Alte știri din fotbal
Diferență exorbitantă! Cât costă biletele puse la vânzare de FCSB și de Dinamo
0
Nelu Varga poate da lovitura: „Sunt 3 echipe care îl vor Louis Munteanu”
0
Incredibil: o echipă din prima urnă valorică vrea să evite România în preliminariile CM 2026: „Amintirile sunt încă prezente!”
0
La un an după numirea la Dinamo, Zeljko Kopic a anunțat ce urmează
0
Știri din fotbal internațional
Dennis Man, față în față cu istoria! Jurnaliștii italieni au dezvăluit un detaliu cheie despre viitorul românului
0
Rodri vorbește despre Real Madrid! Lui Pep Guardiola n-o să-i pice bine
0
Anunț-„bombă” » Un lider din top 5 campionate îl vrea pe Andrei Rațiu și se bate cu Atletico Madrid
1
Adevăratul motiv pentru care Pep Guardiola a prelungit contractul cu Manchester City
0
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Kremlinul a anunțat cât teritoriu mai vrea să cucerească în Ucraina și unde ...
Libertatea
Premieră în bătălia pentru Cotroceni. Sociolog din Elveția: „Candidații ...
Adevărul
Becali a sărit să-şi bată un fotbalist din lot: "I-am spus că nu ştie ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Sa va f/u/t - in - c/u/r prin gat de molii clonate! "forza.stiinta", "stiintaucv" si "craioveanu91", trei aberatii genetice, trei carii intelectuale intr-un singur corp: corpul p/r/o/s/t/u/l/u/i!
Bai esti nebun? Tu nu ai inteles pana acum ca sentimentele nu se tranzactioneaza? La promovarea Clonei or sa fie prezenti pe stadion pensionarii care vor primi bilete gratis, angajatii din regii, asistatii social, membrii de partid si, bineinteles, tampitii! Mai bine sufar alaturi de iubirea mea, adevarata Stiinta, rugandu-ma sa scapad de acest cancer numit Mititelu, DAR CU SIGURANTA NU VOM TRADA NICIODATA! Sper ca ai inteles de ce noi suntem normali si voi nu!
timpul nu iarta pe nimeni ! sunt convins ca o sa fii pe stadion la promovarea Stiintei ( cea adevarata nu cele 10 societati fantoma ale lui mititelu) . Prea multi ani pierduti din cauza unor oameni avuti sau neavuti !!!
E regele junglei booveanul...
omule eu nu ma mai cert dar nu ma poti convinge ca cs adevarata stiinta ....nui vina mea ca fc a intrat pe mina saracului ... vedetiva de echipa voastra dar nu mai isistati ... incep sa va inteleg daca voi vreti o echipa in craiova dar eu din arad nu vreau numai fotbal ,vreau acel fotbal sal joace adevarata FC UNIVERSITATEA CRAIOVA fara jegosul de mititelu
sezione ultra face parte din ASR asociatia suporterilor romani au avut intalniri cu celelalte grupari din romania steaua dinamo brasov petrolul si oamenii au inteles ca Stiinta a renascut ,nu am luat locul nimanui ,nu am furat echipa niciunui oras cum a facut aek bragadiru pur si simplu am renascut de unde ramasesem adica din liga 2a. ://www.youtube.com/watch?v=vWuc2lPiVZE ia si convinge-te ,peluza sud e compromisa demult toata tara a vazut :)
cum frate nu intelegi ...:) pai daca blondu toata ziua e cu el prin filmari pe la interviuri peste tot, e catelu aluia iar preda e portar la el cum sa ia atitudine pai astia 2 sunt liderii la peluza sud, oamenii sunt compromisi demult hai sa fim seriosi :) e clar ca lumina zilei, de ce crezi ca suporterii stelei ,ai lu dinamo si petrolul au inteles situatia cu cealalta echipa cs universitatea craiova??
Numai DUMNEZEU ne mai poate scapa de acest individ asa ceva nu am vazut in viata mea . Ce nu inteleg este faptul ca suporterii nu iau nici o masura , parca sunt sedati de minciunile taranului.
ba daca tocmai acum ti-ai dat seama de mititelu :))...eu sunt cel mai mare fan al craiovei userii mai vechi ma stiu de pe aici de 5-6 ani imperator si restul dar acum 3 ani cand nenoro citul asta a desfiintat echipa am incetat sa mai cred in el, omul e paranoia de balaceanca numai pe batutii in cap ii mai prosteste, bigdig face panarama de voi omul e destept , nici fiuso atacantul nu mai crede in nimicura asta, avem o echipa care ne reprezinta si avem spiritul acesteia cu fostele glorii, fc booveni e istorie
:))))))) gu noiul asta chelios din booveni crede ca e buricul pamantului, amza pellea macar juca teatru a fost un geniu, dar ra hatul asta face oltenia de ras:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.