FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Adrian Mititelu, atac fără precedent la adresa lui Răzvan Burleanu: „Marș afară! Lasă dracu' licențele!” + Acuzații incredibile: „Nu voi închide ochii, ai cumpărat procesul”

Adrian Mititelu, foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
Adrian Mititelu, foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 19:16 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 19:34

Adrian Mititelu (56 de ani), patronul lui FCU Craiova, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Răzvan Burleanu (40 de ani), președintele Federației Române de Fotbal (FRF). Șeful de la Casa Fotbalului a explicat luni, la Comitetul Executiv al FRF, faptul că Mititelu ar avea un singur interes, acela de a obține 100 sau 200 de milioane de euro din procesul în care s-a cerut dizolvarea FRF.

La o zi după replica lui Burleanu, a venit un mesaj devastator din partea finanțatorului oltenilor. Într-un mesaj prin intermediul paginii de Facebook a celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu.

VIDEO. Adrian Mititelu, discurs fără precedent la adresa lui Răzvan Burleanu: „Aici stăteai ca un porumbel de Bacău! După aia cine dracu' te mai votează?”

„Domnule Răzvan Burleanu, Adrian Mititelu nu urmărește să pună mână pe banii Federației. Eu urmăresc să mi se facă dreptate pentru că Mititelu este un investitor care a băgat zeci de milioane în fotbalul românesc, a construit cel puțin zece terenuri de fotbal din banii lui.

Din banii familiei lui a întreținut o activitate fotbalistică la nivel înalt, a plătit taxe și impozite la statul român. El, împreună cu alții, au făcut posibilă existența fotbalului românesc într-un moment foarte greu, iar Adrian Mititelu, investitorul ăsta rău, a fost victima unui abuz nemaiîntâlnit în lumea civilizată.

I s-a luat o echipă de fotbal pe motiv că face un proces la instanță. Sunt cel care te-a propus pe tine oficial în 2014 la Federație, care te-a ajutat să câștigi mandatul și căruia tu i-ai promis că-i vei face dreptate, domnule Răzvan Burleanu.

Aici, unde dau acest interviu, tu stăteai frumos ca un porumbel de Bacău, așa frumos cu gecuța aia ieftină de la Bănie, în Dăcioara aia a ta pe care o conduceai singur și m-ai așteptat două ore ca să te primesc, să-mi explici tu mie că vrei să candidăm la Federație, că ești oripilat de abuzurile care mi s-au făcut mie.

Și că tu, când vei ajunge, prima decizie pe care o vei lua, vei face dreptate Universității Craiova. Vreau să ni se facă dreptate. Știi foarte bine cum ai câștigat procesul în apel, când împreună cu Coldea și Trăilă ați cumpărat procesul și ați oferit celor care au întors decizia drepturile TV ale Ligii pe 15 ani.

Ați cumpărat decizia la Instanța din Apel, oferind grupului de la Cluj, care a intervenit, condus de Coldea”, a declarat Adrian Mititelu, pe pagina de Facebook a lui FCU Craiova.

Domnul Mititelu are un singurul interes, de a pune mâna pe vreo 100 sau 200 de milioane de euro în urma unui proces penal foarte vechi, de vreo 15 ani (n.r. se referă la procesul privind dezafilierea din 2011 a Craiovei), în care a pierdut și încearcă să se agațe. Acesta este singurul lui obiectiv.
- declarația de luni a lui Răzvan Burleanu care a provocat răspunsul lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu și-a continuat tirada la adresa lui Burleanu: „Într-o țară normală descindea DNA-ul și îți spunea «Marș afară!»

Mititelu nu s-a oprit aici. A acuzat din nou faptul că Federația Română de Fotbal funcționează ilegal și i-a cerut demisia lui Răzvan Burleanu. Finanțatorul oltenilor nu s-a mai putut abține și a avut câteva derapaje la adresa președintelui FRF.

„Într-o țară normală descindea DNA-ul acolo și spunea «Marș afară, băi Burlene și intrați în legalitate!». Ești preocupat să tragi sforile, să se adopte un act normativ pentru a rămâne la putere. Principala ta de preocupare e să nu pierzi puterea.

Ți-au promis politicienii că după alegeri, dacă iese Ciolacu, ți se oferă o lege în care vei putea să rămâi la putere în ciuda faptului că asta se întâmplă contrar Constituției.

Dă-ți demisia! Dacă ești bun, vino peste 2 ani și candidează din nou. Vrei să-i manipulezi pe oameni ca să obții votul. Nu mai valorezi nimic dacă ieși din Federație. Dacă ai da acele interviuri de undeva din gară sau din casă de la Bacău n-ai mai avea nicio valoare.

Dacă n-ar mai apărea FRF pe panouri ai fi zero. Oricine ți-ar lua locul, ești preocupat să-ți menții puterea, tu și clica ta, pentru a influența decizia politică să se adopte un act normativ pentru a rămâne la putere cu orice preț. Îți place modelul sud-american, Escobar. Așa ceva este inadmisibil, este strigător la cer! Toate regulamentele sunt nule!

Tot ce faci este ilegal! Niciun judecător din lume nu va putea să te acopere. N-ai cum să ai la anul licențiere! N-avem președinte de Federație, n-avem nimic! La anul trebuie să promoveze echipele pe criterii sportive. Lasă dracu licențele tale că n-au nicio valoare! N-ai cadru legal! Nu vrem să dizolvăm Federația, vrem să intre în legalitate. Să te dăm jos de la putere.

Deja ai 10 ani, mă băiatule! Vrei să mai stai încă 20? E bine acolo, e bine la măcelărie, câștigi 15-20.000 pe lună de voie, costume, sponsorizări.. Am auzit și că vă luați parfumul în barter, mașina barter, telefoane, plimbări, hotel. Voi și neamul vostru trăiți datorită unora ca mine care și-au riscat averea să o bage în fotbal.

Sunteți profitori, râdeți de mine, Becali, noi, am ținut fotbalul! Ne chemați la Tribunalele voastre de 2 lei, v-ați găsit voi fraierii! E o propagandă de tip neomarxist. Ia-ți pauză până intră Federația în legalitate! După aia cine dracu te mai votează? Nici măcar la tine acasă nu câștigi voturile! Cât rău mi-a făcut mie Sandu Mircea, dar crede-mă, niciodată nu te poți compara nici măcar cu ăla. Ăla măcar a plecat.

Mititelu trece la amenințări: „Dumnezeu te va pedepsi”

„Ești mai rău decât Mircea Sandu. Vei pierde, Dumnezeu te va pedepsi pentru că mi-ai făcut o promisiune mie. Vreau să-mi scot clubul din faliment, să mă repui în situația anterioară și să-mi dai o sumă să-mi construiesc echipa. O altă echipă din Craiova mi-a luat suporterii, mi-a luat tot.

Nu voi închide ochii până nu se va face dreptate, că mai durează un an, 5, nu contează. Voi lupta, iar tu vei pierde. Dincolo de problemele legale, mi-ai dat țeapă, mi-ai promis una, dar m-ai executat, ai fost mai rău”, și-a continuat tirada Mititelu.

Ai cumpărat decizia Curții de Apel, ai cumpărat-o pe banii Federației. Ați cedat drepturile TV la un intermediar ca plată pentru procesul câștigat contra Universității Craiova. În fiecare an 15 milioane de euro merg în contul intermediarilor, ăsta e prețul pentru cumpărarea sentinței în cazul Universității Craiova, timpul va confirma și juridic toate lucrurile astea.

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Cazul dintre Mititelu și Burleanu, pe scurt

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, susține că Federația condusă de Răzvan Burleanu s-ar afla în ilegalitate. Finanțatorul din Bănie îi cere președintelui de la FRF să părăsească funcția.

Concluzia patronului oltean ar fi că forul condus de Răzvan Burleanu ar funcționa ilegal și că noi membri au fost adăugați într-un mod neregulamentar. Problemele ar fi fost moștenite din mandatul lui Mircea Sandu.

După ce Tribunalul București i-a dat dreptate lui Mititelu în primă instanță, Adrian Stângaciu, șeful Departamentului Juridic al FRF, a transmis prin intermediul GSP că FRF nu este în pericol de dizolvare sau lichidare și că funcționează în perfectă legalitate: „A fost o procedură administrativă, necontencioasă, care poate fi reluată oricând, pentru punerea în acord a înregistrărilor din Registrul Federațiilor cu decizia RIL 19/2023. Susținerile domnului Mititelu sunt nefondate și lipsite de orice suport legal”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A venit nota de plată! Sancțiunile dictate de UEFA după incidentele de la Kosovo - România
Nationala
A venit nota de plată! Sancțiunile dictate de UEFA după incidentele de la Kosovo - România
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Stranieri
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers
Stranieri
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (16)
nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  01 Octombrie 2024, 21:23

Un măscărici infatuat care vorbește la persoana a III-a imperială

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  01 Octombrie 2024, 21:22
Postat de Dragon78 pe 01 Octombrie 2024, 21:04

Radeti de Mititelu in loc sa va oripilati de cat e de mafiot statul. Dar daca ma gandesc bine PSD si PNL fura de 35 de ani Romania si sunt votati ca vezi doamne alternativa are haine roz. E suficient o fenta la TV si se pleaca dupa ea cu gura deschisa ca pelicanu’. Oltenii sunt scurti in banda majoritatea ca e soare puternic si li se incinge procesorul. Fraierul de Mititelu a dat super salarii din banii lui personali, nu ca unii din banii prostimii(ANRP).

Lasă ca și asta a furat cot la cot cu ei! A furat 27 milioane euro banii Universității Craiova și a băgat clubul în faliment! Asta moare de oftică pentru ca nu mai poate sa fure! La cat rău a făcut acest în.fe.ct de om Științei… pușcăria făcută e mult prea puțin… da ba infractorule banii înapoi! Vindeai jucătorii Științei și direcționau banii în conturile tale în loc să intre în conturile Științei! Ai distrus cea mai frumoasă echipă din România infractoruleeee… la puscarieeeee

DON_JOSE
DON_JOSE  •  01 Octombrie 2024, 21:19

Mare om, mare caracter! Pardon! Un mititel! Încă nu se trezește din... deșteptăciune.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close