperând la salvare dar așteptând falimentul, iar eu un separatist ACSFC - ist, sperând la promovarea în L 3 și așteptând ca toți să se unească în jurul numelui Dinamo atunci când vom rămâne singuri - cu brand-ul, culorile și istoria.
Cel mai bun din ce punct de vedere? Cel mai convingator ca dinamovistii sa devina deponenti si mai generosi? Cel mai bun in a face banii sa dispara? Cel mai bun in a duce echipa in C?
He he, se pare ca avem mai multe în comun, nu doar suportul pentru Dinamo. Se pare ca suntem de doua ori conaționali :))
Sa castige cel mai bun!
Zici ca el e? Dacă da, îl susțin și eu, îmi e simpatic "boierașul", cu îndârjirea lui pentru cauză. Nu știam ca e plecat din țară.
Ai un like pentru "jocul de cuvinte")) ps-1 sunt plecat de peste 20 de ani în Germania nu în Spania)) oricum mulțumesc pentru votul pe care erai gata să-l oferi)) sunt sigur că dacă era vorba de mine te inscriai în Ddb pentru a avea drept de vot))
"Adrian Sterpu (53 de ani), fost președinte DDB Spania". Da. Și noi, frații voștri pinguini, îl susținem tot pe Sterpu. E mai aproape de Cortazero, să nu se piardă total legătura cu Spania. Mă întreb, ăsta n-o fi chiar 'boierașul' care zicea că e plecat din țară de 20 de ani? Că dacă e, îmi dau și viața, așa stearpă cum e ea, pentru ca el să ajungă șef la DDB. N-am încredere în țiriaku ăla cu nume de grec de la poalele Tâmpei. Sper din tot sufletul să câștige Sterpu'.
Sterpu e' un dinamovist incontestabil dar nu stiu daca DDB-ul poate fi condus din afara tarii,sunt prea multe de facut aici daca vrea ca DDB-ul sa devina ceea ce isi doreste dansul. Asta ar putea fi o problema in candidatura dansului
Mai dar toti sunteti aserviti dlui. Badea ?!
Egal cine e președinte, atâta timp cât DîDîbî e sub influenta PCH = aka Bucurică și Tararache, nu se va reuși nimic bun pentru Dinamo cu acest "proiect" . Asta pentru ca respectivii au alte interese...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.