Comentarii (19)
Hcm27
Hcm27  •  14 Octombrie 2022, 17:24

Alți tâlhari,aceeași speță!Păi dacă sunt de la Dinamo,s-au "infrățit"cu cei de la CSA și au pus-o de o tălharoaica!Deh,cine o fi vinovat?Și mai sunt și aroganți cu denumirea de "sifon".Lege nescrisa chipurile și limbaj de puscarie

popescu.dzn
popescu.dzn  •  14 Octombrie 2022, 17:00
Postat de albu pe 14 Octombrie 2022, 16:11

Deci mergi cu tricoul de brigada pe tine,are loc un incident si pe urma de duci la sectie,definitia sifonului. Eu am rude in Craiova si ma duc destul de des p'acolo dar stiu ca daca as merge imbracat pe strada in tricoul meu cu DDB as avea sigur probleme si atunci nu fac asta,e simplu.

N-ai avea probleme, ar rade de tine

istet10
istet10  •  14 Octombrie 2022, 16:29
Postat de albu pe 14 Octombrie 2022, 16:11

Deci mergi cu tricoul de brigada pe tine,are loc un incident si pe urma de duci la sectie,definitia sifonului. Eu am rude in Craiova si ma duc destul de des p'acolo dar stiu ca daca as merge imbracat pe strada in tricoul meu cu DDB as avea sigur probleme si atunci nu fac asta,e simplu.

Adica potrivit creierului tau talharia este justificata? Asta este "calitatea"voastra esentiala?

mda....
mda....  •  14 Octombrie 2022, 16:17

Sifoane.Adica baietica era într-o brigada si acum se da cetățean?

albu
albu  •  14 Octombrie 2022, 16:11

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  14 Octombrie 2022, 16:07

PERFECT!!! In sfarsit. Sa speram ca justitia va face dreptate si huliganii vor dsparea din peisajul fotbalistic.

Stars
Stars  •  14 Octombrie 2022, 15:55

La puscarie cu toti huliganiii, cica "ultrasi"......greata!

Rudicus
Rudicus  •  14 Octombrie 2022, 15:47

Nu sunt de acord cu astfel de manifestări! Nu sunt ultras, însă cred că un astfel de atac nu corespunde cu regulile ultras! Cinci contra unu? P.S.: sunt dinamovist, dar îmi place corectitudinea!!!

Rudicus
Rudicus  •  14 Octombrie 2022, 15:47

Nu sunt de acord cu astfel de manifestări! Nu sunt ultras, însă cred că un astfel de atac nu corespunde cu regulile ultras! Cinci contra unu? P.S.: sunt dinamovist, dar îmi place corectitudinea!!!

Comentează