Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
2
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
2
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
FCSB, sancționată după meciul cu Olympiakos » Ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali
0
Cea mai hot fană a FCSB-ului a atras toate privirile la meciul cu Olympiakos » Imagini tari cu bruneta
4
„Comisarul” lui FCSB, „Petarda” lui Olympiakos. Note de la 3 la 7 pentru vestitorii primăverii
0
FCSB, tun financiar în Europa League » Anunțul lui Gigi Becali la GSP Live Special
5
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
În vara lui 1923, a luat fiinţă „Asociaţia culturală şi sportivă CFR”. Pe 25 iunie 1923, muncitorii (cunoscuţi, în acea vreme, sub denumirea de „ciocănari”) de la Atelierele Griviţa s-au întâlnit la Şcoala primară din cartier şi au semnat actul de naştere al echipei CFR Bucureşti. Prin 1922 exista o echipă de fotbal care se antrena şi juca la „Rampa Militari”, pe locul unde se află acum Gara Basarab. Câţiva dintre jucătorii acelei echipe (Tudor Stan, Tudor Petre, Gheorghe Florescu, Gogu Alexandru) aveau să facă parte şi din trupa născută în iunie 1923. Adunaţi într-o sală a Şcolii primare din cartierul Griviţa, cei amintiţi mai sus, dar mai ales lucrătorii de la Atelierele Griviţa (Dumitru Constantinescu, Geza Ginger, Franz Hladt, Grigore Grigoriu sau Teofil Copaci) au luat hotărârea de a întemeia un club sportiv. O altă echipă, Excelsior, activa în cartier. Jucătorii de la „Rampa Militari” şi de la „Excelsior” (Emil Dobrescu, Vasile Constantinescu, Gheorghe Mărculescu, Dumitru Itu) au venit la noua echipă CFR Bucureşti, care l-a ales ca preşedinte pe maistrul Teofil Copaci, iar căpitan al echipei pe strungarul Grigore Grigoriu. Secretar al clubului a fost numit inginerul Aurel Fotiade. În toamna anului 1923, CFR a debutat în campionatul districtual al Bucureştiului, de unde a fost exclusă pe 25 ianuarie 1925, pentru neprezentarea la meciuri. Cauzele absenţelor au fost lipsa echipamentului şi imposibilitatea de a aduna 11 jucători!
Rapidului i-i trebuie echipa si el se da mare ca nu vinde jucatori!!! Noaptea mintii!!!
Pai nu inteleg... daca fcsb nu e steaua de ce ar fi considerata rivala?? :)) daca s-ar bate la titlu as intelege dar asa... Si de ce ar fi CSU rivala si nu Craiova? Oricum nu e nimic de inteles, e doar amatorism in tot fotbalul nostru.
auzi vb ca un comunist spalat pe creier bahh nessiimtzitule bunicamiu a fost in grupul d e la Grivita care a infintat Rapidul bahh rapoandula 10 ani a stat in inchisoare cand au venit comunistii *** u esti ca aia care au omorat intelectualitatea romana in puscarii si se dau anticeausist. ne zici noua sa ne invatam istoria creier spalat.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Angelescule e bun Ionita dar noi avem nevoie de 4-5 fundasi de valoare si 2 mijlocasi la inchiderte ca cu svaitzaru ala de aprare nu aratam prea bine chiar daca avem pusti de perspectiva cativa ani trebuie sa aducem jucatori cu experienta poate nu 15 cat spunea Sumi da 7-8 tot trebuie. Apropo pe Sapun l-ai sunat?
Nu sunt ipoteze SF. Repet, pune mana pe adevarata voastra istorie, nu cea scrisa de Chirilov. O sugetie - Biblioteca Academiei. Acolo gasesti totul. Bolsevicilor!!!!!
In 1923 nu erau la putere bolsevicii coane :))
Voi nu existați înainte de intrarea sovieticilor în țară. Este un adevăr indubitabil. În rest, e dreptul vostru să-ncercați a rescrie istoria, cu tot felul de ipoteze SF.
Fiecare suporter e ipocrit, si aici includ si stelistii care nu se deranjau sa protesteze la fel de mult impotriva ciobanului cand echipa avea rezultate. Dar daca vorbim de identitati si palmares, realitatea e doar una.
Am si eu o intrebare, domnul din imagine este patronul Rapidului? Adica are acelasi statut ca Nea George?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.