FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

Antrenor şi rezervă de portar! » Retras de 5 ani, Cătălin Mulţescu a fost trecut pe foaia de joc la meciul Sportului cu Brăila

Eduard Ispas, 18 ani, are jumătatea vîrstei
rezervei sale de ieri.
Cătălin Mulțescu
împlinește, pe
26 aprilie, 37 de ani!
Foto: Ștefan Constantin +2   FOTO
Eduard Ispas, 18 ani, are jumătatea vîrstei rezervei sale de ieri. Cătălin Mulțescu împlinește, pe 26 aprilie, 37 de ani! Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 21:00

Cătălin Mulţescu, tehnician la Sportul şi retras acum 5 ani, a fost trecut pe foaia de joc la deplasarea cu Brăila drept rezervă de portar! Titularul, Ispas, a încasat 7, recordul actualului sezon în "B"


"Studenţii" trag cu dinţii să supravieţuiască în liga secundă, după conflictul dintre patronul Şiman şi fotbaliştii care ajunseseră liderii ligii secunde. Echipa, preluată de Daniel Timofte şi Cătălin Mulţescu, e formată din copii de 17-19 ani. Şi se confruntă etapă de etapă cu situaţii incredibile! Înaintea meciului de la Brăila, titularul dintre buturi, Vîlceanu, portar şi la "naţionala" U18, s-a accidentat. Aşa că pe foaie, drept rezervă de portar, a fost trecut Cătălin Mulţescu, 36 ani. Care nu mai jucase din 2008!

"Nu eram pregătit, deşi mai fac alergări alături de ei, antrenez portarii. M-am trecut, n-aveam încotro, nu-l puteam forţa pe Vîlceanu", a adăugat fostul goalkeeper. Puştiul care a intrat în poartă, Ispas, 18 ani, a încasat 7 goluri. Record în actualul sezon din liga a doua! "E diferenţă mare cînd jucăm cu favoritele la promovare. Sîntem dominaţi fizic, n-avem ce face. Băieţii mei au luat în premieră pulsul competiţiei, au nevoie de timp pentru a se obişnui", conchide Mulţescu.

"Am venit la Sportul pentru echipă, să încercăm să o menţinem în liga a doua. Nu pentru Şiman sau altcineva. Dacă nu o făceam, toţi copiii ăştia rămîneau pe drumuri"
Cătălin Mulţescu, antrenor Sportul Studenţesc

Victorie cu Serbia la U16
România U16 a debutat cu victorie la Turneul UEFA de dezvoltare de la Buftea, 2-0 cu Serbia. Pentru echipa antrenată de Adrian Bumbescu au punctat Robert Vîlceanu (40+1) şi Virgil Ivan (63). Au evoluat: Tordai - Rogoza, C. Manea, V. Georgescu (Fogoroş 65), Al. Tănase (R. Pădurariu 70) - Tîrcoveanu (B. Vîlceanu 70), Nedelcu - A. Manea, R. Vîlceanu (Traşcu 65), M. Moraru (V. Ivan 54) - Al. Stoica (Vasi 70). Azi, de la 17:00, pe GSP TV, selecţionata va întîlni Republica Moldova.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Superliga
Politică sau fotbal? Gigi Becali face un pas strategic: „Gata, dau FCSB, la revedere!”
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Stranieri
Andrei Rațiu a intrat direct pe lista unui colos din Europa! » Marca anunță: „Vallecano ar încasa 10 milioane de euro la transfer”
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”
Stiri extrasport
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (2)
lolica123
lolica123  •  15 Aprilie 2013, 13:11

Pai da capusa aia de Siman echipa? El unde mai spala banii?

dannicola
dannicola  •  14 Aprilie 2013, 09:37

Pacat ca dispare singura sursa de fotbalisti, crescuti fara fonduri! Federatia ar trebui sa ii preia pe acesti copiii, asa cum a facut cu Luceafarul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează