FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Atac fără precedent la adresa lui Marius Croitoru: „Ești măscărici?! Coboară să te văd pe pământ!” » Patronul a cedat în direct: „Nu-l suportă nimeni în club”

Marius Croitoru +25   FOTO
Marius Croitoru

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 18:15 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 19:13

Marius Croitoru (43 de ani) a condus FC Botoșani în două rânduri, dar ultima dată a preferat să plece din Moldova și să meargă în străinătate. Discuțiile nu s-au concretizat și-a ajuns la divizionara secundă FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, patronul celor de la Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit pe larg despre plecarea lui Croitoru și motivele rupturii dintre cei doi.

Din mai 2024, Marius Croitoru a decis să preia FCU Craiova, odată cu retrogradarea echipei lui Mititelu în eșalonul secund. Într-un interviu acordat GSP.RO, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că din momentul plecării lui Croitoru de la echipa pe care o finanțează n-a mai vorbit deloc cu acesta.

Mai mult, a dezvăluit discuțiile pe care cei doi le-au avut în ultimii ani și motivele care l-au făcut pe Marius Croitoru să rezilieze contractul și să plece de la echipă.

Valeriu Iftime, atac împotriva lui Marius Croitoru: „A crezut că e prea mare. Așa s-a comportat cu mine”

- Domnule Iftime, Croitoru a ajuns la Mititelu, la FCU Craiova.
- De când a plecat de la mine, n-am vorbit niciodată.

- Dar era omul casei...
- El era un copil la care am ținut foarte mult. L-am adus la Botoșani când nu era antrenor deloc. L-am numit antrenor la Botoșani când Liviu pleca întrucât avea un contract în afara țării. Dar l-am adus pe Marius. „Cam curajoasă mișcarea, domnu' Valeriu!”. Și am avut doi ani de zile excepționali. Cu inițiativă, cu curaj, l-am ajutat în toate. Mi-am pus în cap tot clubul și un sfert de oraș. Pentru că el era greu de suportat. Era un geniu de-ăsta pe care îl ții doar dacă... Ca niște softiști...

- Ca el sau erai dușmanul lui, nu?
- Eu am fost ca el, în pofida multora. Doctorița clubului e nora mea. Și mi-a zis: „Valeriu, e complicat cu el. Nu-l suportă nimeni în club”. Eu nu spuneam în față. Pentru că îi cream o anumită energie negativă. Și eu îl luam cu „Marius, să facem așa, să facem așa”.

Atac fără precedent la adresa lui Marius Croitoru: „Ești măscărici?! Coboară să te văd pe pământ!” » Patronul a cedat în direct: „Nu-l suportă nimeni în club”
Marius Croitoru a început să antreneze în 2019

Valeriu Iftime: „I-am pus două condiții lui Marius ca să rămână la Botoșani”

- Prin învăluire.
- Exact. Și omul înțelege. Dar în ultimul an când a fost la mine, a crezut că e prea mare. Așa s-a comportat cu mine. Pentru că i-am spus: „Marius, rămâi la mine nici un an”. El tot spunea „că plec în afară, că am contacte”. Eu i-am pus două condiții pentru că voiam să-l ajut.

- Care?
- Ca omul meu de scouting, Daniel Șchiopu, să treacă toți fotbaliștii pe la el. Pentru că el, la un moment dat, spunea „Ăsta!”. „Stai, măi Marius, că din ăia, din șapte, doi erau buni...”.

- Și a doua?
- „Băiatul tău să-l dăm să joace în altă parte”. Nu l-a dat și copilul nu mai face fotbal. Și găseam echipă pentru el. „Nu, asta nu fac!”.

Atac fără precedent la adresa lui Marius Croitoru: „Ești măscărici?! Coboară să te văd pe pământ!” » Patronul a cedat în direct: „Nu-l suportă nimeni în club”
David Croitoru

„Coboară să te văd pe pământ!”

- Ținea morțiș să joace acolo.
- Am vrut să-l ajut pentru că credeam foarte tare în el! Era atât de mare...

- Pierduse simțul măsurii.
- Așa cred eu. E și chestie de educație. Dar eu l-am prețuit foarte tare. Apoi a apărut și problema cu licența, iar el nu putea să se abțină. Când îi văd p-ăștia că fac tumba pe marginea terenului.... Ori ești antrenori, ori ești măscărici?! El își smulgea părul din cap din minutul 1... Mi-au spus și ăștia de la Federație că nu poate să dea indicații.

- Ați mai avut și alte probleme?
- Mi-a adus niște fotbaliști și-au plecat toți. Au plecat pentru că erau slabi toți! Ăla, ăla, ăla, ăla... A plecat și de atunci n-am mai vorbit cu el.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
roadghost
roadghost  •  21 Septembrie 2024, 20:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Septembrie 2024, 19:39

Croitoru e ca un șofer fără permis care se plânge că de ce e necesar permisul…

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  21 Septembrie 2024, 19:35

Ieftine ...ai sa cazi ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează