FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV „Ți-a transmis Mititelu că nu tu vei lua deciziile la echipă?” » Prepeliță, azi, la GSP Live: „Un singur lucru vreau să spun”

Andrei Prepeliță, în studioul GSP Live
Andrei Prepeliță, în studioul GSP Live

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 12:53 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 12:53

Andrei Prepeliță, 38 de ani, a fost invitat, azi, la GSP Live și a vorbit despre negocierile eșuate cu FCU Craiova de la finalul lunii septembrie: „Pot să spun doar atât: am principii de la care nu mă abat!”.

După 0-3 cu CS Afumați în runda a 8-a din Liga 2, Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a vrut să-l înlocuiască pe Marius Croitoru cu Andrei Prepeliță, informația publicată în exclusivitate de GSP.ro, însă negocierile au picat. „Nu ne-am înțeles la anumite clauze din contract”, preciza atunci antrenorul.

VIDEO. Andrei Prepeliță, despre oferta primită de la Adrian Mititelu: „Am principii de la care nu mă abat!”

Întrebat în această dimineață dacă „Mititelu ți-a transmis, voalat sau direct, că nu tu vei lua în totalitate deciziile legate de echipă, alcătuirea primului «11», schimbări, antrenamente?”, Prepeliță s-a rezumat să declare: „Nu pot să intru în astfel de detalii. O să spun un singur lucru însă: am principii de la care nu mă abat!”.

„Nu vreau să intru prea mult în detalii. Îi mulțumesc domnului Mititelu că s-a gândit la mine. Vreau să precizez și că n-am știut că Marius Croitoru nu plecase, așa mi s-a spus, că Marius pleacă, pentru că nu e fair-play pentru un coleg aflat la un club să intri în discuții cu acea echipă”, a mai precizat Andrei Prepeliță, liber de contract după despărțirea de Gloria Buzău.

„Craiova e o echipă cu un loc aparte în sufletul meu, sunt și oltean, m-am simțit foarte bine acolo când am activat ca jucător și îmi doresc ca la un moment dat să antrenez la Craiova. Acum n-a fost momentul”, a încheiat Prepeliță, jucător în Bănie în perioada 2007-2011.

„Ți-a transmis Mititelu că nu tu vei lua deciziile la echipă?” » Prepeliță, azi, la GSP Live: „Un singur lucru vreau să spun”
Andrei Prepeliță / foto: Cristi Preda (GSP)

Nu îmi doresc să stau acasă, nu sunt ipocrit, dar deocamdată nu a apărut ceva care să mă facă să plec de acasă. Au fost mai multe discuții, cu agenți, dar nimic concret. Îmi doresc să antrenez în Liga 1

- Andrei Prepeliță

Prepeliță a fost pus pe liber la începutul lunii septembrie de Gloria Buzău, după ce tot el a promovat echipa în Liga 1. De-a lungul carierei de tehnician, Prepe a mai condus-o pe FC Argeș în intervalul 2020-2022. În prima stagiune i-a salvat pe argeșeni de la retrogradare, apoi i-a calificat în play-off.

10e locul ocupat de FCU Craiova în Liga 2, după 9 etape disputate. Marius Croitoru a rămas antrenorul oltenilor

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Andrei Prepeliță

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!
Superliga
CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!
Se teme că va fi demis? Daniel Pancu a recurs azi la un gest neașteptat: „Prezi...”
Nationala
Se teme că va fi demis? Daniel Pancu a recurs azi la un gest neașteptat: „Prezi...”
Cum s-a filmat arbitra de 24 de ani, după ce a fost acuzată ca e amanta observatorului UEFA sexagenar » Mesaj enigmatic: „Ciorile zboară în stoluri...”
Campionate
Cum s-a filmat arbitra de 24 de ani, după ce a fost acuzată ca e amanta observatorului UEFA sexagenar » Mesaj enigmatic: „Ciorile zboară în stoluri...”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  17 Octombrie 2024, 13:09

Prepelita ar fi singurul care ar putea readuce in liga 1 pe Fc Arges, insa conducatorii de acolo sunt prea orgoliosi sa recunoasca greseala facuta cand l-au demis si sa il contacteze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează