FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Mititelu are un nou plan: „Ne recuperăm sigla și palmaresul, facem o fuziune”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2024 17:02 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 00:46

Adrian Mititelu (56 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, a făcut un anunț neprevăzut după meciul de pregătire al echipei sale cu CSM Slatina.

Conform lui Mititelu, FCU Craiova are un culoar să se întoarcă în forță.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre fuziunea de la Craiova: „Opinez că în maxim 2 ani”

„Persoanele care au votat excluderea Universității în 20 iulie 2011 nu aveau mandat legal. Se fac 13 ani de atunci, sper să fie cu ghinion pentru ele. Nu aveau niciun drept. Sper să fie cu ghinion pentru inculpați.

Va fi o premieră. Regulamentul prin care Federația a motivat declararea liberă de jucători e nulă. Revenirea Fotbal Club Universitatea în competiție e ireversibilă. Noi avem în vedere revizuirea dosarului penal intrării în faliment a clubului Universitatea Craiova.

Opinez că în maxim 2 ani de zile Fotbal Club Universitatea va reveni din faliment și planul este să fuzionăm cu actuala FCU, continuatoarea. Să ne recuperăm tot. Sigla și palmaresul până în 1991. Decizia Înaltei Curți ne ajută pe toate planurile. Nu poți pretinde vreun drept în ceea ce privește calitatea de Club Sportiv dacă nu ești înscris în registru.

Clubul domnnului Rotaru joacă în competiție doar pentru că vor unii. Nu este membru afiliat. CSU e o echipă foarte bună din punct de vedere sportiv, dar joacă ilegal în Liga 1. Nu este membru afiliat. N-are nicio legătură cu numele Universitatea. Toate astea se vor rezolva în următoarele 18-24 luni. Toate actele sunt în favoarea noastră.”, a declarat Adrian Mititelu, pentru pagina de Facebook a celor de la FCU Craiova.

Am păstrat jumătate din drepturile economice. Practic, am făcut o afacere bună, chiar dacă suma de transfer nu e pe măsura așteptărilor noastre și valorii lui Baeten. Chiar dacă pe termen scurt am pierdut, eu zic că pe termen lung vom câștiga. Am înțeles că mâine pleacă la București. Chiar dacă va îmbrăca tricoul FCSB, în mentalul tuturor se știe că e jucător venit de la FC U

- Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (9)
Dodeliniho
Dodeliniho  •  15 Iulie 2024, 08:11

Să-i reamintească cineva de ce l-au desființat. Să ți Craiova pe bani care ii luai din drepturile tv, și sa bagi mâna în ei sa ii duci acasă spune ceva? Băi oameni te-au ajutat, iar tu ți-ai bătut joc de ei. Nu a fost vina lor ca tu te-ai certat cu x și y și ți-au blocat conturile, nu a fost vina lor ca ai făcut ilegalități. Vrei palmares și brand? Vrei unirea Craiovei? Nu te mai vor fani, nu mai au încredere în tine fani. Nu poți lua un brand ca și Craiova, sa bagi mâna în bani clubului sa ii iei copilului greacă de 1 milion de euro. Băi vedeți de familia ta, ca ne-ai plictisit. Deja ai făcut și pușcărie pentru ilegalități, arăți hărți din ani 201p în care Craiova era a ta. Era dragule după ce ai ieșit în oraș cu tronul cu numele patronului de atunci. S-au saturat oameni de *** astea și au plecat cu jucători Craiova. Și cine îi condamnă? Nimeni! Și eu ași fi făcut la fel. Apoi ai luat tu Craiova și în 5-6 ani ai desființat o tu, și nu FRF sau LPF. Nu am habar cu cine te cerți, nu am habar cine te mai crede. Pur și simplu ai desființat echipa ca nu mai aveai bani s-o ți. Nu te-a desființat nimeni, ba mai mult Olguța te ruga și da și la televizor asta când te ruga să înființezi Craiova din nou. Dar tu cereai bani primăriei să-ți țină echipa unui privat. Tu dragule ești deranjat la cap, iar judecători care te bagă în seamă, pe semne că sunt și ei. Va trebuie la toți făcute teste, aveți țiglele picate. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DON_JOSE
DON_JOSE  •  14 Iulie 2024, 13:47

Suntem îngrijorați de sănătatea mintală a brutarului.

kuba
kuba  •  14 Iulie 2024, 13:04
Postat de Booveanul pe 14 Iulie 2024, 12:43

E buna gargara asta pentru cei 100 de papucari ramasi sa ii sustina clona.

Ti-au cazut papucii din tren in gara la Talmaciu! Iti trimit o pereche de Birkenstock sa ii iei si duminica la biserica?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează